Arama sonuçlarınız

1. B

2006 Grand Vitara AT Frenler Tutmuyor ?..

Ynt: 2006 Grand Vitara AT Frenler Tutmuyor ?.. Bir ricam daha olacak fren merkeziniz tamir takımı var mı? (servisde yok dendiği için yenisi ile değiştirildi)

2. B

Ynt: 2006 Grand Vitara AT Frenler Tutmuyor ?.. Çok teşekkürler, yazdığınız bilgilerin çıktsını alıp yarın servise öyle gideceğim.Bakalım ne cevap verecekler.Anlamayınca birde servis olunca her denilene inanıyorsunuz.İyi günler dilerim.Sağlıkla.
  3. B

Ynt: 2006 Grand Vitara AT Frenler Tutmuyor ?.. Maalesef gerçi yakın sayılırız ama Kocaelinde oturuyorum.Dün servis harici bir ustaya götürdüm.Havası alınmamış dedi.daha sonra abs'yi de denememi istedi ne kadar sert fren de yapsam abs devreye girmedi.Usta parça değiştiğinden servise götür...

4. B

Merhaba, 2006 Granr vitara otomatik te frenlerde sorunum var.bazen günde birkaç defa bazen bir defa fren boşalıyır.Serviste fren merkezinin değişmesi gerektiği söylendi.650 ytl ye değiştirdim.sorun çözülmedi.tekrar götürdüm bosch fren merkezinde sistem yeniden gözden geçirilmiş,hava falan kalmış...
  5. B

Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka?

Ynt: Yeni Nesil Grand Vitara 2.0 Otomatik; LPG Önerirmisiniz? Hangi Marka? Merhaba, bende 2006 gv var.Yaklaşık 5 ay önce FEMA marka sıralı taktırdım.(Bu markayı reno servisindeki ustam önerdiğinden) Neredeyse 1 ay herhafta sonu gitgel yaptık.Araç kasıyor gitmiyor.Benzine geçmiyor.Sonuç A/T'ler...

6. B

Sarı Alan Yaylası/Kartalkaya-Bolu

Herkese merhaba, konu başlığından da anlaşılacağı üzere,google'dan sarı alan yaylası yazdığınızda,macera düşkünleri için,yada ortamdan kopup kafa dinlemek isteyenler için kartalkaya'nın hemen altında nefis bir yer çıkacak karşınıza.Tesadüfler neticesinde hafta sonu kaçamağı için gittik,acayip...

7. B

Yüksek Devirde Islık Sesi

Ynt: Yüksek Devirde Islık Sesi Bilgiler için teşekkürler.Çıktı alıp yarın ustanın yanına gideceğim.Bu akşam benzinde denemesini yapacağım.İyi hafta sonları dilerim.Bu arada Kocaeli'nden yazıyorum.Bu taraflarda işiniz olursa tanışmak isterim.Levent
  8. B

Yüksek Devirde Islık Sesi

Merhabalar,araç 2006 grand vitara AT.Geçen hafta fema marka lpg taktırdım.Yüksek devirde (4500-5000) motordan duyulur bir şekilde ıslık sesi geliyor.Lpg takan usta ayar falan birşeyler yaptı ama ses kesilmedi.Bu arada aracı alalı yaklaşık 4-5 ay oldu.Power A/T düğmesi kapalıyken bile bazen düşük...
  9. B

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Günaydın arkadaşlar, 2006 grand vitara'ya (otomatik) lpg taktırmakla,taktırmamak arasında git geller var.Çok farklı yorumlardan ötürü karar veremedim.Tavsiye edermisiniz,ederseniz markada belirtmenizi rica edeceğim.Teşekkürler,iyi...

10. B

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. ilhami bey yardımınız için teşekkürler.

11. B

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Merhaba Çağlar ,sağolsun birileri listeye eklemiş.ayrıca ismim levent rumuz koçumun ;) adı.selemler.
  12. B

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Merhaba, 2 dakika önce aranıza katıldım ve 2006 model grand vitara sahibiyim.benide listeye eklemeyi unutmayın.Kocaeli'nden hepinize sevgiler. levent Bekiroğlu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri