Arama sonuçlarınız

1. blacklotus

Jeep Kj Lift Kit Nereden Bulunur?

Old Man Emu 1.5" Suspension Systems for 02-07 Jeep Liberty KJ with 3.7L https://www.amazon.com/Daystar-Liberty-transmissions-KJ09123BK-America/dp/B001GH5OK2

2. blacklotus

2004 3.7 Kj Cherokee Satılık. Ankara

Otonomi'yi gezdim geçen Cumartesi, piyasa bir acaip hal almış. Tenekeden araçların fiyatları uçmuş. Km'ler ona keza. Eldekini tutmak mantıklı geliyor ama, ama işte.
  3. blacklotus

Vergİ Zammi

Kasko değeri düşünülmeden yapılan hiçbir vergilendirme hesabı adil değildir bana göre.

4. blacklotus

5.2 Üstadlardan Acil Yardım

Yukarıda "...düşünmeden alın" diye yazmam bu sebeptendi. Düşünürseniz vazgeçersiniz çünkü :) İşin esprisi bir tarafa; sorunlu araç sadece maliyet demek değildir. Sanayide geçireceğiniz zaman demektir, işini bilen/ daha çok bilmeyen ustalarla uğraşmak demektir, sinir harbi demektir. 1.5 yaşında...
  5. blacklotus

5.2 Üstadlardan Acil Yardım

Teknik değil felsefi açıdan yaklaşırsak; bu tarz araçlara tutkunuz varsa düşünmeden alın. Sonradan çıkacak masraflara gönül bir şekilde katlanıyor. Hayatınızı yaşamaya bakın.

6. blacklotus

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

643x409 pixel ve 74 kb boyutundaki dosyayı yükleyemedim. Hata olarak: Dosya sunucunun işleyemeyeceği kadar büyük...

7. blacklotus

4.80 m - 680 Kg. lık Hafif Çekme Karavan Yapıyorum (İnşallah.. :) )

Çalışmanız müthiş olmuş, tebrik ederim. Tekerleğin geldiği kısımları çokgen kesmek yerine oval kesseydiniz, genel olarak diğer oval köşelerle biraz daha uyumlu olabilir miydi diye düşündüm sadece. Oto sanayilerinde fiberglass ustaları olması lazım. Kalıp çıkartarak istediğiniz bir şekli oraya...
  8. blacklotus

2004 3.7 Kj Cherokee Satılık. Ankara

Hayırlısı olsun. Emek verdiğin bir araç bildiğim kadarıyla.
  9. blacklotus

Bekar Insanları Ayrıştırıp Almayan Kamp Yeri Ile Ilgili...

TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 6502 Kabul Tarihi : 7/11/2013 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 28/11/2013 Sayı : 28835 Yayımlandığı Düstur : Tertip : 5 Cilt : 54 Satıştan kaçınma MADDE 6 – (1) Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde...

10. blacklotus

2002 Grand Cherokee 2.7 Crd Vites Problemi

Şanzuman Mercedes ise ML 320 için conductor plate denilen elektronik kontrol kartını değiştirdim, viteste takılı kalma sorunundan dolayı. Sıkıntı yok şu an. Bir Mercedesçi işinizi çözer belki.

11. blacklotus

2002 Grand Cherokee 2.7 Crd Vites Problemi

Video: https://youtu.be/cybbeQ1-AZU Video: https://youtu.be/Bd2TuNcGI2E
  12. blacklotus

Cam Filmi

TÜVTÜRK artık cam filmlerini ağır kusur sayıyor: Periyodik muayenelerde cam filmi, Camlar: sonradan boyanmış ve Camlar: Sonradan film yapıştırılmış kusur teksti ile "Ağır Kusur" olarak değerlendirilmektedir. Bilindiği üzere, ağır kusurlar muayeneden geçmeye engel teşkil etmektedir.

13. blacklotus

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Falken A/T başlığında ben de Falken için aynı şeyleri yazmıştım. Burada BF için de benzerini yaşamışsınız. Acaba A/T'lerin genel bir eğilimi bu acaba.
  14. blacklotus

Hyosung Rxr 125 Egsantrik Mili Gerekli

İllerdeki bayilerine yönlendiriyorlarmış normal olarak. Bayilerde parça tedariğinden çok, getirirseniz komple servis hizmeti verelim tarzında yaklaşıp çözüm üretmiyorlarmış. E-bay'den bir çözüm geliştirmiş arkadaş, bakalım işe yarayacak mı...
  15. blacklotus

Hyosung Rxr 125 Egsantrik Mili Gerekli

Merhaba, bir arkadaşıma başlıkta da belirttiğim gibi Hyosung rxr 125 egsantrik mili gerekli. Aramalar sonuç vermedi. E-bay'de bir parça bulduk ancak paypal sorununa takıldık. Elinde olan, bilen, duyan varsa bir zahmet. :smiley:

16. blacklotus

(p)ark Konumuna Alma Sorunu

Konu hakkında bilgim yok, ancak biraz vaktim vardı ve ufak bir araştırma yaptım nette. Yaklaşık benzer bir sorun: SOLVED: Diffuiculty with selecting 'Park' - Fixya Çözüm olarak "neutral safety switch" denilen aletin değiştirilmesi gerekmiş. Semptomları nelermiş peki: Park konumuna geçmemesi...
  17. blacklotus

Grand Cherokee 2.7 Crd Mi Yoksa Cherokee 3.7 Mi?

Hep bu Alamancıların yüzünden, çok yanlış tanındı canım Mercedesler:)
  18. blacklotus

Grand Cherokee 2.7 Crd Mi Yoksa Cherokee 3.7 Mi?

Madem Mercedes motorlular seviliyor, Mercedes ML 270 CDI'da Mercedes motorlu en orjinalinden.

19. blacklotus

2018'de Mtv'ye %40 Zam Geliyor..!!!

Kasko bedelinin %5'inden fazla ise 1 alt dilim altından ödeniyordu, %5 oranı %10'a çıkartıldı deniliyor.
  20. blacklotus

Dişli Oranları, Lastik Çapı, Son Hız Hesaplamak İçin Yazılım

Madem hortladı belki birinin işine yarar: Gear Ratio Calculator

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02