Arama sonuçlarınız

1. M

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? MErhaba dönüş için aynı yoldan gelmek zorunda değilsiniz. Eğer son durağı saray bosna yaparsanız, karadağ'ın kuzeyinden karadağ'a geçer pluzine, niksic, podgorica, ulcinj den sonra arnavutluğa girersiniz oradan prizen...

2. M

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Merhaba Balkan Turu ile ilgili okuduklarımdan sonra sıra yazmaya geldik zira daha 5 saat önce döndüm istanbul'a... Şimdi uzun uzun yazamayacağım ama arkadaşlardan gidecekler vardır, acil bilgi ihtiyacı gerekir diye...
  3. M

balkan gezisi

Ynt: balkan gezisi Ben de Haziran ayı içerisinde aynı güzergahta bir gezi yapmayı düşünüyorum. Acaba Selçukburak bey bu geziyi yaptı mı? Bir sıkıntı yaşada mı?

4. M

Arazide Kıble Tayini Nasıl Yapılır ?

Ynt: Arazide Kıble Tayini Nasıl Yapılır ? Garmin XL12 de direk şehirleri gösteren bir mod var oradan mekke'yi seçerseniz bu mümkün olur. :)
  5. M

Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres paylaşım için tteşekkürler :)

6. M

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Su ısıtırken eğer pet şişeyi hava almayacak şekilde doldurur ve ateşin içine atarsanız 5-10 dk içerisinde sıcak suyunuz hazır olur. Korkmayın şişe erimez ama suya plastik kokusu sinebilir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri