Arama sonuçlarınız

1. sguvenc

96 5.2 Sahibinden Merhaba

Yetkili servisler konusunda ben de pek memnuniyet verici kanaate sahip değilim. Kayınbiraderime Duster aldık. Aldığımızda arka cam sileceği arızalıydı. Servis fiyatı 450 Tl civarı olunca kayınbirader yaptırmaktan vaz geçmişti. Daha sonra "serviste yaptırmış". Servisten bir ustayı tanıyormuş...

2. sguvenc

Obd2 Uyumlu Mu?

IOS’lar diğer IOS cihazlar dışındaki hiç bir cihaz ile Bluetooth bağlantısına izin vermez.
  3. sguvenc

Ruhsata Işlenmemiş Motor Ne Kadar Sorun Olur?

Ruhsatlar kalkmıyor. Kalkan sadece ruhsattaki fenni muayenenin gösterildiği kart. Artık ruhsat olarak sadece araç ve araç sahibi bilgilerinin olduğu kısım veriliyor. Muayene bilgilerinin olduğu kart iptal edildi. Aracın muayene bilgileri online olarak kontrol ediliyor.

4. sguvenc

Mısır Üretimi 3.7 Jeep Limited

F-16 değil de F-16 parçası verildi.
  5. sguvenc

Marmaris Selimiye De Zabıta Sorunu

İyi olmuş. İyi tatiller.

6. sguvenc

Bursa Ve Balıkesir Çevresi Çadırlı Kamp Yeri

Erdek Bandırma arasındaki Kapıdağı yarımadasında tam aradığınız gibi kamp alanları var. Hem sakin hem temiz hem de tuvalet ve banyosu olan kamp alanları var. Buralara çadırınızla gidebileceğiniz gibi sırt çantanızla gidip çadır ve yatak da kiralayıp kamp yapabilirsiniz.

7. sguvenc

Marmaris Selimiye De Zabıta Sorunu

Ayrıca size tebliğ ettikleri encümen kararını talep edin bence.
  8. sguvenc

Aslına bakarsanız çok haklısınız. Al "D"ye bas gaza gitsin. Ancak bu araçlar birliklere dağıtılırken otomatik araç kullanmamış şöförlere verilmesin, dikkatli kullanılsın gibi talimatlar ile gelmişti. Ayrıca bakımlarını yapacak personel de yoktu ve servislerinde bakım yaptırmak da pahalıydı...
  9. sguvenc

Grand Cherokee Yeni Heves Ve Yonlendirme

Uyuşturucu gibi desenize. Kısacası yandık yani.......

10. sguvenc

Canta Secimi

Öncelikle hayırlı olsun. Kabine alınacak el bagajının ebatları yanında ağırlığı da çok önemli. Avrupada ve dünyada el çantasının ağırlığı 8 kg olarak geçiyor. Bence gideceğiniz ülkeleri ve kullanacağınız havayolu şirketlerinin sitelerinde inceleme yapmadan yola çıkmayın derim.

11. sguvenc

Multimedya Öneri

Bu konuda bilgisi olan veya yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?
  12. sguvenc

Bakım Yağ Ve Filtre Markaları

Evet aynen öyle yapmayı düşünüyorum. Çok güvendiğim ustama yaptıracağım bakımlarını. Ancak kendileri ile görüştüm. Yağını filtreni alırsan yaparız dedi. Kendisi marka ve miktarlarından emin değil.

13. sguvenc

5.2 Satıp Land Cruıser 4.7 Mi Wj 4.7 Mi ? Full Dolduracağım

Bu kadar masraf ettiyseniz bence de binmelisiniz.
  14. sguvenc

Bakım Yağ Ve Filtre Markaları

Tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi almak isterim. Aracım daha önce de yazdığım gibi profil resmimdeki Cherokee 2.8 CRD Limited. Yağ değişim vakti geliyor. Yağ olarak 5x30 veya 5x40 kullanacağım, diferansiyel için ATF4 veya ATF4+ kullanacağım. Ancak miktarları bilemiyorum. Ayrıca yakıt, yağ ve polen...
  15. sguvenc

Satilik Cherokee Lİmİted 3.7 4x4 Jeep Otomobİl Otomatİk

Bu jeep'ler muadillerine göre kötüdür derken kullanıcı açısından kötüdür dedim. Aynı model araçların sivil piyasadaki muadilleri muhtemelen aracı tanıyan bilen ve seven kişilerce alınıp kullanıldığı için daha iyidir. Kindjal'ın da dediği gibi bu araçlar ilk geldiklerinde uzun süre...

16. sguvenc

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız ve cezasız binmeyi nasip etsin. Aslında Ankara'da jeeper sayısı ne kadar ki toplanma için?
  17. sguvenc

Yavuz bey, Mısır'a uçak satıp araba almak şeklinde bir ticaret yok zaten. Bu alışveriş de bildiğimiz tarzda bir ticaret ile tedarik edilmemiştir. Bu araçlar 2002-2006 yılları arasında Mısır'a verdiğimiz uçak parçaları karşılığında Mısır'dan alınmış araçlardır. TSK'da bu araçlar dışında...
  18. sguvenc

Selamlar. Çerkesmisiniz?

Selamlar. Çerkesmisiniz?

19. sguvenc

Grand Cherokee Tavsiye

Bu mümkün. Benim de ruhsatta 1.6 görünen bir Tempra 2.0 ie'm vardı. İlk sahibi TOFAŞ Bayisi idi. Emniyettekiler ile arası iyiymiş ki 2.0 motor aracı 1.6 kaydettirmiş.
  20. sguvenc

Obd2 Uyumlu Mu?

Aracımda CANBUS var mı bilemiyorum. Geçenlerde Multimedya cihazı takmak istedim ancak cihazla birlikte gelen CANBUS benim aracıma uymadığı için takamadım. Sizin bahsettiğiniz aracın orijinal olarak üzerinde bir CANBUS olduğu mu?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri