Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,288
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Sene 1963.Bir çoğunuz belki daha dünyada bile yoktunuz.Karagümrük Mihrimah Sultan İlkokulu.2-A sınıfı.Gezenbilirin mümtaz ;D üyelerinden mogzilla ( Nadir ) ve Kamikaze ( Recep ) aynı sınıftalar.Dün Şile'de bu resim üzerine bayağı geyik yaptık.Ben de hepinizle paylaşmak istedim.Recip'ime sevgilerle.

749904.jpg

Etiketler

Nadir abi valla çok sağol merakımı giderdin..dün orada bakma şansını yakalayamamıştım ama merak ediyordum..şimdi bakıyorumda nerden nereyeee..ALLAH ikinizede uzun uzun ömürler versin ve hep bu güzel muhabbetiniz devam etsin..

Ne mutlu size Nadir... "Bir ömür boyu" diye buna denir işte... Nicelerine inşallah...

... Recep arkada bir şeyler mi karıştırıyor ??? yoksa bana mı öyle geldi ;D ...

Nadir abi resimden'de anlaşılacağı üzere, sen herzamanki ağırlığını, Recep abide herzaman ki muzurluğunu korumuş :D ..Sen nerede duruyorsun, Recep abi kimin arkasında ..var mı böyle bişey ya :D :D

yav arkadşlar,insanın adı çıkmaya görsün bir kere.., ben yukarıda erkeklerin arasında efendi efendi oturuyorum.bir de nadir kardeşime bakın ,beş hatunun arasına zorla sıkışmış,kollarını koyacak yer bulamamış.sağındaki tülin hanıma nasıl da yanaşmış,aaah nadir aaah

arkadaşlar 13 ocakta yaptığınız muhteşem yemekten sonra bir de benim 13 ocak Midas-Yazılıkaya fotolarımı izlermisiniz lütfen :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10091.0

Kamikaze' Alıntı:
yav arkadşlar,insanın adı çıkmaya görsün bir kere.., ben yukarıda erkeklerin arasında efendi efendi oturuyorum.bir de nadir kardeşime bakın ,beş hatunun arasına zorla sıkışmış,kollarını koyacak yer bulamamış.sağındaki tülin hanıma nasıl da yanaşmış,aaah nadir aaah

Dinime küfreden müselman olsa. ;D
Bilader daha ne belgeler var bende.Bahşiş vermemek için garsonu nasıl kafakola aldığını unutmadık.

751370.jpg

Aynı bölükten mi çıktınız ? ;D

Aralık'da ki Kartepe gezisinden sonra bendeki off-road hastalığının geçmediğini fark ettim.
Hummalı aramalar sonrası bir iki eksiği dışında tamamen yapılmış bir Vitara aldım.
En yakın faaliyet ne zaman? :smiley:

Çok sağol Yücel Hocam.
Özellikle de senin araca binince konfordan çok arazi kabiliyetine önem verdim seçimimde.

suzuki iyi araçtır onunlada çok yerlere girdim kullandıkça zevkine varırsın ağır arazi olmasada iyi işler başarır :smiley:
ama hala resimleri göndermedin
bu ince bir sitemdir :smiley:

Hocam Hotmail adresini kontrol ettin mi?
Geçtiğimiz ay 18'inde göndermişim.
Bu arada aracın 32' lastikli olduğunu ve yarışan Vitara'lardan sonra belki de arazi modifikasyonu anlamında yapılmış en iyi araçlardan biri olduğunu söyleyebilirim.
Önceki sahibi Yunanistan'da araç boyunda kayalardan tırmanıyormuş. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri