Arama sonuçlarınız

1. erek.65

Forester 2.0 Gx Ile Başlangıç :)

gecen hafta kalorifer acmak icin arabaya sanayide ayni yontem kulanarak actilar bir zarar gormedim basinctan ziyade kullanilan kimyasal etkili oluyor burda 80 tl yaptilar VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. erek.65

Otomoboli Satıp Arazi Aracı Almak Hakkında

Yillarca arazi araci alamak icin dusundum durdum sonra bir firsat dogdu ve istedigim araci aldim iki yil kullandim hafif arazide ve turkiyenin bir ucundan diger ucuna bu arazi arabasiyla gittim geldim cocuklarin okulu derken satmak zorunda kaldim simdi tuplu arabaya biniyorum icime sinmiyor...
  3. erek.65

Abi ağustosta ordayım görüşürüz VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. erek.65

Allah rahmet etsin başın sağolsun Ağustus ayı içinde bayrama kadar ürkmezdeyim abi subaruyu görelim abi görüşmek üzere VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. erek.65

Şehirde Sırt Çantası Taşımak

Şimdilerde imza kalemi var genelde bu kullanılıyor eskiden siyah kalemle imza atılırdı şimdi mavi kalemle atılıyor dolma kalem denince aklıma ilk okul 5 de hediye alınmış kıbrıstan gelen bir dolma kalemim vardı aklıma geldi VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. erek.65

Musso 2.9

Yaklaşık 1.5 yıldır severek bindiğim2001 model 2.9 TD 226000 km aracımı satıyorum VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. erek.65

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ne zaman bir rav 4 görsem aklıma gelirdi bu garaj gördük VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. erek.65

2016 Ege Gezi Turum

Reklam kokan hareketler VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. erek.65

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

highoutput abimiz yanılmıyorsam bulgaristandan getirtmişti VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. erek.65

Gerçek korondocudur abi sağolsun bana porya kilit verdi VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. erek.65

Selam abi nasılsın yeni araba aldınmı? VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. erek.65

2.5 Sorento 140hp Ne Yakıyor?

5.96 lt kafam takıldı benim arabam musso şehir içi 12 litre yakıyor s.dışıda 10 litre yakıyor kış aylarında 12/15 litre arası yakıyor bu zamlardan sonra tüplü 94 model eski arabamı kullanıyorum musso garajda yatıyor VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. erek.65

Mussonun sağ ön teker çamurluk içinden şase de yazılıydı VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. erek.65

Bugün baltaları değiştim uyan araçlar Hyundai gurubu VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. erek.65

Eski sahibi korelinin hayaleti olan araç VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. erek.65

Herkese iyi bayramlar VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. erek.65

Hyundai Terracan

Terracan pek yok gördüklerimde gümrük ihalelerinden olanlar VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. erek.65

Dün volkan abi ile tanıştık misafir etti bizi kendisini tanıdığım için çok memnun oldum ayrıca vermiş olduğu hubs için çok teşekkür ediyorum VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. erek.65

Geçmiş olsun abi VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. erek.65

Havayla çalışan bir sistem mersedes bir çok Sistem hava ile çalişyor mantıklı VIA_A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri