Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,935
Exper raporunda 55 yazıyordu çok inanamadim ,oraya yakınını gönderdim o da 55 okudu ,görevliye rica ettim oda 55 abi için rahat olsun dedi araba İstanbul gelince ben baktım 255 içim bayağı bi rahatladı ama bu araclar 750 yi rahat çeviriyor o yüzden sıkıntı yok

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

Nacizane tavsiyem tecrube ile sabit yatmis aractan uzak durunuz , ihaleden kendi adima soyluyorum arac alacaksam sadece offroad araci yapmak icin alirim bu sekilde kozmetik eksikliklerin derdi tasasi olmaz diger yapilacak islemlerde zaten offroad icin duzenlecekse arada kaynar yapilir fiyatlar cazip sonrasina katlanmak gerek en basitinden vites kolu olmayacak garanti

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim karekasa 4 /5 yil yatikti aldigimda hersey orjinal sorun yok gibi geldi bana bi senede sadece yurutmek icin 15 bin harcayinca kendime geldim

Ben ikinci araç olarak düşünüyorum. Hafta sonları kullanacak. Burda antep te gazoff var. Daha çok gezi piknik amaçlı turlarına katılmak için düşünüyorum.
Yatan araç benim de pek aklıma yatmıyor. Ancak düşük bütçeyle yapılabilir diye heveslendim. Galiba e iyisi vitara almak. Biraz daha üstüne ekleyerek.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ustamın dediğine göre benim musso gördüğü en temiz musso imiş. Şimdi bu entemiz mussonun arka defransiyal bilyası ötüyor, 800 lira, şaft ıstavrozları değişecek 350 lira, fren merkezlerinin tamir takımı yapılacak 250 lira, önler bağlanmıyor, hublar değişecek 600 lira, arka sileceğin motoru çalışmıyor kaç lira bilmiyorum, turbo bakımı yapılacak, şanzıman yağ filtresi değişecek ne tutar daha bilmiyorum. Klima motoru devreye girmiyor, yaz gelince ona bakılacak, akis keçesini zor bulduk. Vs. Vs. Yani şunu demek istiyorum; en temizinde bile bir sürü eksik çıkıyor. Tüm bunları göz önüne almanız lazım.

Bu arada benim hijack berlin-mannhaim arasinda kayboldu goren duyan olursa haber etsin

Vitara güzel araç, benim vardı, grupta da bir kaç vitara var. Birincisi kıç kadar, mangal koyacak yer bulamıyorsunuz, ikincisi düzgün vitara bulmak çok zor. Olan da anasının nikahını istiyor.
Ben ikinci araç olarak düşünüyorum. Hafta sonları kullanacak. Burda antep te gazoff var. Daha çok gezi piknik amaçlı turlarına katılmak için düşünüyorum.
Yatan araç benim de pek aklıma yatmıyor. Ancak düşük bütçeyle yapılabilir diye heveslendim. Galiba e iyisi vitara almak. Biraz daha üstüne ekleyerek.

Ikinci arac olarak dusunuyorsaniz sorun yok ugrasmak keyifli olur ihaleden alip tek arac olarak kullananlarda var hallerinden memnun ben korando icin soylemedim genel olarak bakimsiz yatan araclar belli masraflar cikarir ayrica vitara ayni keyfi vermez ayni yerlerde yuruyemez korando ile amacim sizleri sogutmak degil aldiktan sonra basiniza gelebilecekleri tecrubesi olan arkadaslarla paylasmak vazgecmeyin bu sevdadan yahu

Bide şöyle dusunun 15_20 lira ya araba alıp 5 lira harcasan canavar oluyor,35-40 başka bir araç Alsan hic yapmasan gene 2-3 masrafın olacak bence tek sıkıntı sanayide cevre yapmak

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ustamın dediğine göre benim musso gördüğü en temiz musso imiş. Şimdi bu entemiz mussonun arka defransiyal bilyası ötüyor, 800 lira, şaft ıstavrozları değişecek 350 lira, fren merkezlerinin tamir takımı yapılacak 250 lira, önler bağlanmıyor, hublar değişecek 600 lira, arka sileceğin motoru çalışmıyor kaç lira bilmiyorum, turbo bakımı yapılacak, şanzıman yağ filtresi değişecek ne tutar daha bilmiyorum. Klima motoru devreye girmiyor, yaz gelince ona bakılacak, akis keçesini zor bulduk. Vs. Vs. Yani şunu demek istiyorum; en temizinde bile bir sürü eksik çıkıyor. Tüm bunları göz önüne almanız lazım.
Benimde anlatmak istedigim tam olarak bu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR