Arama sonuçlarınız

1. T

Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. sizin dediğinizgibi forumdan gidenlerin olduğunu biliyorum.ben sadece endişemden bahsettim.tam tehlikeli demedim. Buachidze Street 1-5, Yessentuki, Russia, 357600 ‎ +7 928 344-18-78 ‎ 500 RUBLE GÜNLÜK TV SİZ YATAKHANE...

2. T

Jeeplerde Trafik Sigortası Ne Kadar Tutuyor?

Jeeplerde trafik sigortası ne kadar tutuyor? yaptıranlar en çok kaça yaptırdıklarını söylerler mi? ben de linea var fiyat...1 ay önce yaptırdım...248 tl tuttu... ama transit connect koltuklu var 650 tl trafik sigortasın fiyatı ödedim. connect kadar pahalı mıdır? binek kadar ucuz mudur?
  3. T

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. baku de oteller genelde pahalı...en ucuz otel 100 tl den aşağı değil...ben çok araştırmıştım bulamamıştım...ama ucuz vardı bir kaç tane...35 manattan aşağı booking.com da bulamadım...35 manatta 100 tl civarında para...

4. T

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. sadece yol resimleri devamı...
  5. T

Gürcistan sınırları içinde olan Rusya'ya bağlanan yol yapılmış. Nisan ayında 4 nisan gibi Tbilisi, Kazbeği dağı oradan Stepantsminda(geo) oradan Vladikavkaz (Rus) Pyatigork's ta sürekli kaldığım otele gittim. Kazbeği dağı yolu son 3 yıla kadar yol bozuktu... Bu sene şu an yapılmış...

6. T

Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım

Ynt: Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım rica ederim efendim ne demek...her zaman çekinmeden sorabilirsiniz... kurallara uyduğunuz sürece polis durdurmaz bile. GÜRCİSTAN-RUSYA-UKRAYNA-POLONYA-ÇEK CUMHURİYETİ-AVUSTURYA-SLOVENYA-İTALYA TEKRAR...

7. T

Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım

Ynt: Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım 1-.... birinci sorunun cevabını bilmiyorum...konuyu açan ben değilim.bilgi vermek istedim... ben mesela nokia var bende...mc donald's a girdiğim de oradan haritaları internetten indiriyorum... 2- sürücü belgesi zorunluluğu yok...sadece...
  8. T

Rusya'dan Kopuk Rus Şehir Kaliningrad Şehri Hakkında Soru

Yazın araba ile kaliningrad şehrine gitmeyi düşünüyorum. Güneyde polonya kuzeyde litvanya var... forumdan daha öncede sormuştum...ama kimse bilmemişti... yazın litvanya ya arabayla gideceğim...gittiğim zaman buradan da bu ülkeye gitmeyi planlıyorum. Şimdi biliyorsunuz...Bizde sınırlar...
  9. T

Gürcistan Akhalkalaki Sınır Kapısı Açılış Tarihi: Haziran-temmuz 2014

Ynt: Gürcistan Akhalkalaki Sınır Kapısı Açılış Tarihi: Haziran-temmuz 2014 KAPI AÇILDIĞI ZAMAN SİTEDEN HABER EDİCEM... bir de bana çay içmeye gelirseniz sevinirim...

10. T

Ynt: Gürcistan Akhalkalaki Sınır Kapısı Açılış Tarihi: Haziran-temmuz 2014 Kapı açıldığı zaman sizi bilgilendireceğim... eğer yolunuz düşerse bir çay içmeye beklerim. beni az çok tanıyorsunuz... bu kapının avantajı Ermenistan a yakın bir sınır kapısı olmasıdır. bana çay içmeye geldiğinizde...

11. T

Gürcistan Akhalkalaki Sınır Kapısı Açılış Tarihi: Haziran-Temmuz 2014 Arkadaşlar ben Türkiye'de Gürcistan sınırında oturan biriyim. Oturduğum ilçe gürcistan sınırına 50 km mesafede. Gezginlere bu kapının açılacağını duyurma gereği duydum. Bu sınırın avantajı...Gürcistan Tbilisi'ye en yakın...
  12. T

2013 Ford Tourneo Connect Delüx Çift Sürgü 75 Beygir.

2013 Ford Tourneo Connect Delüx Çift Sürgü 75 Beygir. Araç Sol Ön Kapı Sol Ön Cam Direği Sağ Ön çamurluk değişmiş. Tavanın yarısı boyalı.Kaput Düzeltmiş Boyanmış.Sol Ön Çamurluk boyalı. Arka kaputta yama boya bir de sağ sürgülü Kapı boyalı.Ön Panelde değişme yok.Önden Kazası yok. Araç gerekli...

13. T

Internet Ermenıstan Vızesı Hakkında Krıtık Soru

Ynt: Internet Ermenıstan Vızesı Hakkında Krıtık Soru ben mail attım cevap gelmedi.... sizin görüşünüz olarak ermenistan internet vizesi kağıda mı yoksa pasaporta mı vurulur?
  14. T

Ynt: Internet Ermenıstan Vızesı Hakkında Krıtık Soru mail attım bakalım...cevap geldiği zaman sizle paylaşırım. 2 pasaport olayını biliyorum fakat şöyle bir olay var. azerbaycan a ve ermenistan a gittiğim zaman GÜRCİSTAN üzerinden geçiyorum. 1 pasaportu kullandığım zaman daha sonra tekrar...
  15. T

ERMENISTAN INTERNET VIZEM ONAYLANMIŞ. GİRİŞ ÇIKIŞ KAŞELERİ KAĞIDA MI YOKSA PASAPORTA MI VURULUYOR? AZERBAYCAN A GİDECEĞİM ZAMAN ERMENİSTAN VİZESİNİ GÖRDÜĞÜ ZAMAN VİZE VERMİYOR.SORUN BU.

16. T

Çift Pasaport Sorunsalı

birbiriyle itilaflı ülkelerde çift pasaport kullanabiliyoruz. fakat bunla ilgili sorularım var. Ben ermenistan için çift pasaport alıcam yakında... Azerbaycan, Ermenistan vizesini gördüğü zaman VİZE vermiyor. Ermenistan vizesini internetten aldığında bile sanırım kaşe pasaporta...
  17. T

Hgs Kaçak Geçişe İtiraz Hk

İstanbul'daki ailemin 2 aracı hgs' kartı olduğu halde Biri 1 kez Diğeri 2 kez kaçak geçişe düşmüştü. Telefonla sorduğumda ise artık bir şey yapılmayacağını söylediler...Cezayı mecbur ödeyeceksiniz ama itiraz için mail ile başvurdum...Telefondan da itiraz ettim. Bakiye'ye de para yükledim...
  18. T

Pasaportum Da İran Damgası Olursa Ab, Amerika Ve İngiltere Ye Gidersem Sorun Çıkar Mı?

Ynt: Pasaportum Da İran Damgası Olursa Ab, Amerika Ve İngiltere Ye Gidersem Sorun Çıkar Mı? schengen ülkeleri sorun çıkarır mı?

19. T

Pasaportum Da İran Damgası Olursa Ab, Amerika Ve İngiltere Ye Gidersem Sorun Çıkar Mı?

Pasaportum da iran damgası olursa Ab, Amerika ve İngiltere ye gidersem sorun çıkar mı? Bu 3 ülkeye gidiyorum.Schengen Amerika ve İngiltere? İran a da gitmeyi düşünüyorum yakın zamanda... İran damgası olursa vizede red yer miyim? Sınırdan çevrilir miyim? Ve 2. pasaport almamı tavsiye eder...
  20. T

Azerbaycan'a Gittim Sorularınız, Merak Ettiklerinizi Cevaplarım

AZERBAYCAN'A GİTTİM SORULARINIZ, MERAK ETTİKLERİNİZİ CEVAPLARIM İlk olarak vizesiz Azerbaycan a karayoluyla giremezsiniz. Hava alanından vize alabilirsiniz. Sadece Nahçivan dan kara sınır kapısından vize alınıyor.Ama Azerbaycan arasında toprak bağlantısı olmadığı için azerbaycan a...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri