Arama sonuçlarınız

1. mertakbaş

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Türkiye'ye benzinli 4x4 ithal edilmiyor diye biliyordum ama ???

2. mertakbaş

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ee okan bayülgen reklamlarda boşuna demiyor: "çabuk ulaşır; zor vazgeçersin." diye ;)
  3. mertakbaş

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Herkese iyi akşamlar, kazasız belasız yollar.. Ben başlayayım o zaman anlatmaya.. Bir gün babanın kanına girilir, Renault bayisine gidilir, Duster incelenir, arazide test edilir, beğenilir, ertesi hafta 2007 model 42000 km astra classic satılır; üç gün sonra da...

4. mertakbaş

Dacia Duster Krom Aksesuar

Ynt: Dacia Duster Krom Aksesuar Çok sağolun, teşekkürler.
  5. mertakbaş

Ynt: Dacia Duster Krom Aksesuar Sağolun.Hızlı cevap için de ayrıca teşekkürler ;) Dükkanın tam adresini de verebilir misiniz?

6. mertakbaş

Ynt: Dacia Duster Krom Aksesuar Serkan Bey, çıtaların ve kapı kollarının 4 tanesi 45 TL değil mi?

7. mertakbaş

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi hiç beklemedik desem yeridir aslında. :)
  8. mertakbaş

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Edirne'den selamlar. Aranıza yeni katıldım. Ailemizin yeni üyesi, Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110 HP Laureate, ABS ASR ESP Look Paket, Deri Döşeme,Siyah ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri