Grand Cherokee 4.7 Wj Alacağım Yardım Lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan S.cihan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,064

S.cihan

Ana Kamp
Merhabalar...
Yıllardır grand cherokee 4.7 wj hayali kuruyordum, ve nihayet hayalim gerçek olacak. Çok araştırdım buradan da detaylı bilgiler edindim. Emegi geçen herkesin emegine sağlık. Edindiğim her bilgi için çok teşekkür ederim.
Edindigim tüm bilgilere ragmen, bu araçlarla ilgili uzmanlaşmış arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Piyasa malum fiyatlar uçtu gitti, temiz, orjinal araç bulmak neredeyse imkansız hale geldi sahibinden.com da bir ilana takıldım hem bütçeme uygun hemde km düşük ve temiz görünüyor, güneş yanığından komple boyanmış hasar kaydı sorgusu temiz link bırakıyorum ve yorumlarınızı rica ediyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...kee-4.7-limited-119.000-km-de-808829765/detay

Etiketler
merhaba,

km nin orijinal olma ihtimali zor.
öncelikle eski plakasını ve LPG nin markasını öğrenin, hangi marka ise illa ki km kayıtları vardır, servisine gidip km kontrolü yapın. akabinde bu sitede WJ alırken dikkat edilmesi gerekenler konusundaki maddeleri kendiniz bir test edin.

her şey normal gözüküyor ise auto rapor ya da tüv lerden birinde ekspertize sokun. (o bölgede ikisi de mevcut). kaza bela yok ise ikitelli sanayi de iki adet jeep servisi var, büyük olanda ekspertiz yaptırın. zaten ilk ekspertizde belli başlı sorunların hepsi elinizde olacak, diğer eksperde de onların göremeyeceği konular hakkında bilgi alırsınız.

ilanda görebildiğim camlarda film yok, arka camda bile, ya fazlasıyla orijinal araç (öyle olsa arka perde yerinde olurdu) ya da arkalar patlamış yan sanayi takmışlar, gittiğinizde kontrol edin.
tramer sorgusunda model yanlış yazıyor, başka bir aracın sorgusu gelmiş olabilir, şasi no isteyip gitmeden önce bir daha sorgulatın

Degerli görüşleriniz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim söylediğiniz herşeyi dikkate alacağım.

rica ederim
tramer, lpg vs sonuçlarını da paylaşın, başka fikir verecekler de çıkacaktır.
ayrıca km ye çok takılmayın, düzgün bakıldıysa 200-300 k sorun olmaz bu araçlarda,
şu ilanlara da bir bakın derim

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...del-arazi-gormemis-oynanmamis-812230708/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-degisensiz-2003-803798461/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-2001-grand-cherooke-4.7-804496122/detay

rica ederim
tramer, lpg vs sonuçlarını da paylaşın, başka fikir verecekler de çıkacaktır.
ayrıca km ye çok takılmayın, düzgün bakıldıysa 200-300 k sorun olmaz bu araçlarda,
şu ilanlara da bir bakın derim

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...del-arazi-gormemis-oynanmamis-812230708/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-degisensiz-2003-803798461/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-2001-grand-cherooke-4.7-804496122/detay

İlan linkleri için çok teşekkür ederim,
İlk ilan bugün girmiş ilgimi çok çekti
2. İlanda ekspertiz raporu var fotolarda şase ve podye işlem görmüş yazdıgı için daha öncede görmüş soguk kalmıştım
3. İlan da tercihlerim arasında fakat şehir dışı seyehatler durduruldu İstanbul da ikamet ettiğim için sıralamada geride kaldı

Bu tip arabalarda geçmişte neler değiştiği ve sahibinin bilgili ve titiz olması önemli
Yazıldığı gibi gerekli parçalar değişmiş, temiz kullanılmış 200 bini tercih ederim, nasıl kullanıldığı belli olmamış 110 120 bine. Benimde başıma geldi benzer olay. sonuçta 120 bindeki araçta temel bazı parçaların değişmesi gerekli.

Merhabalar...
Yıllardır grand cherokee 4.7 wj hayali kuruyordum, ve nihayet hayalim gerçek olacak. Çok araştırdım buradan da detaylı bilgiler edindim. Emegi geçen herkesin emegine sağlık. Edindiğim her bilgi için çok teşekkür ederim.
Edindigim tüm bilgilere ragmen, bu araçlarla ilgili uzmanlaşmış arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Piyasa malum fiyatlar uçtu gitti, temiz, orjinal araç bulmak neredeyse imkansız hale geldi sahibinden.com da bir ilana takıldım hem bütçeme uygun hemde km düşük ve temiz görünüyor, güneş yanığından komple boyanmış hasar kaydı sorgusu temiz link bırakıyorum ve yorumlarınızı rica ediyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...kee-4.7-limited-119.000-km-de-808829765/detay
Jeep kararınız konusunda tebrik ederim. Buradaki araç kilometresi bana da pek inandırıcı gelmemişti ki arkadaş yazmış. Ayrıca arka kapı ve bagaj camlarının filmsiz olması da soru işareti. Tramer sorgulamasında da sanki amatörce fotoshop ile oynanmış araç modeli JC5 yazıyor. Tramerde araç modeli asla JC5 olmaz.
Benim dikkatimi çeken diğer bir durum ise sağ ön far yeni sol eski gibi. Ayrıca sağ ön kapı da sanki oynanmış gibi. Ayrıca 20 yaşında bir araç ne kadar iyi bakılırsa bakılsın temizlik boyası bu kadar düzgün durmaz. Güneş yanığı olsa da ciddi satıcı güneş yanıklarının resmini de koyar.
Uzun lafın kısası çok iyi bir ekspertizden geçmesi lazım.

Jeep kararınız konusunda tebrik ederim. Buradaki araç kilometresi bana da pek inandırıcı gelmemişti ki arkadaş yazmış. Ayrıca arka kapı ve bagaj camlarının filmsiz olması da soru işareti. Tramer sorgulamasında da sanki amatörce fotoshop ile oynanmış araç modeli JC5 yazıyor. Tramerde araç modeli asla JC5 olmaz.
Benim dikkatimi çeken diğer bir durum ise sağ ön far yeni sol eski gibi. Ayrıca sağ ön kapı da sanki oynanmış gibi. Ayrıca 20 yaşında bir araç ne kadar iyi bakılırsa bakılsın temizlik boyası bu kadar düzgün durmaz. Güneş yanığı olsa da ciddi satıcı güneş yanıklarının resmini de koyar.
Uzun lafın kısası çok iyi bir ekspertizden geçmesi lazım.

Çok teşekkür ederim,
Uzun süre sahip olma hayali kurup, bir anda araç lazım olması (eşim hemşire malum bugünlerde yoğun çalışıyorlar ve farklı hastanelere yönlendirilme durumları oluyor. Toplu taşıma zaten sefer sayısı az ve hem kendisi hemde diger yolcular için riskli, birde yorgun bitkin kalıyor bizim için şart oldu)
Acil durum olunca Bi anda detaylı düşünemiyor insan, bu sebepten sizlerden destek almak istedim, iyiki varsınız yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum,
(Mauvais) önerdiği ilk sıradaki araca yöneldim irtibat kurdum ama araç kuzenimde gelince dönerim dedi dönüş bekliyorum yakından görmek için,
(bu araçları sahiplerinin kimseye vermedigini biliyorum. Şahsen bende vermem. Biraş şaşırdım)

merhaba,

km nin orijinal olma ihtimali zor.
öncelikle eski plakasını ve LPG nin markasını öğrenin, hangi marka ise illa ki km kayıtları vardır, servisine gidip km kontrolü yapın. akabinde bu sitede WJ alırken dikkat edilmesi gerekenler konusundaki maddeleri kendiniz bir test edin.

her şey normal gözüküyor ise auto rapor ya da tüv lerden birinde ekspertize sokun. (o bölgede ikisi de mevcut). kaza bela yok ise ikitelli sanayi de iki adet jeep servisi var, büyük olanda ekspertiz yaptırın. zaten ilk ekspertizde belli başlı sorunların hepsi elinizde olacak, diğer eksperde de onların göremeyeceği konular hakkında bilgi alırsınız.

ilanda görebildiğim camlarda film yok, arka camda bile, ya fazlasıyla orijinal araç (öyle olsa arka perde yerinde olurdu) ya da arkalar patlamış yan sanayi takmışlar, gittiğinizde kontrol edin.
tramer sorgusunda model yanlış yazıyor, başka bir aracın sorgusu gelmiş olabilir, şasi no isteyip gitmeden önce bir daha sorgulatın

Merhaba
Şu linkteki araç için de degerli yorumlarınızı rica edebilir miyim?
Ben donanım istemiyorum kaya kaydırıcı lar söküldüğünde delik iz vs kalıyor mu?

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...eep-ruhsat-sahibinden-satilik-809812508/detay

Merhaba
Şu linkteki araç için de degerli yorumlarınızı rica edebilir miyim?
Ben donanım istemiyorum kaya kaydırıcı lar söküldüğünde delik iz vs kalıyor mu?

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...eep-ruhsat-sahibinden-satilik-809812508/detay
merhaba,

araçta kaya kaydırıcı yok, dodikleri kast ettiniz sanırım, onlar sökülürse ön çamurlukları değiştirmek gerekiyor genelde, çünkü sadece vidalama yapmıyorlar, genelde kesiyorlar.
dodik olan araç genelde off road yapmış diyebiliriz. iyi kontrol edilmeli.
diğer yandan aracın motor ışığı yanıyor, satışta olan araçta neden yanar bilemedim.
son olarak araç overland değil, limited versiyonu.

diğer araçlar ile görüştünüz mü?

merhaba,

araçta kaya kaydırıcı yok, dodikleri kast ettiniz sanırım, onlar sökülürse ön çamurlukları değiştirmek gerekiyor genelde, çünkü sadece vidalama yapmıyorlar, genelde kesiyorlar.
dodik olan araç genelde off road yapmış diyebiliriz. iyi kontrol edilmeli.
diğer yandan aracın motor ışığı yanıyor, satışta olan araçta neden yanar bilemedim.
son olarak araç overland değil, limited versiyonu.

diğer araçlar ile görüştünüz mü?

Günaydın...
Off-road konusunda bilgisizim.donanım ismi yanlış olmuş affınıza sığınıyorum, konu hakkındaki cahilliğimi mazur görün. Evet dodiklerden bahsediyormuşum sayenizde ögrenmiş oldum. Bu bilgi için ayrıca teşekkür ediyorum.
Paylaştığınız linklerdeki ilk sıradaki 61 plaka aracın sahibini siz paylaşınca hemen aradım araç kuzenimde numaranızı kaydediyorum, araç ögleden sonra gelecek sizi ararım dedi, dönmedi. Ben aradım saat 5 te açmadı, mesaj yazdım cevap vermedi, akşam kaporası alınmış olarak güncellendi ilan, nasip degilmiş, aracı yakından inceleme fırsatım olmadı.
Beklemedeyim şuan, yeni ilan düşerse ilgimi çeken, yeniden görüşlerinizi almak benim için çok faydalı olur.
Forum üyelerinden ricam sizlerin ilgisini çeken Bi araç denk gelirse lütfen bana yazın.
İlgi alakalarınıza çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.

Günaydın...
Off-road konusunda bilgisizim.donanım ismi yanlış olmuş affınıza sığınıyorum, konu hakkındaki cahilliğimi mazur görün. Evet dodiklerden bahsediyormuşum sayenizde ögrenmiş oldum. Bu bilgi için ayrıca teşekkür ediyorum.
Paylaştığınız linklerdeki ilk sıradaki 61 plaka aracın sahibini siz paylaşınca hemen aradım araç kuzenimde numaranızı kaydediyorum, araç ögleden sonra gelecek sizi ararım dedi, dönmedi. Ben aradım saat 5 te açmadı, mesaj yazdım cevap vermedi, akşam kaporası alınmış olarak güncellendi ilan, nasip degilmiş, aracı yakından inceleme fırsatım olmadı.
Beklemedeyim şuan, yeni ilan düşerse ilgimi çeken, yeniden görüşlerinizi almak benim için çok faydalı olur.
Forum üyelerinden ricam sizlerin ilgisini çeken Bi araç denk gelirse lütfen bana yazın.
İlgi alakalarınıza çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.
Günaydın...
Off-road konusunda bilgisizim.donanım ismi yanlış olmuş affınıza sığınıyorum, konu hakkındaki cahilliğimi mazur görün.
estağfurullah, o şekilde kast etmedim sakın yanlış anlaşılma olmasın :smiley:
61 plaka evet gitmiş, kısmet diyelim.
diğer satış sitelerine de bakın, bir de face gruplarına, onlarda da satan çıkıyor.

estağfurullah, o şekilde kast etmedim sakın yanlış anlaşılma olmasın :smiley:
61 plaka evet gitmiş, kısmet diyelim.
diğer satış sitelerine de bakın, bir de face gruplarına, onlarda da satan çıkıyor.

Samimiyetinizden ve niyetinizden şüphem yok. Ben gerçekten off-road konusunda bilgi sahibi degilim dolayısıyla konunun cahiliyim.
Grand cherokee 4.7 wj tutkunuyum,
Herhangi bir donanım eklenmemiş Bi araç bulup hem kendim keyfini çıkarmak, hemde ilerde torunlara miras bırakmak istiyorum. (Allah sağlık verirse inşallah)
zira şahsi kanaatim bu kasanın klasik araç sınıfına girebilecek son kasa oldugu yönünde, 2005 sonrası o hissi vermiyor bana göre, birde özellikle bu kasa istiyorum çünkü yeni kasaların da ilk atası, (bunlar nacizane benim düşüncelerim)
Diger sitelere de baktım Facebook guruplarında alım ilanı da açtım ama istediğim özelliklerde henüz bulamadım.
Nasipte varsa olur. bakalım bekliyorum
Gerçekten çok teşekkür ederim.
İyiki varsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR