Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2005 ve sonrasında çıkan kasalar w164 kasa olarak tabir ediliyor. Makyajlılar ve ikinci nesil ML kategorisindeler. Görünüş ve işlevsellik olarak daha şehirliler. Fiyat olarak da yukarıdalar.
W163 kasa için ise; 2001 ve sonrası modellere yönelmenizi tavsiye ederim. 97 yılında ilk çıktığında bazı...
Öyle ise ML (McLaren) serisi hakkında kısa bir bilgilendirme yapalım:
Video: https://youtu.be/f599FIqCpSg
w163 offroad - YouTube
ML320; w163 kasa tabir edilenler, Mercedes'in binek araçlarda da kullandığı ve kendini ispatlamış bir motor olan M112 motor kullanıyor. Ülkemizde ustası(!) da...
Hangi makyajlı versiyonu, 2005 sonrası w164 kasalar mı? Benim bahsettiğim 2001-2005 arası modeller. W163 kasa tabir edilen ve şu an kullandığım araç. Sorunsuzluk olarak Touareg'den daha sorunsuzlar evet.
Touareg piyasada sıkıntılı olarak biliniyor ancak bence güzel araç.
Kötü araç yoktur, az...
Aldığınız araç hiç masraf gerektirmiyor olabilir, ancak bu yaşlarda alacağınız araç 1 sene sonra masraf gerektirecektir. Bu masraflar keyfe keder de olabilir mecburiyetten de ama o para o cepten çıkacak, net...
Siz araca bakarsanız araçta size bakıyor. Yeri geliyor tampon hizası suya giriyorum...
LPG'de uzun ömürlü kullanım için geniş bant AFR ayarı yaptırmak gerek diye düşünmeye başladım bu aralar.
Neden AFR ayarı? - Profesyonel LPG - AFR Ayarı - LPGAYARI.COM
Profesyonel LPG - AFR Ayarı - LPGAYARI.COM -
Evet başınıza iş alırsınız...
Ancak bu soruları sorduğunuza göre; bu araçları almadan önce hepimizin yaptığı gibi kararınızı vermişsiniz ve sadece destek ve cesaret arıyorsunuz.
Arazi araçlarının bir matematiği yok maalesef. Tamamen merak, gönül ve bütçe işi.
Aslına bakarsanız arıza ışığı yakandan çok yakmayandan korkmak gerek bazı durumlarda. Sağolsun LPG ustaları kitin özelliğinde bulunuyorsa arızaları sil seçeneğini seçerek arıza ışığı yaktırmıyorlar. Bu durumda gerçekten kritik bir motor arızasını farkedemeyebiliyorsunuz, çünkü motora ait tüm...