Arama sonuçlarınız

1. G

bu parçayı bulabilirmiyim?

97 frontera 2.2 sol arka resimde daire içindeki parça edını bilmiyorum bana bu parça lazım çıkma olur sıfır olur yada iyi bi kalıp ustası tanıyorsanız (İzmir de) adresi olur birde sol arka kapı kolu lazım bulabileceğim adresler varmı yada satan arkadaşlar varmı acaba

2. G

Motorlu Taşıtlar Vergisini Ödemeden Okuyunuz

Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisini Ödemeden Okuyunuz evet dün vergi dairesine gittim dilekçe verdim ve MTV tuterının %5 kasko değerinden yüksek olduğunu söyledim. 2011 mtv vergim 787 liradan 524 liraya düştü(Yıllık) cebe kalan benzin parası olacak :)
  3. G

Motorlu Taşıtlar Vergisini Ödemeden Okuyunuz

Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisini Ödemeden Okuyunuz hocam ben aracı 1-2 ay önce almış olduğum için 2010 yılı mtv si satıca tarafından zaten ödenmişti o yüzden geriye dönük 5 yıl hesabım olmayacak ancak Aracım için şu anda 2011 yılı kasko değeri 15.541 tl gözükmekte bunun %5 i de 777,05 e tekzbül...

4. G

Araç, Benzin ve Gazı Birlikte Yakar mı?

Ynt: Araç, Benzin ve Gazı Birlikte Yakar mı? ben hala bi servise gidemedim ama sizin sorunun çözüldüğüne sevindim
  5. G

Araç, Benzin ve Gazı Birlikte Yakar mı?

Bayram Dönüşü benzin istasyonundan benzin ve gaz aldım benzin göstergesi yarım depoyu gösteriyordu hiç durmadan izmir e geldim fakar benzin göstergesi çeyrek depoya inmişti.Bu nasıl olur? hem gaz hem benzin mi yakıyor bu araç? 1-2 arkadaşa sordum benzin otomatiği ayırmıyor olabilir dediler...

6. G

Port Bagaj :) Tasarımı Sizin İçin

Ynt: Port Bagaj :) Tasarımı Sizin İçin bende bir port bagaj yaptım kalın profil kullandım 90x100 cm ebeadında toplam ağırlığı 13 Kg acaba bu ağırlık fazlamıdır yoksa norfmal sayılabilrmi:daha takmadım tavanı falan çökertmeyelim diye ne dersiniz ağırlığı hakkında

7. G

arazi vitesi nasıl kullanılır

Ynt: arazi vitesi nasıl kullanılır şöyle çok dik bir yokuş çıkacağız ve daha rahat çıkalım diye araiye almak istersek diye normal viteslede çıkılabilir tabi ki ben araziye takınca bir miktar geri gidilir zannediyordum oysa araziden normal vitese takınca 10-15 m geri gitmek gerekiyormuş yeni...
  8. G

4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular

Ynt: 4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular eyvallah sağolasın öğrendiğim iyi oldu
  9. G

arazi vitesi nasıl kullanılır

öncelikle kolay gelsin arkadaşlar Ben daha yeni bi 4x4 sahibi oldum.Dolayısıyla vitesler hakkında bir şey bilmiyorum siteden okuduğum kadarıyla norma giderken vites 2h de kalacak ağır arazi şartlarında 4l birazdaha hafif yerlerde 4h olacak doğrumu? birde sormak istediğim şu şimdi 1- arazi...

10. G

4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular

Ynt: 4x4 Çekiş Sistemleri İle Alakalı Sık Sorulan Sorular öncelikle kolay gelsin arkadaşlar Ben daha yeni bi 4x4 sahibi oldum.Dolayısıyla vitesler hakkında bir şey bilmiyorum siteden okuduğum kadarıyla norma giderken vites 2h de kalacak ağır arazi şartlarında 4l birazdaha hafif yerlerde 4h...

11. G

hararet yaptıktan sonra stop edince çalışmıyor

Ynt: hararet yaptıktan sonra stop edince çalışmıyor bide %40 antifriz koyun diyorsunuz tamamını antifriz koysam ne olur?bir sıkıntı meydana getirirmi? bundan önce focus vardı ve sadece antifriz koyuyordum hiç su koymadım gayetde güzel çalışıyor ve hiç hararet yapmıyordu en sıkışık trafikte bile...
  12. G

Ynt: hararet yaptıktan sonra stop edince çalışmıyor olmazsa önümüzdeki hafta hararet müşürünü ve termostatı değiştirip bide öyle deneyeceğim. ama onlarda da problem çıkmazsa boşu boşuna cepten para kaçmış olacak :) fakat şimdilik başka bir yolda gözükmüyor.

13. G

Ynt: hararet yaptıktan sonra stop edince çalışmıyor hararet ibresi sona dayanmıyor 100-110 lar ciavarında aslında hararetli çalıştığını düşünürsek 4x4 lerin çokta yüksel sayılmaz gibi geliyor bana ama dediğim gibi hararet bu durumdayken benzin almak için durdum sora tekrar çalışmadı fanı açıp...
  14. G

neden çalışmıyor?

Ynt: neden çalışmıyor? pompa nerede derken yerini soruyorsan bilmiyorum aracı yeni aldım daha tanımıyorum ama böyle giderse baya bi iyi tanışacağız durum onu gösteriyor :)
  15. G

neden çalışmıyor?

ben 97 model 2.2 frontera aldım alırken sahibi dedi ki Ateşleme bobininden kaynaklanan bir sorun var araç 90 derece nin üzerinde iken motoru stop ettinde tekrar çalışmıyor 10-15 dakika motorun soğumasını beklemen gerekiyor. aracı aldıktan sonra gaz almak için gittiğim benzin istasyonunda durdum...

16. G

iyi günler arkadaşlar ben 97 model 2.2 frontera aldım alırken sahibi dedi ki Ateşleme bobininden kaynaklanan bir sorun var araç 90 derece nin üzerinde iken motoru stop ettinde tekrar çalışmıyor 10-15 dakika motorun soğumasını beklemen gerekiyor. aracı aldıktan sonra gaz almak için gittiğim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri