Arama sonuçlarınız

1. ozkalpbugra

İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz?

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? konuyu hortlattım belki araç 4 aydır kaportacılarda tamircilerdeydi derken geçen ay eksiklerini tamamladım. Tabana 1 mm saç kaynattırdım şanzuman bağlantılarının olduğu yerlere ise 2 mm baklava desenli saçla destek yaptı...

2. ozkalpbugra

Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz konu uzamış :) nivayı alalı 2 ay olucak neyse :) ama 2 saat tadını çıkara çıkara binemedim yok orasıydı burasydı derken 1 aydır tamircilerden çıkaramadım...
  3. ozkalpbugra

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? eyv mehmet abi. kaporta işiyle uğraşıyoruz 1 haftadır usta acele ettirme diyor başkada bişi demiyor çaresiz bekleyişteyiz

4. ozkalpbugra

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? Aracın altına eğilip baktım ama sacın içten çürüyebileceğini akıl edemedim o an :(:(Aracın tüm bakımlarını izmirli ercan usta yapmış aracıda tamiranesinden nejat beyle birlikte aldık zaten. Forumda bilinen bir araç...
  5. ozkalpbugra

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? Zoti diyeceğim isminizi göremedim. Dediğiniz gibi şu ziftli keçeyi ne akla hizmet arazi aracına koyarlar anlamış değilim >:( >:(. Kaldı ki aracı aldığım kişide offroad amaçlı toplatmış. Kaporta işi bitsin aracın altına...

6. ozkalpbugra

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? adnan abim (kaportacı) adam edeceğini söyledi. Hazır kaportaya girmişken ön ve arka tamponuda söktürücem bağlantı noktalarına da saç kaynıttırıp kapatıcam. Yapılan her işlemde resimleri ekleyeceğim ki nivalara merak saranlar...

7. ozkalpbugra

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? Nasıl soyliyeyim Arazide bildiğiniz traktor gibi bu çürük şaseyle bile eğilmeden bükülmeden her tepeyi aştım :) Araç izmirli olduğu için feci bir nem kapmış. Boyasının durumu iyi ama taban sacı içler acısı :( Şimdi...
  8. ozkalpbugra

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? dikkatli bakarsanız sol on tekeri araç içinden görebilirsiniz
  9. ozkalpbugra

Ynt: İlk Niva'm ve Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı.... Tavsiyeleriniz? Buda taban sacının görüntüsü. Arka koltuğuda söktüm yarın resimlerini detaylı bir şekilde yayınlayacağım

10. ozkalpbugra

Abilerim kardeşlerim Büyük hevesler uzun uzun araştıramalar vs vs ... sonucu internet üzerinden bulduğum ve gözümü karartıp aldığım aracım çürük çıktı. Cumartesi gecesi kendimizce bir gezi yaptık bir kaç su geçisi sonrası aracın içine su dolduğunu farkettim. kapılardan girmiştir diye düşündüm...

11. ozkalpbugra

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz teşekkur ederim :)
  12. ozkalpbugra

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz Ladayı Aldım Neden ?? -6000-7000 TL bütçem vardı -bu paralara bulduğum suzukilerin hepsi makaslıydı çevremden aldığım bilgilere göre makaslı suzukiler askıda kolay kalıyormuş. Nivada 4 tekerde helezyon yay var. Daha esnek bir araç -95 model ve sonrası...

13. ozkalpbugra

Dik Yokuşlardaki Titreme :)

Ynt: Dik Yokuşlardaki Titreme :) Gülü seven dikenine katlanırmış ne yapalım girdik artık bu yola elden de geçirdik biraz maliyeli oldu ama bence güzel de oldu.. Titreme işini çözdüm tamamen bağlantı noktalarındaki çürümelerden... komple sıfırdan saç kaynattırdım bağlantı ayaklarını altı köşe...
  14. ozkalpbugra

Ynt: Dik Yokuşlardaki Titreme :) Dursun ustam bugun aracı ustaya götürdük şanzıman bağlantı noktalarındaki ufak tefek çürümeler + şaft boşlukları + mafsal boşlukları haliyle titremeye sebep olmuş. Pazartesiden itibaren tamir işine girilcek. debriyajdan ayğımı her çektiğimde tak diye bir ses...
  15. ozkalpbugra

Araçta Bir Terslik mi Var? (Lada Niva )

Ynt: Araçta Bir Terslik mi Var? (Lada Niva ) Daha 2 günlük niva kullanıcısıyım acemiyim bildiğim kadarıyla nivalarda diff kilidi diye bir şey yok. orta şanzuman kilidi var niva sürekli 4 çeker %65 önler % 35 arkalar kilidi devreye sokunca sanırsam % 50 % 50 dağıtıyor. Buda askıda kalan...

16. ozkalpbugra

Tekrar Selamlar Aracım 92 lada niva Araçla 1 viteste dik yokuşları çıkarken (şanzuman) vites kolları titriyor Konu daha oncede açılmış okudum, şanzumanı tutan kulaklardan kaynaklanıyormuş yada şasedeki bağlantı noktalarının zayıflığından.. fakat kimse kaça yaptırdıgını yazmamış...Aracımda...
  17. ozkalpbugra

Ynt: Suzuki Samurai Hakkında Fikirleriniz Nivamı Alalı 8 gün oldu. Aldığıma pişman olmadım. Nivayla girin çıkın vurun kırın parçalayın ucuza toplayın :)
  18. ozkalpbugra

Lada Niva - Ön Aks Sorunu Hakkında.?

Ynt: Lada Niva - Ön Aks Sorunu Hakkında.? teşekkurler olayı çözdüm dediğiniz gibi tekerlekten çunku jantta herhangi bir 8 çizme yok. Bayramdan sonra nasipse 4 lastiğide ayarlatıcam. Bu niva harika bir şeymiş bursada demirtaş beldesinde offroad yarısları olmuştu 2 gündür o parkura gidiyorum araç...

19. ozkalpbugra

Lada Niva - Ön Aks Sorunu Hakkında.?

Bugun yaşadığım bir talihsizlik sonucu aracı parkederken nasıl olduysa aracın on aksına zarar verdim aks diyorum çunku oyle tahmin ettim. On sağ teker hafiften 8 çiziyor. İnternette fiyatını araştırdım fakat bulamadım. Boyle bir sorun yaşayan varmı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
  20. ozkalpbugra

Bursa ve İlçelerinde Lada Niva Arıyorum.?

Ynt: Bursa ve İlçelerinde Lada Niva Arıyorum.? ben gozumu karartıp izmirden bir araç buldum ve aldım. ozkalpbugra@hotmail.com eklerseniz konusabiliriz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri