Arama sonuçlarınız

1. T

Şanzuman Yağı Kontrolü Hakkında.

Arkadaşlar selam , G.Che. 2004 crd araçta şanzıman yağı kontrolünü nasıl yaparız?kontrol çubuğu sanıyorum bu modellerde yok (yanılıyor olabilirim).aracın altından yağ sızdırmış (kelepçe gevşemiş)sızdıran yağ şanzıman yağı ,ama ne kadar sızdırmış bilemiyorum kontrolde edemiyorum (bilmiyorda...

2. T

vites P ye geçmiyor..

Arkadaşlar selam, Aracım 2004 2.7 crd 140000 km de,son zamanlarda aracı durdurduktan sonra P ye geçmiyor yaklaşık 1 dk sonra anca geçiyor(ileri geri uğraştıktan sonra yerini buluyor), geçtikten sonra bir dahada takılmıyor ,ama ertesi gün tekrarlıyor,R ye geçişte bir problem yok ,şanzıman yağı...
  3. T

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası Arkadaşlar selam,motor arıza lambası bende de yanıyordu ,araç lamba yandıktan sonra çekişten düşüyor, sanıyorum turbo devre dışı kalıyor,aracı kenara çekip 10-15 dk bekledikten sonra geçiyordu,bu olay 5 kere başıma geldi hepsinde de bu şekilde geçti,5...

4. T

Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD

Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84247.0
  5. T

2004 model grand cheroke 2.7 mi , bmw x3 2.0 d mi ?

Ynt: 2004 model grand cheroke 2.7 mi , bmw x3 2.0 d mi ? Selam,şehir içi süreceksiniz bmw tercih etmelisiniz,motor güç anlamında gr.che.çok üstün ayrıca araç arazi aracı olarak üretilmiş bu yüzden sarsıntılı bir sürüşü vardır,alacağınız araç temiz ise sizde temiz bakarsanız ikisinide elden...

6. T

Volan dişlisinden gelen ses / Arka tekerlekten dönüşlerde gelen ses

Ynt: Volan dişlisinden gelen ses / Arka tekerlekten dönüşlerde gelen ses Selam,aracınız hayırlı olsun, aynı problem bende de var çok önemsemedim km bakımında göstermeyi düşünüyordum,dediğiniz gibi aracı uzun süre kullanmadığınız zaman ses artıyor bende de sola dönüşlerde ses var.Gelişmelerden...

7. T

Grand Cherokee 2.7 CRD

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD selam, yaklaşık bir yıldır,2004 Gr.che.2.7 crd aracım var,net bilgileri size vermek isterim uzun yolda 120-125km hızla klima açık 8.5-9 litre mazot yakmakta,şehir içinde 10-11 litre mazot yakmakta (klima açık)bunlar yaz bilgisidir.Kışın bo oranlara %5-%10 koyun. 4.7...
  8. T

2.7 crd vites geçişlerinde siyah duman atması

Selamlar, Aracım 2004 crd gr.cherokee 135000 kmde,Araçta özellikle ani gaza basmalarda vites düştüğünde yoğun bir siyah duman atmakta sağ dikiz aynasından çok rahat görünecek yoğunlukta.Gaza yüklenmezseniz vites geçişlerinde siyah duman atmıyor.Aracın siyah duman atması mazotu yakamamasından...
  9. T

Alınık araç

Ynt: Alınık araç http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&langpair=en|tr&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_Wrangler buradan net satışalar edinebilir,ama dediğiniz gibi zj satışı daha fazlaymış,ama wj kasada 1150.000 den fazla 1.600.000 civarlarında,pahalı olarak 2012 modeli göz...

10. T

Alınık araç

Ynt: Alınık araç size şöyle diyeyim,eğer aracın değerinin %5 ni aşıyorsa bir alt dilime geçiyor benim araç 2004 model ve trafikteki değeri 79000 tl yani %5 i 4000 tl civarı sonuç olarak taşıt pulu %5 in altında kalıyor ,mesela araç değeri 30000 tl olsaydı % 5i 1500 tl yapar fakat taşıt pulu...

11. T

Alınık araç

Ynt: Alınık araç selam, 2ay önce 2004 2.7 crd grand cherokee aldım,ilk olarak 206 yı tamamen bir kenara bırakmalısınız yoksa bu aracı alamazsınız.bu araç her türlü daha maliyetli bir araç tüketim ş içi 12litre ş dışı 9 litre ,rutin bakımları 300-400 tl ve araç yaşlı olduğu için hesapta olmayan...
  12. T

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

13. T

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? selamlar, tl yerine litre konuşulursa daha verimli bilgiler ediniriz diye düşünüyorum malum hergün fiyatlar değişyor (yükseliyor).4.7 benzinli fabrika verilerinde 12-13 litre şehir dışı,21-22 litre şehir içi yakıyor.bu fabrika...
  14. T

Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler

Ynt: Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler Ben uzun yolda 100km sabit hızla 8,8 litre tüketimi yakaladım (yol bilgisayarını sıfırladıktan sonra)şehir içi kavramı dediğiniz gibi göreceli bir kavram özellikle kısın kısa masafelerde (7 km aşağısı)araç ısınmıyor ve 17-18 litreleri bile...
  15. T

jeep cherooke 2.8 crdi mi nissan x trail 2.0 crdi mi?

Ynt: jeep cherooke 2.8 crdi mi nissan x trail 2.0 crdi mi? selam,cherokee 2.8 aracı tavsiye etmem,4 silindir(v4) ve eski teknoloji bir motordur.Bu da tüketimi çok yükseltiyor 100km ortalamasını 15 litrenin altına indiremezsiniz.grand cherokee 2.7 crd ler 5 silindir(v5) mercedes motorudur ve en...

16. T

Ynt: Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler Bazı Forumlarda şehir içi tüketiminin 10-11 litre,uzun yolda 7-8 litre olduğu yazılıyor.Halbuki fabrika verileri 8,1-12,5 litre ,ki fabrika verilerni ben hiçbir aracımda yakalayamamışımdır.%10 üstünde kalmışımdır.Şuan dediğim gibi uzun yolda 100km...
  17. T

Ynt: Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler http://www.carpages.co.uk/jeep/chrysler_jeep_grand_cherokee_voted_the_worlds_best_off_roader_18_06_04.asp offroad sonuçları
  18. T

Ynt: Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler öncelikle ilgilenenler için limited ve overland arasındaki donanım farkı üzerine biraz daha bilgi vereyim; overland 'te olup limited'te opsiyon olarak alınabilenler : -ön ve arka yan hava yastıkları -yağmur ve araç hızına duyarlı otomatik silecek...

19. T

Herkese selamlar, Çok uzun araştırmalar sonunda yeni aracımı aldım ama ciddi anlamda bir kararsızlık yaşadım,sormadığım usta, okumadığım forum kalmadı diyebilirim.En azından insanlara bir faydam olsun benim gibi kararsızlara bir fikir olsun dedim. Aracım 2004 grand che. 2,7 crd overland...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri