Arama sonuçlarınız

1. ahmetkoksal1640

Salda Gölü Kamp Yeri Hayal Kırıklığı...

Bencede öyle gözüküyor sahildeki pek çok belediyede de aynı sorunlar var hizmet yok yapmaya niyeti olanda yok geçen sene altınoluk şahin deresine gittik belediye girişi paralı yapmış kişi başı para topluyorlar içerisi insan dolu ama en ufak bir hizmet yok derenin içi bira şişesi pet şişe naylon...

2. ahmetkoksal1640

Araç Üstü Çadır Ve Uygun Araç

Guzelmis caretta karavanlarin farklı bir versiyonu olmuş ama dediğim gibi karavan takicaksam konfor manasinda daha fazla şeye sahip olan bir modeli tercih ederim duş tuvalet buzdolabı klima kullanışlı bir mutfak gibi tabi 4 kişi likde olmali bu kriterlerde fiyatı çok yukarı taşıyor senede kaç...
  3. ahmetkoksal1640

Güzel fikir ama ben karavan ı tavsiye etmiyorum daha önce alıp kullanmayı deniyen dostlarım oldu uzun yolda hızınızı etkiliyor ayrıca kullanım zorluğu park sorunu var oysa araç üstü cadir çok pratik yayla yolları bozuk ve dar geçitler sorun olmuyor keza karavan da durum böyle değil birde karavan...

4. ahmetkoksal1640

Evet yeni model full versiyon izolasyon lu freecamping bursa otosansit imalati cadirimiz 4 kişilik model tamamlanana kadar tavanimizdaki yerini aldı [emoji6][emoji6] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ahmetkoksal1640

Toyotacilar Buna Ne Diyecek ?

Enteresan 67 km ye kadar sorun yok sonrasimi devriliyor bu testi yapan vatandaş mükemmel olmamakla beraber daha öncekilerden iyi olduğunu söyledi ben bu aracı test ettim yol tutuşu gayet iyi geldi bana tabi arazi performansı ile birlikte kıyaslama yapmakta fayda diye düşünüyorum SM-N910C...

6. ahmetkoksal1640

Serkan kyron gerçekten güzel araçtır geniş ve konforlu ssangyong un tadını almışsın anlaşılan bundan sonraki aracın da büyük ihtimal rexton olur ben kyron dan sonra rexton aldım hiç de pişman değilim bazen değiştirsem ne alırım diye bakıyorum fiyat vergi yakit büyüklük kriterlerini göz önüne...

7. ahmetkoksal1640

Ssangyoung Actyon Sport 4x4 Otomatik Alınır Mı?

Tapatalk da ssangyong team var foruma dahil olun kendinizi tanıtın tüm modeller hakkında yeterli bilgi ve paylaşım bulabilirsiniz [emoji6] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ahmetkoksal1640

İkinci eli korkutuyor derseniz yanılırsın iz sonuçta bu klasman araçların tamamı bir parça yavaş satılır clio satmıyorsunuz ama geçen ay bir arkadaşım satışa çıkardı 118 yazdığı aracı 15 gün içinde 115 e sattı tabi satışın hızı yazdığınız fiyat ve aracın durumu büyük etken oluyor SM-N910C...
  9. ahmetkoksal1640

Depoyu bugün fulledim arkadaşlar 10.4 lt ful şehir içi yakıyor ayrıca araçta 8cm yükseltme kiti ve bf goodrich AT lastik var bunlarda yakıta negatif etki edicegi düşünülürse 2100 kg lik bir araç için fena sayılmaz 50 krs un altında şu an SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. ahmetkoksal1640

Oldukça sağlam ama cadir da güreş tutanlar garanti kapsamına girmiyor tabi[emoji6][emoji6][emoji6] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. ahmetkoksal1640

Aracın tavan rayları arasına enine monte edilen ara atkılar dan aldım ve gittim usta gerisini halletti kelepçe sıkarak sabitliyor zaten sonradan sökme side kolay oluyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. ahmetkoksal1640

Hayir hiç bir sorun yaşamadım periyodik bakım harici servise bile gitmemiştir ama 120 130 bin km den sonra ne oldu bilemem [emoji6] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. ahmetkoksal1640

Anlıyorum kyron modeline baktınız mı hiç temiz düşük km olanını bulabilirseniz güzel ve sorunsuz bir araçtır 2010 da sıfır km alıp 3 yıl binmistim 120000 de sattım birde x trial e bakın ama otomatiğe dikkat edin alırken sorunlu olduğunu duymuştum ikinci eli korkutuyor derseniz zaten geriye bir...
  14. ahmetkoksal1640

Aynen katılıyorum dış tarafının hardshell denen fiber kabı uzun yolda aerodinamik olması ayrıca görüntü ve kullanim kalitesi çok iyi ayrica istege bagli olarak ithal cadirlarda bile olmayan kış için manto giydirilmiş modelde mevcut Bu arada ilhamı usta ile görüştünüz mü yarın fırsatım olursa...
  15. ahmetkoksal1640

Araç Üstü Çadır karavan değildir aracınızın gittiği her yerde kamp yapabileceğiniz anlamına gelir böyle bir tercih yapmışken aracın 4×4 olması avantaj olmaması ise dezavantaj olucaktir tabi bütçeyi zorlama şansınız varsa diyelim biz [emoji4] her iki halde de sizi tatmin edicek bir olanak mutlaka...

16. ahmetkoksal1640

İstanbul içi yakıt min 9 lt max 11 lt olur araç sürekli 4 çeker değil o yüzden 2 çeker olmasına takılmayın tuşla 4 çekere alınıyor sadece Manuel versiyonu daha ekonomik olabilir ama sonuçta 2 tonluk bir arazi aracı alicaksaniz bence 2 çekere bakmayın bile böyle bir araçla kar yağdığında durup...
  17. ahmetkoksal1640

Değil ama aynı sanayi sitesinde satisı yapan bir imalatçı dan temin edip istendiginde cadirla birlikte veriyorlar galiba SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. ahmetkoksal1640

Araç Üstü Çadır gerçekten çok pratik ve kullanışlı ben yerli imalat freecamping bursa imalati çadır ı bir yıl kadar kullandım çok memnun dum fakat birkaç ay önce sattım çünkü iki yetişkin için ideal olmasına rağmen ikide çocuk ilave edince yetersiz kalıyor sonuçta 130 cm eni vardı 3 yaşındaki...

19. ahmetkoksal1640

Araç Üstü Çadır - Ikamper Markası Nasıl

[emoji4][emoji4][emoji23][emoji23][emoji106][emoji106] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. ahmetkoksal1640

Gölyazı Ve Cumalıkızık Turumuz Video Ve Drone Içerir

Tebrikler [emoji6][emoji6][emoji4]gerçekten de güzel mekanlar gezmis siniz [emoji4] SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri