Arama sonuçlarınız

1. A

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Levent bey, yok öyle süratli değildik. 70-80 km civarındaydık. Emniyet kemeri geri çekmedi bile. Allahtan arkamızdan gelen araçlar bize çarpmadılar. Tesellimiz buydu. Arda bey, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bakıyorum. Cem bey, ustalarım eline...

2. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Arkadaşlar, Kaza yaptığım Terrano II 2.7 TDi için gerektiği parçaları iki yerden fiyat aldım. Birincisi Mersin den çıkma parçalar, Fethiye'e kargo hariç 4.500 TL çıkardı, şirketin ismi AS Otomotiv. Web sitesi http://www.otocikmayeri.com Diğeri Nissan...
  3. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Erhan bey ve Mesut bey, çok sağ olun. İnşallah hiç kimsenin başına gelmez. Hayat çok anlık, saniyelik bir zamanda ölüm ve yaşam arasındasınız. Bende şu anda orijinal ve çıkma parçalar araştırıyorum. Umarım uygun fiyata toparlanır en kısa zamanda...

4. A

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Arkadaşlar, herkese merhaba Ben Alim, Fethiye'den yazıyorum. Koyu yeşil rengi Nissan Terrano II 2.7 TDi, otomatik vites, 5 kapılı, dizel 2001 modeli araç sahibiyim. Arabamdan çok mennumdum, dağlara çıkıp geziyorduk. Maalesef dün gece Köyceğiz civarında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri