endüstri' Alıntı:5.2 kullanıcısı olarak bende hazır olayım bari ... baksanıza şimdiden 2 oldu önşaft kesme işi...cüneyt ayağını sürüdün herhalde bak arkandan musa nın şaft gitti..
benim hatam biraz fazla gaza yüklendi yüksel de video çekimi var orada görebilirsiniz bu zj kullanan herkezin başına gelecek gibi gözüküyorçünkü aracın orasını xj lerin orası istavroz mafsallı bizimkiler ise sac parcalı gerçi saglam bir parça aracı yükseltip birde engebeli arazide zorlayınca dayanmıyor tabi
MK51' Alıntı:Beni aracına misafir eden Recep ve Ömer'e teşekkürler. Çok keyif aldığım bir gezi oldu...
Jeep34' Alıntı:Faruk kardeşimin Tahoe'suda pilotluğuda mükemmel.....O devi oralarda çekip çevirmek her babayiğidin harcı değil....
musa zeje 5.2' Alıntı:faruk tebrikler kardeş bu mahoyu senden başka kimse zaptedemez godzilla bu bilader şu istediklerinide bir yaparsa süper olur
MK51' Alıntı:parodi Fatih, şubat geliyor! sen neredesin?
yücel' Alıntı:aracı kırılan arkadaşlara çok geçmiş olsun
2008 yılı biraz kırıcı başlamış ama etapta baya iyiyimiş
faruk helal olsun o aracı oralarda dans ettirmişsin
frkbdr' Alıntı:Fatihcim zaten bir süre daha katılamazsan bize..bizden sonraki jenerasyonla yaparsın artık
off-road faliyetlerini ..elini çabuk tut dostum yaşlanıyoruz devir teslim zamanı yaklaşıyor galiba..
teşekkürler yücel acaba nasıl başlarsan öyle gidermi acepyücel' Alıntı:aracı kırılan arkadaşlara çok geçmiş olsun
2008 yılı biraz kırıcı başlamış ama etapta baya iyiyimiş
faruk helal olsun o aracı oralarda dans ettirmişsin