Arama sonuçlarınız

1. N

Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Selamlar jeep34, 3" oldukça mantıklı yazmamışım ama lastiklerim AT/R dediğiniz gibi jantlarım 15" 16" olsa çok daha sağlıklı olacaktı. Bunların montajını yapan (bu işten anlayan ve becerikli) bir usta önerebilirmisiniz? birde ruhsata işletmek gerekiyormu...

2. N

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Bir konuyu danışmak istiyorum, Aracıma yükseltme kiti uygulamak istiyorum (2.5"-3.5") arası. Aracımı uzun yolda da kullanıyorum bozuk arazide de (hard off road olarak değil) bu uygulama sonucunda üzerinde ki 225 75 R15 lastik ve kendi jantı ile...
  3. N

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Beatrix Selam Bende ilk tanıştığımda Xj lerle acemiydim (hala öyleyim) bu araçlarda polen filitresi yok ama emin ol farklı ustalara sormama rağmen kimisi var kimis yok diyor doğrusu yok dışardan gelen aynen içeride amerika-kanada yolları temiz o yüzden...

4. N

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Bilgi için teşekkürler gaz bilgim iyi değil o yüzden verdiğiniz bilgiler çok kıymetli benim için
  5. N

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95) Bilgi için teşekkürler, bir müddettir giremedim siteye kafama takılan 2 soru var 1.si arazi vitesi değiştirirken normal vites "N" mi olmalı "P" mi olmalı ? 2.si son zamanlarda gaz yakışı yükseldi 60lt lik tüple ortalama 300-320 km giderken 200 ü nerdeyse...

6. N

Dostlar, 1995 Grand Cherokee kullanım kılvuzuna ihtiyacım var ? Nasıl yada kimden temin edebilirim?

7. N

Çanakkale Gökçetepe de Kamp Kurulabiliyor mu?

Çanakkale Gökçetepe de kamp kurulabiliyormu ? Bileniniz var mı ? Böcek istilası sebebiyle kapatıldığını duydum.Doğrumudur ?
  8. N

Cherokee lerin parça temini Land lere göre daha fazla şu da gerçek tedarik ettiğiniz yerin 1. dereceden alakası var. Bana söylenen land lerin parça ve işçilik fiyatlarının nispeten daha yukarı olduğuydu ama yanılıyorsam cevap buraya gelebilir. Özellikle ustadan ustaya işçilik fiyatlarıda çok...
  9. N

Evet bende kullanıyorum 270 civarı yakıyor. Tercihan LPG yi OPET, PETROL OFİSİ, TOTAL ve BP den alıyorum tavsiye ederim. Çekiş sanırım tatmin edici olmuştur. Teyp için aklınızda bulunsun kasalar var (sadece Cherokee için) standart infinity teyp çıkıyor kasasıyla beraber istediğiniz marka model...

10. N

Merhaba İstanbul dışındaydım şimdi okuyabildim, Adamlar yeni teyp fiyatına tamir öneriyorlar anlamsız nasılsa Jeep tir :) mantığıyla para istiyorlar. Gazdan memnunum bayram tatilinde oldukça test imkanım oldu ve memnun kaldım birincisi mutlaka sıralı sistem tatktırmanız, normal gaz sorun...

11. N

Elinde (yada bildiğiniz) çıkma CD li cherokee Radyo varmıdır ? Benimkinde cd yi alma mekanızması sorunlu.
  12. N

Başınıza mutlaka gelmiştir cd li radyo var. Ama amerikan sistemi tabiki kanalları tek sayılarda atlıyor. Bunların bir tuş kombinasyonu varmış basılınca çift numaraya dönüyormuş (!?).

13. N

teşekkürler servise gittim polen filitresi değiştirmeye ama bunlarda filitre olmadığını söylediler komple göğüs sökülüp radyatörü temizlenecekmiş bende anlamadım. Para almak içinmidir doğrumudur uzak olduğum bir nota.
  14. N

KLİMA radyatörü kirlenmiş olabilir dediler daha servise sokmadım daha periyodik bakıma götürdüğümde değiştirteyim. Korkum bazen üfleme borularının içinde küf yada çürüme olması ondan çekiniyorum.Avuntum amerikan aracı olması
  15. N

Çok teşekkürler, Aracımı aldım fena değil tavsiyelerinize uyacağım. Aracımda gördüğüm en önemli sorun klimadan gelen (klima çalışmasada) pis koku, bunu önlemek için acaba klima radyatör temizleme spreyini ben kullanabilirmiyim yada aracın erişilebilecek yerindemidir yoksa servis en doğrusumu olur.

16. N

Doğrusunu istersen şnorkelin görünüşü inanılmaz hoşuma gididiyor araç boyu sudan geçmek gibi bir durumum yokaslında. Sepeti ise malum tüpün tüpü yüzünden kaybolan bagaj hacmini biraz telafi için istiyorum, söylediğin çok mantıklı araştıracağım.
  17. N

Selamlar, Forumunuzu hevesle okuyorum. Nihayet kısmetse G.C. 5.2 sahibi olacağım (hastalığın iyisi olurmu derler ama bu güzel bir hastalık sanırım :) ) Diğer arkadaşlar gibi bende LR mi , Jeep mi, Isuzu mu, arasında çok kararsız kaldım ama sonunda Jeep te karar kıldım. Oynanmamış bir araç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri