Arama sonuçlarınız

1. A

Pathfinder Alıyorum

Ynt: Pathfinder Alıyorum İstanbul anadoluda 3.3 pathfinder için usta bilen var mı acaba, teşekkürler

2. A

Pathfinder Alıyorum

Ynt: Pathfinder Alıyorum çok çok teşekkür ederim
  3. A

Pathfinder Alıyorum

Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce frontera almaya karar vermişken bir 3.3 1998 pathfinder gördüm, çok sevdim. 139binde En sonunda uygun fiyata anlaştık, araba da temiz duruyor, hiç ses filan gelmiyordu, vitesleride sorunsuz geçti. Gerçi 4. vitese kadar çıkmadım. Neredeyse bütün elektronik...

4. A

3.2 Opel

Ynt: 3.2 Opel ilk olarak yardımlarınız için çok teşekkür ederim. @hdogan37 kartal, tuzla civarlarında bildiğiniz bir ekspertiz firması var mı acaba? Çok teşekkürler maestro34 Arac 18 bin tl, diğer 3.2lere göre ucuz ve benim keseme en uygunu. İmkanım olsa bende bakmak isterdim 25liklere. Yinede...
  5. A

3.2 Opel

Merhaba arkadaşlar, bugün 3.2 opel frontera baktım. Aracı şahsen beğendim 199.000de, 2.sahibinden temiz bir arabaya benziyordu. Şimdi arabanın sahibine göre şöyle sorunları varmış; Sis farları çok güçlü değil sağ önden gıcırtılar geliyor klimanın gazını koymamış soğuk üflemiyor o yüzden ön camda...

6. A

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar İçin Kısa Bilgilendirmeler peki arazi olarak 4x2 ve 4x4 olabiliyor mu? 1995/1996/1997 kasalarına bakıyorum 2.0 sport galiba bir şeyler bulacam.

7. A

Ynt: Frontera Kullananlar İçin Kısa Bilgilendirmeler Çok teşekkürler. Peki aynı şey 5 kapılılarda da yapılabilir mi?
  8. A

Ynt: Frontera Kullananlar İçin Kısa Bilgilendirmeler arkadaşlar, 2.0 kasasının arkasını tente yapmak mümkün mü? mesela bu suzukinin sahibinin yaptığı gibi
  9. A

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? 3.2 düşünüyorum bu arada.

10. A

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? Ben sırf haftasonları gezmek için alacaktım bir tane. Vazgeçmek üzereyim resmen. Bu 45 kuruş u azaltmanın bir yolu yok mu peki?

11. A

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? 2.2 şehir içinde en az 45 kuruş yakar diyorsunuz yani ?
  12. A

Merhaba !

Ynt: Merhaba ! Gerçi opel frontera da fena değil. ;D

13. A

Merhaba !

Ynt: Merhaba ! Peki lpg de de mi bu kadar yakıyor? Forester ve Terrano hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  14. A

Merhaba !

Ynt: Merhaba ! Mesela burada araç 0.50 ile 0.60 arası yakar diyor. Motor 4.000 cc. burada ve burada ise km başına 028 ile 0.35 arası yakacağını söylüyor. Bu kadar bir ekstrem bir fark mı var aralarında. Ben Jimmy/Blazer'ın motor hacmi daha büyük olduğu için daha fazla yakacağını düşünmüştüm.
  15. A

Merhaba !

Ynt: Merhaba ! Fakat 91-92-93-94-95-96 kasa pathfinder bulunulabilir mi ki 15.000 TL ye? 95 model bir Ford Explorer lpg li ne kadar yakar ? Teşekkürler !

16. A

Merhaba !

Merhaba arkadaşlar ! Adım Alp. Yaşım 19. Amerikadan yeni geldim. Evet biliyorum, belki bu iş için çok gencim fakat 7 ay boyunca Amerikada yaşadım. Off road ile tanışmam da orada gerçekleşti. İnanın hayatım boyunca hiç bir şeyden bu kadar keyif almamıştım. SUV ile arazi yolculuklarımız, band...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri