Arama sonuçlarınız

1. sguvenc

İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı

Utku bey çok teşekkür ederim.

2. sguvenc

Bir de speedcam kayıtları olsa çok güzel olacak.
  3. sguvenc

Karavan

En az C ehliyet ve SRC belgesi lazım.

4. sguvenc

Araç Multimedya Navi Sd Kart Sorunu

Herhangi bir link yok. Google da aratın bulursunuz.
  5. sguvenc

Jeep Cherokekee 2.8 Crd Hararet Sorunu Varmı

Benim aracım profil resmi olarak da kullandığım KK kasa Cherokeee 2.8 CRD Limited. Ankara'da kullanıyorum. Şehir içinde normal trafikte 10.4 Lt. Şehirler arası uzun yolda genelde 100-110 Km ortalama hızla, CC ile kullanımda 8.4-8.5 Litrelik bir yakıt tüketimim var.

6. sguvenc

2 Cocuklu Aile Yol Ve Kamp Araci Tavsiyesi

Temizini bulursanız benim de önerim bu araçtan yana. Yolda, şehir içi ve şehirler arası kullanımı çok konforlu.

7. sguvenc

Grand Cherokee 4.7 Almayı Düşünüyorum Öneriniz

İşte sihirli cümle. Tabi ki her ikisi için de "İYİ BİR SERVİS". İyi bir servisiniz ve ustanız varsa hiç bir araç ağır gelmeyecektir. Elbette bu ustayı ve servisi aracı almadan ekspertiz aşamasından itibaren kullanmalısınız.
  8. sguvenc

23 Şubat Karavan Fuarı Süresince Ücretsiz Bilet Davetiyesi

Teşekkür ederiz. Biz de biletlerimizi aldık.

9. sguvenc

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Liberty de iki kasa var. Bir tanesi 2008-2012 arası (KK) kare kasa Liberty. KK Kasa olanlar 2.8 CRD Limited ve dizel. Diğer Liberty kasa ise KJ kasa yuvarlak farlı olanlar. Onlar 3.7 benzinli. İki kasaya da ayrı ayrı bakmanız lazım. Benimkisi 2.8 CRD Limited. Ancak bular Türkiyede Liberty olarak...

10. sguvenc

Teşekkür ederim
  11. sguvenc

Bunu kim dedi bilmiyorum ama en kısa haliyle halt etmiş. Ben 2009 modelini kullanıyorum. Çok memnunum. O dediklerinin hiç birisini yaşamadım.

12. sguvenc

Utku bey, uygulamayı ve özellikle de güncel haritayı nereden bulabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.
  13. sguvenc

Aynen katılıyorum. Dağ alıp bağa çevirmeye çalışmaktansa bağ alıp bağ olarak tutmaya çalışmak daha kolay ve efektif.
  14. sguvenc

Ben Haziran 2018 ayı başından beri kullanıyorum. Yaklaşık 15k km yol yaptım. Hiç hararet problemi yaşamadım. Ben titreşiminden de memnunum.

15. sguvenc

Kaç model almayı düşünüyorsunuz, hangi şehirdesiniz ve bütçeniz nedir? Siteyi incelediyseniz, Jeep alacakların kenara bir miktar kuru para ayırması tavsiye ediliyor. Ben Haziran 2018 başında 2009 (Amerika'da 2008) model bir Cherokee KK (profil resmimdeki araç) aldım. Rutin masrafları hariç...
  16. sguvenc

2018 Kuzey Kafkasya Ve Gürcistan Vw Caravelle

Janberk bey, o tarafa gidecek olursak dokümanları talep ederiz sizden.
  17. sguvenc

İGO Primo 2.4 kullanabilirsin. Ben Necvox cihazımda bu programı kullanmıştım. Ayrıca internetteki navigasyon forumlarından bilgi alarak muhtelif navigasyon yazılımları indirebilirsin. Ayrıca özelden bana mail atarsanız bendeik programı göndermeye çalışırım.

18. sguvenc

İnternetten indirip yükleyeceğin crackli bütün navigasyon yazılımları çalışır. Tavsiyem İGO PRİMO.
  19. sguvenc

2018 Kuzey Kafkasya Ve Gürcistan Vw Caravelle

Akıcı ve çok güzel bir yazı Janberk bey. Elinize emeğinize sağlık. İlerisi için çok faydalı bilgiler oldu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri