Arama sonuçlarınız

1. sguvenc

Grand Cherokee 4.7 Wj Alacağım Yardım Lütfen

Jeep kararınız konusunda tebrik ederim. Buradaki araç kilometresi bana da pek inandırıcı gelmemişti ki arkadaş yazmış. Ayrıca arka kapı ve bagaj camlarının filmsiz olması da soru işareti. Tramer sorgulamasında da sanki amatörce fotoshop ile oynanmış araç modeli JC5 yazıyor. Tramerde araç modeli...

2. sguvenc

Mısır Üretimi 3.7 Jeep Limited

Ne kadar askerlik yaptınız?
  3. sguvenc

Kj 2006 Radyo Kodu

İyi olmuş. Aslında herhangi bir ücret talep etmemeliler. İnternette nerede buldunuz?

4. sguvenc

1997 Model Jeep Grand Cherokee 5.2l Yenileme

Renk benim eski TOTOTA'nın rengi Çok sevdiğim bir renktir. Ama nazar değiyor.
  5. sguvenc

1997 Model Jeep Grand Cherokee 5.2l Yenileme

Bu kişiler daha önce de TRT için yapıyorlardı bu programı. Bunların yaptığı aracı yenilemek değil sadece aracı kaporta, boya ve görünür döşeme işlemine sokmak. Çalışanları bizzat tanıyorum. Kaporta ve boya işçilikleri on numaradır ama epey pahalıdır. Bir konu da arabayı epey kesip biçtiler...

6. sguvenc

Kj 2006 Radyo Kodu

Ben ücretsiz olarak öğrenmiştim. Siz nereden öğrendiniz?

7. sguvenc

Kj 2006 Radyo Kodu

Araç ruhsatı ile birlikte herhangi bir Jeep servisine gidersen söylerler.
  8. sguvenc

İlandaki 2004 Grand Cherokee 2.7 Crd Limited Araç Nasıldır?

Araç 2002 model ama 2004 trafik çıkışlı o yüzden ilanda model yılı 2004 yazmışlar. Tampon o yüzden 2004'lerden farklı.
  9. sguvenc

2.8 Crd 2006 Cherokee Multimedya Hakkında

Allah Robert Bosch’dan razı olsun. İyi ki bu açıklamayı yaptınız. Büyük bir Bilgi eksikliğini giderdiniz. Avatarınızın altında değil profilinizde il yazıyor. Benim maksadım yardımcı olmaktı. Bu kadar agresif olmaya gerek yoktu. Neyse yüksek bilginiz ile size hayırlı günler diliyorum.

10. sguvenc

Canbus'ın kullanım maksadı aracın beyninden alınan bilgileri (direksiyon kumandaları, ekranda görünen araç bilgileri vb.) multimedya cihazına aktarmaktır. Bunun da mutlaka uyumu var. Önemli olan cihazı bağlayan arkadaşın becerisi. Hangi şehirdesiniz? Benim aracımın da canbus'ı uyum...

11. sguvenc

Satın Alım Tavsiyesi Wh 3.0dizelden Range Rove'e Geçiş

Ben de bir arazi aracı almaya niyetlendiğimde uzun yıllar araçlarımın bakımının yapan tecrübesine güvendiğim ustama bu konuyu sordum. RR'mi Jeep mi dedim. RR alırsan yürütemezsin, parçasına ve bakımına yetişemezsin. Hele bir de arıza yaparsa yandığının resmidir dedi. Her parça için İngiltereden...
  12. sguvenc

Canbus takarsanız aracınızda herhangi ilave bir aparat veya bir kablo kesme ihtiyacı olmuyor. Dolayısı ile aracın orijjinalliği bozulmuyor.

13. sguvenc

Jeep Cherokee 3.7

Siz ona ne kadar yaşatırsanız o da size yaşatacaktır. Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
  14. sguvenc

Jeep Cherokee 3.7

Her ne kadar sizi hayattan soğuttuğunu söyleseniz de aracınız @KLL'nin de belirttiği gibi soğunacak bir araç değil. Belki sıkıntı çıkartmış olabilir ama bakımları yapıldıktan sonra oldukça zevkli bir araçtır.
  15. sguvenc

Cherokee Kk Kızdırma Bujisi Açmıyor

Neredesiniz? İyi bir ustaya gitmekte fayda var?

16. sguvenc

Full Çalışan Navigon

Ben araçtaki android tabanlı multimedya cihazıma yükledim. Hiç bir sıkıntı olmadan yüklendi. Kullanım için internet bağlantısı istiyor mu?
  17. sguvenc

Full Çalışan Navigon

Virüs direk olarak kartı bozmaz. Kartınız bozuldu ise sizin kart okuma/yazma aparatınızda sıkıntı var demektir. Bilgisayarınızda virüs koruması varsa zaten virüslü dosyayı yükleyemezsiniz. Virüs tarama programınız varsa ve karta yüklediyseniz zaten dosyada virüs yok demektir.
  18. sguvenc

Full Çalışan Navigon

Teşekkür ederim. Ben arabadaki android tabanlı multimedya cihazıma kuracağım. Kurup deneyeyim. Güncellemeyi de oradan yaparım.

19. sguvenc

Full Çalışan Navigon

Navigon Fresh kuruluyor ama server bağlantısı olmuyor.
  20. sguvenc

Full Çalışan Navigon

Android için APK dosyası var mı? Direk SD karta yüklesek araçtaki android tabanlı multimedya cihazında çalıştırabilirmiyiz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri