2004 model grand cheroke 2.7 mi , bmw x3 2.0 d mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drcak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,466

drcak

Yeni Üye
Arkadaşlar ben bi suv almak istiyorum ama şehir içi daha fazla kullanacağım için bu iki aracı düşündüm. Şimdi neye göre seçim yapmamızı istiyorsun diye sorarsanız 2004 model bi araç sonuçta yaşlı sayılabilir ve kronik sorunları olabilir.hangisi sizce daha az servise uğrar . ikisini 3-4 sene sonra satmaya kalksam hangisi daha çabuk elden çıkar acaba. Cevaplarınızı bekliyorum.teşekkürler.(ayrıca arabalar konusunda çok bilgim olmadığını da söylemeliyim sanırım.)

Etiketler
Ynt: 2004 model grand cheroke 2.7 mi , bmw x3 2.0 d mi ?

Bence iki araçta serilerinin en tutulan araçları.Elden çıkarmak için sıkıntı yaşamazsınız. Belki BMW daha kolay satılabilir.

Ynt: 2004 model grand cheroke 2.7 mi , bmw x3 2.0 d mi ?

Selam,şehir içi süreceksiniz bmw tercih etmelisiniz,motor güç anlamında gr.che.çok üstün ayrıca araç arazi aracı olarak üretilmiş bu yüzden sarsıntılı bir sürüşü vardır,alacağınız araç temiz ise sizde temiz bakarsanız ikisinide elden çıkartmakta sıkıntı çekmezsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR