Arama sonuçlarınız

1. H

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Bu konuyu açan ve konuya katılan Tüm katılımcı arkadaşlara teşekür ederim.! Sonuç çıkmadı diye üzülmeyin aslında çıktı çok arkadaşımız aydınlandı (Satır satır dikkatli) okuyanlar daha iyi olayı kavradı. Ben şahsen çok başarılı buldum bu tartışmayı emeği...

2. H

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi HERKEZE MERHABA ÇİFTE BAYRAMINIZI KUTLARIM. BAYRAMI ÜÇLEYEMEDİNİZ! NEYSE Güzel bir ata sözümüz var (Havlıyan'dan korkma SESizden Kork!) Ben betül kardeşimizi rahatsız etmemek için şöyle biraz kenardan seyredip Gün batışını seyredeyim dedim. Bu sistem...
  3. H

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Sayın kyenipazar Kaybolmadık burdayız. Tabi bizim başka işlerimizde var! vakit buldukmu geliyoruz.Fakat sizden bir şey rica edeceğim Evela Saygıyı öğrenin siz işin gırgırındasınız.! Biz işin ciddiyetinizdeyiz.farkımız bu Alaylı ve İmalı sözlerinize lütfen...

4. H

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi ;)
  5. H

6. H

7. H

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi HFUEL-SYSTEMS ÇALIŞMAKTA OLDUĞUMUZ KONULARLARDAN ÖRNEKLER BİZİM YAPMAMIZ ÖNEMLİ DEĞİL TÜRKİYEDE YAPMAMIZ ÖNEMLİ ;)
  8. H

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi ;D ;D ;D Zor işler ;) Doğru lafa ne demeli Saksıların yeri pek sağlam değil vaziyet onun bunun kafasına düşüyor ;D bağlasakmı ne :) Okuyacan inceliyecen anlamadıysan bir daha okuyacan bunlarda sonuç vermese tabi yine soracan. Aman arkadaşlar saksı işin...
  9. H

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Sayın arkadaşlar Sorularınıza kısaca cevap vermeye çalışacam. Araştırmacıyım 45 yıldır yurt dışı ve şu an Amerika,Tayvan,Avrupa ve Türkiyede Tekirdağ ilinde 2 yıldır HHO-Cell ile 25 yıldır araştırmalar yapıyoruz.Aynı zamanda Güneş enerjisi ile Hidrojen...

10. H

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi YOK CANIM BU KADARDA ÜMİTSİZ OLMAYIN (BU SORUNU ÇÖZECEĞİZ EVELALLAH) YOKSA 3 SENE SONRA ARAÇLARA BİNEMEYİZ!! BİZİM BMC İÇİN DEĞİLDE ARAÇLAR İÇİN KİT HAZIR ! GEREKEN SON TEST VE RAPORLARI HAZIR OLUNCA ÖNCELİKLE BURDA BULUNAN İLGİLİ ARKADAŞLARIMIZA BU ZEVKİ...

11. H

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi SELAM CEYBER Lİ ARKADAŞLAR BEN SİZİN ÇALIŞMALARINIZA KARŞI FALAN DEĞİLİM. SİZ ARAŞTIRA DURUN DİYORSUN! BAK BEN YAPTIM DİYORSUN!! SİZ HİÇ BİR ŞEY YAPMAMIŞINIZ !!! BUNLAR ZATEN VAR YILLARDIR AMERİKADA SATILIYOR. GEÇ BU İŞLERİ ŞİMDİ 20 VOLT 30 AMPER...
  12. H

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Size Olması gereken ve çalışmaların sonucun'da Finale gelinmiş HHO-Cell 2 yakıtlı çalışma prensibini açıklayan bir şema ekliyorum. umarım biraz daha konu doğru anlaşılır. ::) Anlatıldığı kadar basit değil ! yukarıdaki resimde bulunan HHO- cell cıhazları...

13. H

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi ARKADAŞLAR BU ÇALIŞMALRI YAPAN VEYA ÜZERİNDE ÇALIŞAN BÜTÜN ARKADAŞLARI KUTLUYORUM. bENİM ANLATMAK İSTEDİĞİM yAZIKTIR DOĞRULARI YAZALIM (TİCARET YAPACAM DİYE YANLIŞ İNSANLARI YÖNLENDİRMEYELİM) AMERİKDAN GETİTİRİLEN HHO-CELL HÜCRELERİ İNTERNET ÜZERİNDEN...
  14. H

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Arkadaşlar İlerleyemediniz! benim size bazı konular da bilgi vermeye çalıştım. Ama anlatamadım Türkçem zayıf biliyorsunuz (Hikaye satıyor arkadaş) sonrada eleştirildim.! Evet hala hikaye anlatıyor Bu HHO-Cell yani Elektroliz hücresi YETERLİ değil! kurulum...
  15. H

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi uzun zamandır yurt dışındaydım takip edemedim sizi bakıyorum HHO Cell konusu yine tam gaz! çok iyi bence ancak başa dönmiyelim biraz bu işi ciddiya allalım derim mesela bu forumda bulunan 2 aynı karekterde araçları denemeye alalım birine HHO Cell takalım...

16. H

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Hidrojen yakıt tasaruf cıhazı konuları yine hızlandı! benim cyber enerjiye bir sorum olacak nerdeyse tüm türkiyedeki form lara girerek cıhaz yaptım etim deniyoruz falan filan Kardeşim şu işin aslını adam gibi vatandaşa anlatsan yazık herkez bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri