Arama sonuçlarınız

1. R

Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir Mert ve Mehmet kardeşlerim başınız sağ olsun,Allah rahmet eylesin.Size ve ailenize Allah sağlıklı,uzun ömürler versin.

2. R

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) gezenbilir ailesindeki tüm bayan arkadaşların kadınlar gününü kutluyorum,hepsine saygılarımı sunuyorum.
  3. R

Arkadaşımız Güner'in Dedesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Güner'in Dedesi Vefat Etmiştir Gezenbilir ailesinin başı sağolsun.. Hepsine Allah'tan rahmet diliyorum.. Ailelerine sabır diliyorum.. Allah kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin..

4. R

Çiftalan Keşif Gezisi (3 Şubat 2008)

Ynt: Çiftalan Keşif Gezisi (3 Şubat 2008) Ömercik, görüntülerde ne sen varsın ne de aracın ,hayrola ismini yazdırıp başka bir yere mi gittin? >:( >:(
  5. R

Ömerli Civarı Keşif Gezisi (20 Ocak 2008)

Mustafa abi bisküvi ve çayın olduğu sürece yanımızda olmandan mutluluk duyarız :D

6. R

Arkadaşımız Yücel'in (yücel) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Yücel'in (yücel) Doğum Günü Kutlu Olsun Yücel kardeşim sana sıhhatli,mutlu uzun bir ömür diliyorum.sevgilerimi iletiyorum

7. R

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) eyvallah nadirciğim,başın gözüm üstüne
  8. R

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) yav arkadşlar,insanın adı çıkmaya görsün bir kere.., ben yukarıda erkeklerin arasında efendi efendi oturuyorum.bir de nadir kardeşime bakın ,beş hatunun arasına zorla sıkışmış,kollarını koyacak yer bulamamış.sağındaki tülin hanıma nasıl da yanaşmış,aaah...
  9. R

Kurban Bayramı

Ynt: Kurban Bayramı Tüm gezenbilir ailesinin bayramını kutlar, saygı, sevgi ve selamlarımı iletiyorum..

10. R

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Faruk ve Kamil; araçlarınız hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin...

11. R

Gezenbilir Ömerli Kamplı Off-Road Gezisi (8-9 Aralık 2007)

Gezenbilir Ömerli Kamplı Keşif Gezisi (8-9 Aralık 2007) Hakancım herzamanki gibi süpersin herşey çok güzel uzun süre biz de oradaymışız gibi hissetim, yahu bizi hiç çekmemiş diye düşünürken kendimi fena kaptırdığımı farkettim .Sizden ayrı kalmak çok zormuş yav
  12. R

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Alpercim sana şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum. Hayırlısıyla gider dönersin inşallah. Kardeşin bize emanet hiç merak etme.

13. R

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Arkadaşlar best fm de çok iyiydiniz helal olsun size...
  14. R

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... fasülye
  15. R

8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007) Korhancım seni düzeltmiştim tekrar mı nüksetti rahatsızlığın ???

16. R

Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007) Arkadaşlar bu fotoğrafların benimle hiçbir ilgisi yok, kesinlikle fotomontaj bunlar ;D :D
  17. R

Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007) Uğurcum "ordinaryus Hakan" öyle uygun görmüş kabulümdür :)
  18. R

Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007) Nadircim, bende daha bilmediğin neler var neler... :D

19. R

Evde Off-Road Muhabbeti - Şile Keşif Gezisi (17-18 Kasım 2007)

Ynt: Evde Off Road Muhabbeti - Şile 17-18 Kasım 2007 Alemsiniz arkadaşlar yaa ;D ;D ;D Hakancım sen bu işin ordinaryususun. ;)
  20. R

Evde Off-Road Muhabbeti - Şile Keşif Gezisi (17-18 Kasım 2007)

Ynt: Evde Off Road Muhabbeti - Şile 17-18 Kasım 2007 Yok Mustafa abicim yaa ne meyve bahçesi ne de yemişlik var. Aslında bir çok topluluğun kendi adına diktiği ağaçlandırmalar var, bizimde gezenbilir off road grubu olarak bir bahçemiz, bir yemişliğimiz olsa fena olmazdı bence...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri