Arama sonuçlarınız

1. P

35'' lastik ve 2'' yukseltme kitli benzin/lpg li 79000 km de jammer çıkması

Ynt: 35'' lastik ve 2'' yukseltme kitli benzin/lpg li 79000 km de jammer çıkması hüseyin abiiiiiiiiiiiiii! ekleme çıkarma varmı aracındaaa? beni düşündürecek bir fiyat vermeni istiyoruuum

2. P

spacerlar ve şase kupa arası takozlar hk

Ynt: spacerlar ve şase kupa arası takozlar hk hüseyin abi halledemedin sanırım? geçen hafta görmüştüm yanılmıyorsam lastikleri değiştirmişsin? 35 likler takılıydı bir ay kadar önce
  3. P

satılık defender

Ynt: satılık defender takip

4. P

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... hımm peki abicim bende başlayacagım maaliyetinden biraz bahsedebilirmisin özel mesajdan? varmı her işini ucuza yaptırabilcegin tanıdık :) yardım edermisin banada?
  5. P

Satılık Defender 110 Dizel 1991 Model

Ynt: Satılık Defender 110 Dizel 1991 Model hayırlı satışlar dilerim abicim :) araç askeriyeden çıkma mı acaba?

6. P

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... abicim adresi aldım ama cevap atamıyorum en kısa zamanda ugramaya çalışacagım :)

7. P

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler....
  8. P

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... adanada oturuyorum birkaç ay yerimden kıpırdamam mümkün değil teklifiniz için teşekkür ederim :) sanırım kayseride bu işle ugraşan birisini buldum hem memleketimde sanırım o adama bişiler yaptırmaya çalışacağım :)
  9. P

Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Ynt: Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ? volkan abiiiiiiiii bende istiyorummm!!!!

10. P

Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır ilgin için teşekkür ederim :) ancak bu aralar yerimden kıpırdamam mümkün diil fırsatım olursa alışveriş yapalım yapmayalım yüzyüze tanışmak isterim :)

11. P

Satılık Defenderler....

Ynt: Satılık Defenderler.... satıcı sigortacıymış pek anladıgı yok sanırım ama yakın zamanda araçların yanına gidip inceleyeceğim en ince ayrıntılarına kadar çok araştırıyorum iyi bir araç görürsem elbet paylaşırım bende teşekkür ederim
  12. P

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır serhat abicim senin araba bana en son ne olur :) adanadan gelicem haberin olsun bişiler yaparsan :P

13. P

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır inadım inat vazgeçmem defender sevgimden :)
  14. P

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır babam asker oldugundan bu araçları pek sevmiyor bende nedense o uzak dur dedikce hayranlığım artıyor bu araca :) uzak durmam için söylüyor sanıyordum ama konuştuğum her asker öyle diyor çok garip :)
  15. P

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır :) haklısın abicim yaksın ama şimdi şöyle bi durum var sordugum herkes ''1 litre ile 4 kilometre gidiyor'' dediği için korkuyorum başıma belamı alıcam yoksa diyorum :) bu arada verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ederim :)

16. P

TDI Defender Arıyorum

Ynt: TDI Defender Arıyorum peki bu motoru satan yerler varmı yoksa araştırıp pert kaydı çıkmış bi araç bulup ondan mı devrini almamız gerek?
  17. P

TDI Defender Arıyorum

Ynt: TDI Defender Arıyorum düz dizeli mi turbo dizeli mi tavsiye edersiniz? (bi yandan yakıtı da düşünerek soruyorum) bir sorum daha olcak örnegin 89 model bi defender aldım diyelim motor konusunda ne tavsiye edersiniz 300tdi veya puma mı yoksa üstündeki motoru topla mı dersiniz??
  18. P

TDI Defender Arıyorum

Ynt: TDI Defender Arıyorum size katılıyorum :)

19. P

Satılık - 1989 Model Defender 2,5 Dizel

Ynt: Satılık - 1989 Model Defender 2,5 Dizel acaba motor ve iç dizaynı gösteren fotoğraf varsa ekleyebilirmiyiz? ayrıca aracınız çok güzel görünüyor :) hayırlı satışlar dilerim
  20. P

Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır abicim bir sorum olcak bu aracın yakıtı hakkında bilgi verebilirmisin biraz bana? ne kadar yaktığını bilmek istiyorum düz dizellerinde :) birkaç ay içinde bi defender edineceğim satmazsan senin peşine takılıcam haberin olsun :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri