Arama sonuçlarınız

1. A

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Hocam katıldım Facebook'a da o araç mi bilmediğim için plakası falan o.yuzden bisi demedim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. A

Hocam Sarıyer ı hemen geçince Rumeli kavagi. Bahsettiğim araca yıllardır rastlarim orada yaklaşık 5 senesi rahat vardır ben oylr tanımıştım bu aracı kısmette sahip olmakta varmış. Boş olduğum bir gün sahibini araştırıp sorucam belki ondan öğrencimiz bisiler buluruz sonuçta daha uzun süredir...
  3. A

Sizinki gibi pervaneydi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. A

Bu arada Rumeli kavaginda ki araç sahibi arkadaşta forumda mıdır acaba benim bu aracı ilk görüşüm sayesindedir çünkü. Sahibi ile bir daha ki kavak a gidişimde tanışmak isterim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. A

Dikkate alıcam bunu. yarın sabah gidip bakicam zaten üstünde ki neymiş şu an hic hatırlayamadım cunku SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. A

Eyvallah hocam teşekkürler. Jantlardan ne yalan diyim mutluyum görüşünden geçen gün Rumeli kavaginda bizimkinin bordosunu gördüm jantlar degisikti pek beğenmedim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. A

Hocam ne yalan soyliyim hiç bakmadım ona yarın sabah bakarim merak ettim şimdi. Elektrikçi ile konuştum araya role yapıp sorunsuz olacağını söyledi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. A

Hocam altta cıvata yapmışlar on korumalıgin bağlandığı yerden "L" yapmayi düşündüm aslinda SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. A

hocam şimdi bundan iki tane öne koymayı karar verdim ama ufak bi aparat gerekecek gibi SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. A

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. A

İnsanın içine işlemiyor değil ama daha öncelikli şeyler var şu an
  12. A

Hocam ben farları begendim acaba böyle mi yapsak

13. A

Herkese iyi forumlar arkdaslar konu baya ilerlemiş bu gece. Hocam ilk başta snorkel hayirli olsun güle güle kullanın. Ayrıca neden korando çok iyi anlatmışsınız biz daha ne diyelim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. A

Hayırlısı olsun hocam sizi kaybetmek istemezdik açıkçası aramızdan SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. A

Onlara baktım onlarda bir sorun yok onlar orjinal duruyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. A

En azindan çok büyük bir sorun değil diye düşünüyorum daha da kötü şeyler olabilirdi eksik olarak SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. A

Hocam bende bisi yok işte boş olduğu için sordum benim gibi olan başka arkadaşımız var mı acaba SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. A

Acaba bende neden boş orasi Bu arada çok teşekkürler hocam SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. A

Hocam bu parça gerekli bir şey mi tam olarak anlamadım SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. A

Nasıl bir joystick acaba SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri