Arama sonuçlarınız

1. erek.65

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Bitti abi bir tek şanzıman yağı değişimi kaldi VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. erek.65

Benim araç 2.9 td isminde takoz koyduk VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. erek.65

Dün arabayı pompa bakimi için bosch servisine biraktim akşam aldım bu araç uzun süre yatmışmı diye sordu bakimdan sonra arabanın sesi değişti resmen Bu arabaları ihaleden en çok kayseri li bir abimiz aliyor VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. erek.65

Buraya gelen iran li vatandaşlarında bu aracı görmedim genelde samand pars pejo araçlar var VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. erek.65

Bu araçların İran da kullanimi hakkinda bilgi varmı. VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. erek.65

Yarin enjektör bakimi icin sanayi bırakacam 15 lt altında yakmiyor VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. erek.65

Bu paraya en az 5000 daha eklenecek aracın getirilmesi TSE sıvılar akü sigorta gibi bir çok maliyet var tabi bu rakama araçta bir sorun yoksa o zaman 25300+5000 +~= maliyet çıkar VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. erek.65

Yok abi ihaleye girmeyi dusunmuyorum VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. erek.65

Araç Tavsiyesi Rica Ediyorum

Geriye bir tek ssangyong musso kaldi VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. erek.65

boronco düşündüm ama içimizden girecek varsa ona göre hareket ederim

11. erek.65

abi duydum nasip bugün tasis ihalelerine baktım yine ihaleye girsem diye düşündüm baktıysan bir kaç arzi aracı var ( ama gümrüğe giden araca üzüldüm çok emeğin vardı arabada eminim malum siteden ve burayı takip edenlerden çok talip çıkardı)
  12. erek.65

Cengiz abi aracı tasiş iade etmeseydiniz arabayı satsaydiniz daha iyi olurdu. Tasişte baya arazi aracı var VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. erek.65

Benideki mussoda abs be tcs var yoğun kar var arac patinaja ve kaymaya basladiginda tcs hemen isiklari yanip devreye giriyor GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. erek.65

Kardesim fikrim senin gibi amerikan gecmisi olan korando kullanan birinin bu arac degil LC olursa anlarim. Frontera 3.2 senin aracin degil musso 3.2 al daha a sorunsuz oldugu kesin GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. erek.65

Cengiz abi yaniliyon en iyisi musso satsam 3.2 alacam GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. erek.65

Cengiz abi bu anahtar ne ise yariyor GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. erek.65

Garip Ve Gezileri 2017

Hayirli olsun hocam GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. erek.65

EĞTİM YERİ İVEDİKTE metroya yakın bu sanayi nasıl gidebilirim.

19. erek.65

Mussonun bagaj fitili degistirmem lazim ankarada bulabilecegim yer ismi varmi bugun gidip bakayim GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. erek.65

Benim mussoda egr iptal edilmis hala 14 15 litre yakiyor bu ara ankaradayim burda musso iicin bakilacak yerler hakkinda bilgisi olan varmi GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri