Arama sonuçlarınız

1. N

Tuzla Jeep İle Orjinal Amerikadan İthal Jeepi Nasıl Anlarız ?

Ynt: Tuzla Jeep İle Orjinal Amerikadan İthal Jeepi Nasıl Anlarız ? Çok bilgili değilim ama motoru 4 silindir, frenleri kampana, direksiyonu da hidrolik değilse tuzla sanırım...

2. N

Cj 5 Revizyon

İyi akşamlar arkadaşlar. Jeepim bugün revizyondan çıktı. Volant, volant dişlisi, baskı, balata, marş motoru yenilendi. Şanzıman contaları değişti. 1800 tl harcadım. Nasıl bir fiyat siz değerli ustalarımdan öğrenmek istemiştim. Ayrıca usta arka difransiyelimin kilitli difransiyel olduğunu...
  3. N

Benimde Artık Bir Cj'em Var

Merhabalar sevgili arkadaşlar, Artık bende aranıza katıldım. 77 model cj-5 ile. Ama bu araç cj 5 mi. Ruhsatta cj 5 yazıyor. Ama bana cj 7 gibi geldi. Hidrolik direksiyon, hidrolik fren var. Motor durumu fena değil. Bana bunu nasip eden Rabbime hamdolsun. Yüce mevlam sizlere de nasip etsin.

4. N

CJ5 vize için gerekli önlemler

Herkese selamlar arkadaşlar öncelikle 69 model bi tuzla jeep aldım. bugün üstünü kesitim. vizeye götüreceğim. Üstünün açık olmasında vize için bir mahsur varmıdır acaba. bir diğer sorumsa lpg tankıyla ilgili. millet lpg tankı sorununu nasıl çözüyor. bir yere gizlesem kabul ederlermi
  5. N

cj sahibi olmak

Ynt: cj sahibi olmak öldürmez, süründürür :)

6. N

CJ5 ile ilgili bir kaç ufak soru

yeni bir cj5 ci olarak (69 model. arabadaki etikette de cj5 yazıyor ama cj5 olmadığını söylüyor forumdaki üstadlar :) ) engin tecrübelerinizden faydalanmak için bir kaç sorum olacak. 1. Bu çamurluk yan aparatlar var. bunlar sanırım plastikten. dayanımı nasıldır. zırt pırt kırılıyorsa sacdan...

7. N

Acil Yardım Üstadlarım - Alınık CJ

Ynt: Acil Yardım Üstadlarım - Alınık CJ doğru diyorsun hasan kardeşim. dün aldım anahtarı yarım gün uğraştım. alttaki yaprak amortisörlerin bir tarafı zayıflamış. söktüm onu. silindirden geçirdim tekrar. sitede bi resim gördüm. ön tampon yapmış bi arkadaş. 850 tl ye yapıyor. bugün cnc plazmamda...
  8. N

Denizli Off-road Grubu Yok mu?

Ynt: Denizli Off-road Grubu Yok mu? ahanda hemşolara bakın. baya bi adam varmış denizliden. bende varım 69 tuzla ile. emme yeni aldım daha. toplamaya bile başlayamadım. bu işlerden anlayan bi arkadaş varsa denizlide ikamet eden yardımcı olursa sevinirim...
  9. N

Ynt: Acil Yardım Üstadlarım - Alınık CJ üstadım dediğiniz doğru ama fiyatlar yüksek. 10bin den aşağıya yok gibi. bu bana 3000 TL ye gelecek. ben 10 bin ona verip bir 5 bin daha masraf edeceğime direk buna 10000 masraf etsem nasıl olur. olmazmı.

10. N

Selam üstadlar. Aranıza yeni katılan bir üye olaraktan yaptığınız araçları görünce çok gaza geldim ve bi tanıdıktan denk getirdiğim şu aracı aldım. bana bu araç 3000-3500 tl'ye gelecek. 1969 model araç. 2 haftadır biniyorum daha sorun çıkmadı. Kendi dükkanımda tornam freezem cnc plazmam makasım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR