Arama sonuçlarınız

1. EL_Guapo

50.000 Tl. Butceye Hangisi? Defender/cruiser/pajero/patrol/discovery/touareg

O yüzden Hilux için %75'teyim. Konunun başlığı olan Hilux'un zıplama problemini giderebilecek birileri olumlu veya olumsuz bir tavsiyelerde bulunabilse çok makbule geçecek ama herhalde henüz bu işin üstatları konu başlığını görmediler, bekliyoruz bakalım. Gene de tavsiyeler için çok teşekkürler.

2. EL_Guapo

Bu aracın bagajı bizim kamp ekipmanları için ufak kalıyor, yoksa mantıklı bir araç, teşekkürler.
  3. EL_Guapo

Hilux'un Asfalt Yoldaki Konforunu Nasil Arttirabilirim?

Ufak bir düzeltme, Hilux'un asfalttaki konforu çok kötü değilmiş zannedersem ama bozuk yola girdi mi arka koltuktakileri çok zıplatıyormuş. Bagaj kompartmanında kamp malzemeleri, ekstra akü, bagaj üzeri kapak vs. olacağından az da olsa belli bir ağırlık olacaktır ama zıplamayı keser mi...

4. EL_Guapo

Bu arada alacağım aracın benzin/mazot sarfiyatı da benim için çok mühim. Sonuçta uzun yollar yapacağım ve onun için kesinlikle benzinli bir araç veya çok sarf eden bir mazotluyu değerlendirmeyi düşünmüyorum. Gönül isterki tam donanımlı yeni model bir 4x4 aracı alayım ama bütçe belli, yeni olan...
  5. EL_Guapo

Biraz fazlasıyla amatörce olacak ama ZJ ve KJ nedir, hangi araçlardır hiçbir fikrim yok. Sanırsam bir şeylerin kısaltması olsa gerek. Benim durum bu, anlayın yani :) Sora sora, okuya okuya, sanayileri geze geze bir yerlere varmaya çalışıyorum. Bilgilendirme için de çok teşekkür ederim...

6. EL_Guapo

Hilux'un Asfalt Yoldaki Konforunu Nasil Arttirabilirim?

Herkese merhaba, Ailecek gittigimiz kamp gezilerimiz icin kendimize 50-60.000 TL. butce ile bir 4x4 arac almaya karar verdik. Epey bir arastirma ve ustalar ile 1/1 gorusmeler sonucundaki tavsiyeler ile Toyota Hilux Adventure 2.5 4x4'te karar kildik. Biz kesinlikle agir off road yapmayi...

7. EL_Guapo

Tavsiye icin tesekkurler. Bu forumda da bahsi gecen birkac ustayi farkli farkli sanayilerde gezip 1/1 sohbet ettikten sonra eski arac ne kadar yapili olursa olsun masraf cikartacaktir tavsiyelerine uyup Toyota Hilux veya Mitsubishi L200'de karar kildim gibi. Bu araclari ilk basta 2. kopruyu...
  8. EL_Guapo

Sevgili blacklotus, şu aşağıdaki videoları izleyince ML'yi bir kez daha düşünmekte yarar var sanki. Sonuçta çoluk çocuk arada sırada çamurlara griyoruz ve telefonun çekmediği, kervan geçmediği bir yolda kalmak da korkutucu olabilir. Sizlerin deneyimi çok önemli tabii ki ama bu şekilde videolar...
  9. EL_Guapo

Benzinli yerine dizeli tercih ederim açıkçası, dizelde hangi motor daha sorunsuz ve arazi şartlarına uygun bir bilginiz var mı?

10. EL_Guapo

Çok teşekkürler sevgili blaclotus, gayet bilgilendirici paylaşım. Sayende hiç aklımda olmayan bir aracı da takibe aldım. Söylediğine göre mümkünse 2007 ve üstüne bakmak uzun vadede daha az problem çıkartacak gibi ama bu araçlar da bütçenin üzerinde gibi. Sence hangi motorlu olanını özellikle...

11. EL_Guapo

Bakacagim ama ben bu aracin arazi kabiliyetlerini hic bilmiyorum, nedense karsima da cikmadi. Belki ben dikkat etmemis olabilirim. Bu konuyu da arastiracagim. Ama bir Mercedesin tamiri, bakimlari, parcalari ucuz olmayacaktir diye dusunuyorum.
  12. EL_Guapo

Yaklasik 15 senedir binek araclarimin tamirini yapan oldukca durust ve kabiliyetli bir ustam var Allahtan. Eski bir araci alip butce dahilinde bu tur revizyonlara girilebilir. Belki butceyi 60'a zorlarim. Onemli olan araci yaptirdiktan sonra beni yormasin, yolda birakmasin, normal periyodlari...

13. EL_Guapo

Cok fazla yorum okuyup, youtube videolari izleyince tipini ve arazi kabiliyetini cok begensemde zannedersem normal yol sartlarindaki elverissizligi, fazla mazot harcamasi gibi sebeplerden Defender'dan vazgececegim. Touareg ve Disco'da butcemin uzerinde oldugundan elenecekler gibi. Simdilik...
  14. EL_Guapo

Merhabalar, İlk hedefimiz olan ailecek çıkılan kamp gezileri ve bu gezilerde ulaşılmak istenilen ücra köşelerdeki göller, şelaleler, yaylalara gidilen yollarda yasanacak hafif/orta maksatli off road icin bir arac almak istiyoruz. Ailemizde gunluk kullanim icin Clio'muz var. Almak istediğimiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri