Ömerli Civarı Keşif Gezisi (20 Ocak 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,784
5.2 kullanıcısı olarak bende hazır olayım bari ... baksanıza şimdiden 2 oldu önşaft kesme işi...cüneyt ayağını sürüdün herhalde bak arkandan musa nın şaft gitti..

Etiketler
endüstri' Alıntı:
5.2 kullanıcısı olarak bende hazır olayım bari ... baksanıza şimdiden 2 oldu önşaft kesme işi...cüneyt ayağını sürüdün herhalde bak arkandan musa nın şaft gitti..
benim hatam biraz fazla gaza yüklendi yüksel de video çekimi var orada görebilirsiniz bu zj kullanan herkezin başına gelecek gibi gözüküyorçünkü aracın orasını xj lerin orası istavroz mafsallı bizimkiler ise sac parcalı gerçi saglam bir parça aracı yükseltip birde engebeli arazide zorlayınca dayanmıyor tabi

sonunda gezenbilir ekibi yoldan çıktı hasretle bekliyodum kırılan araçalara geçmiş olsun batuhanın eline sağlık hakanın veliahtı belli oldu.faruk senin tosun ne fotoğraf vermiş maşallah.serkan senlikmiş parkur yawww

Jeep34' Alıntı:
Faruk kardeşimin Tahoe'suda pilotluğuda mükemmel.....O devi oralarda çekip çevirmek her babayiğidin harcı değil....

Eyvallah abi..ne yaptıysak sizlerin yardımıyla yaptık..alçak gönüllü olmaya gerekte yok tabi zor etap ve zor araç ama ufak tefek bir kaç sıyrıkla çıkabildim oralardan..Bu arada senin durum nedir abi..

MK51' Alıntı:
parodi Fatih, şubat geliyor! sen neredesin?

az kaldı abi dönüşüm muhteşem olucak zaman içinde sizlerinde katkılarıyla anladımki bu offroad sadece araba almak kendini dağlara atmakla olmuyo minimum maliyetle maksimum keyfi almak içinde doğru adımları atmak lazım ve eksiksiz olmak lazım bu kısa zamanda gördüm araçlardaki hiçbir şey gereksiz değil.

Fatihcim zaten bir süre daha katılamazsan bize..bizden sonraki jenerasyonla yaparsın artık
off-road faliyetlerini ..elini çabuk tut dostum yaşlanıyoruz devir teslim zamanı yaklaşıyor galiba..

aracı kırılan arkadaşlara çok geçmiş olsun
2008 yılı biraz kırıcı başlamış ama etapta baya iyiyimiş
faruk helal olsun o aracı oralarda dans ettirmişsin :smiley:

frkbdr' Alıntı:
Fatihcim zaten bir süre daha katılamazsan bize..bizden sonraki jenerasyonla yaparsın artık
off-road faliyetlerini ..elini çabuk tut dostum yaşlanıyoruz devir teslim zamanı yaklaşıyor galiba..

Mustafa , Recep ; ne diyor bu Faruk ya ? ;D
Kendini yaşlı hissediyorsa ne işi var bizim gibi gençlerin arasında ? :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri