Arama sonuçlarınız

1. blacklotus

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

4 çeker hastalığı terranonun bir videosunu görmemle başlamıştı, terrano baktım uzun süre. Sonra jeep wj kasalar ve kısmet ML320 oldu 2012'den bu yana...

2. blacklotus

Terrano 2.7 Tdi 2001 Hata Kodu

Sanırım; 11-12-18-22 Bunlar da; 11-Yakıt pompası posizyon sensörü, 12-MAF sensörü, 18-22, Yakıt kalitesi ayarlama pozisyon sensörü. http://www.nissan4x4ownersclub.com/downloads/workshop/wk29.pdf
  3. blacklotus

Land Rover Defender Ile 10 Ay Sonundaki Değerlendirmem.....

Def'lere sanırım discoların otomatik vitesleri takılabiliyor. Otomatik vitesli ve koltukları konforlu hale getirilmiş bir def hayalim var.

4. blacklotus

Araç Önerisi 4x4 (şehir Içi, Arazi)

Mercedes ML serisi Volvo XC90 VW Touareg Honda CR-V BMW X5 Nissan Terrano ve x-trail
  5. blacklotus

Klima En Yüksek Sıcaklıkta Ilık Üflüyor Sorunu

Gaz beynine su alırken T bağlantı yerine seri bağlantı yapılmasını tavsiye ediyorlar.

6. blacklotus

Hankook Dynapro At2

Selamlar, Falken A/T'leri değiştirme vakti geldi gibi. Baktığımda hankook dynapro, goodyear wrangler ve lassa competus fiyat olarak birbirine yakın görünüyor. Hankook alırken bir kıyaslama yaptınız mı bu lastiklerle? Hankook almayı düşünüyorum ama sorayım istedim.

7. blacklotus

İnfiniti Fx35 Hakkında Bilgi

Baktığımız, bindiğimiz araçlar mantık çerçevesinde düşünülerek alınıp binilecek araçlar değil diye düşünüyorum. Beğeniyorsanız ve istiyorsanız, imkanınız varken şansınızı denemelisiniz.
  8. blacklotus

Sherpa İle Aranızdayım

Konu başlığında SHERPA'yı görünce Defender bölümünde ne işi var dedim :) Bildiğim tek sherpa bu: Video: https://youtu.be/2XQ3cL3I5yY Hayırlı olsun bu arada, güle güle kullanın.
  9. blacklotus

İnfiniti Fx35 Hakkında Bilgi

Kullanmadım ancak kullanan ve LPG montaj sektöründe olan bir arkadaş; bu araçların LPG ile uyumlu olmadığını, aracı kullanmanın kendisine çok zevk verdiğini ancak LPG kaynaklı motor problemi yaşadığını ve yaptırdığını, sattıktan sonra da sattığı kişinin daha sonra benzer sorunlar yaşadığını...

10. blacklotus

Bmw X5 2006 3.0 Di̇zel E53 - Bi̇lgi̇ Paylaşimi

Ben falken kullanıyorum. Yokohoma geolander AT ve General grabber beğenen arkadaşlar var.

11. blacklotus

Bmw X5 2006 3.0 Di̇zel E53 - Bi̇lgi̇ Paylaşimi

Jantı küçültüp yanak kalınlığını yükseltirseniz arazide daha konforlu olur, ayrıca lastiğin esnemesi artacağından taş, kaya vs.'de lastik yarma durumu azalabilir. Yumuşak hamurlu AT'ler asfaltta sorun çıkarmıyor. Ses kar lastiğinden fazla değil. Uzun zamandır AT kullanıyorum her gün.
  12. blacklotus

2004 3.7 Kj Cherokee Satılık. Ankara

2018'de 48.000-TL... Şimdi bu fiyat olsa; sar ordan 2-3 tane bana...

13. blacklotus

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Genelde araçlarda sıcakken çalışmama problemi egzantrik veya krank sensörleriyle ilgili oluyor.
  14. blacklotus

96 5.2 Zj Rölanti Ve Stop Etme Problemi

Sorununuz büyük ihtimalle fren merkezi (westinghouse) ile ilgili. Fren merkezinin kendisi ya da vakum hatlarında kaçak olması muhtemel.
  15. blacklotus

Wj 4.7 V8 Güncel Lpg Tüketimi 2021

Aracın teknik verisi x 1,15 x LPG fiyatı =100km'de yaktığı rakam/100= 1km'de ne yakar. Bu hesapla sizin araç yaklaşık ortalama 1.13 TL yakar gibi.

16. blacklotus

Dikkat Gökçeada Yunanistan Toprakları

Bu sorun sınır bölgelerinde her yerde var. Örneğin Kars'a giderseniz işini bilen yerel turist rehberleri telefonunuzu kapatmanızı önemle hatırlatırlar. Nedeni oradaki baz istasyonlarının yetersizliğinden telefonun en güçlü baz istasyonu olan sınır ötesinden roaming yapması. Eğer operatör...
  17. blacklotus

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Mercedes W163 kasa ML (270 cdi-320 benzin) serisinde şanzıman kartı sorunu bilinen bir sorundur. Bu vites altındaki kart değil yalnız. Aracın altında 13 pin connectorün bağlandığı hidrolik beyindeki kart. İçinde hız sensörü var. Bazen 13 pin connectordeki yağlanmadan bazen farklı sebeplerden bir...
  18. blacklotus

Grand Cherokee Almayi Düşünüyorum

Köşeli araç istiyorsanız Doge Nitro. Dört köşe maşallah.

19. blacklotus

Kamp İçin Araç Tavsiyesi

Honda Jazz.
  20. blacklotus

Kamp İçin Araç Tavsiyesi

Şehir içinde manuel araç kullanmak kullanıcıya yüktür. Otomatik şanzımanın korkulacak bir yanı artık yoktur.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri