Arama sonuçlarınız

1. (LR)ci

Fikirleriniz benim için önemli...

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... Ben başka bir arkadaşada yazmıştım oda freelander alıcam diyordu yine söylüyorum 1999 model bir 1.8 araçtan bahsediyoruz 13 yaşında ve biz kullanalı 2 sene oldu ki o zaman daha gençti ve şuan daha yaşlı ben asla 1.8 tavsiye etmiyorum lakin biraz daha para...

2. (LR)ci

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... Bakın araç insanın içine işlediyse o iş bitmiştir o arabayı almasada bir ömür acaba alsaydım ne olurdu der çünkü günlük hayatta arabayı sürekli kullanırız ve hep aklımızda içimizdeki araba vardır şimdi arkadaş bir freelander almış evet sıkıntı yaşamış...
  3. (LR)ci

karadeniz ve gürcistan turu

Ynt: karadeniz ve gürcistan turu Hocam sıksık batuma gittiğimden dolayı size bir kaç tavsiyem olucak gürcü restoranlarında en geleneksel yemek haçapuri adında peynirli bir pide ben çoğu yerde bu pidenin yapılışına güvenemeyip yemedim ama iyi yapan yerlerde var size tavsiyem türk lokantaların...

4. (LR)ci

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum Hocam bizzat 1999 freelander 1.8 sahibi olmuş ve 4 sene kullanmış biri olarak şunu söylüyorum ki araç parasını hak ediyor ancak bakımlarına ve kullanımına dikkat etmez iseniz sizi üzer en önemlisi de ustanız şuan 2001 2.0td4üm var.Emin olun 1.8den daha sorunsuz...
  5. (LR)ci

Ynt: Fikirleriniz benim için önemli... Hocam daha önce 1999 1.8 freelandermız vardı bu aracların ustasını buldunuzmu sırtınız yere gelmez parça konusundada ben konyada oturduğum için ankara ostimden çok rahat buluyordum ve zaten belli bir süre sonra arkadaş oluyorsunuz parçacılarla tabi ilk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri