Arama sonuçlarınız

1. T

Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? ama böyle kötüler genelde büyük ailelerden çıkmıyor mu? 7 çocuk yapan biri...o çocuklardan bir hayır beklenir mi? bu ülkede kötüler çokkk ama %35 i iyi niyetlidir...çünkü yüksek meblağ para bulsa da sahibine götürür... ben işi büyütmek...

2. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? yol göster....hakaretli toto falan kullanma!!!
  3. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? şu an ben zaten veresiye ile iş yapmayı düşünmüyorum ki!!!çünkü veresiye alanların %90 ı kötü niyetli... benim sorunum şu ben işyeri kuracağım güvenilir insanları bulup işi yürütmek istiyorum...ama herkes hırsız olmuş...kendi akrabalarım...

4. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? burada bulamayacağımı zaten biliyorum. sadece iyi niyetli insanları nasıl bulabilirim diye soruyorum? üni mezunu çalıştırmayı düşünüyorum geniş aile mensubu insanları çalıştırmayı düşünüyorum ve geçmişte sicili kötü insanları çalıştırmayı...
  5. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? senin çalışıp çalışmaman önemli değil...profil resmindeki arabaya sahip olan biri benim yanımda zaten çalışmaz!!! otomotiv alım satım(her marka 30 ar adet büyük bir şey kurmak istiyorum ama yapılan yanlışlardan dolayı ailem bu konuda...

6. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? kötü çok ama iyi temiz insanlar da var. bir anket yapmıştım forum donanımda...yolda yüksek meblağ para bulsanız sahibine götürür müsünüz diye? Ankete katılanların %65 i götürmem demişti %35 i götürürüm demişti. gerçek hayatta...

7. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? ben kimseye küfür etmiyorum neden üyeliğime son verilsin? akıl akıldan üstündür lafıyla hareket ediyorum. sürekli kötülük gördüm... sadece bunları yaşamamam için güvenilir temiz insanları nasıl bulabilirim? gayet mantıklı bir soru sordum.
  8. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? cahil cühela kesimi çok tehlikeli...kesinlikle insan yerine koymamak lazım...çünkü kesinlikle çalacaktır boş bir anında...suç işleyenler genel olarak fakir geniş ailelerdir.çünkü bunu ben kendi anne ve baba tarafımda bile gördüm
  9. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? korkuyorum bu ülkede yaşamaktan...başıma bir iş gelecek diye... en ufak bir olayda adam gözüne parmağını sokuyor... bu ülkedeki insanlar gerçekten çok kötü niyetli...

10. T

Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim? hep darbeler yedim sayın güzel insanlar. ben ilerde işyerleri kuracağım kime nasıl güveneceğim söyler misin? kime ufak güvensem darbe vuruyor... savcılık ise haklı olduğum halde ilgilenmiyor bile... kime nasıl güveneceğim? herkes...

11. T

Türkiye'de güvenilir insanları nasıl bulabilirim? Bu ülkedeki insanlardan sürekli kazık yedim. Eğer birine bir şeyini değerli bir şeyini kutsal bir şeyini güvendiğin zaman kötülük ediyorsa o insanı sevemezsin. Ben ilerde işyerleri kurmak istiyorum. Kime nasıl güveneceğim? herkes hırsız olmuş...
  12. T

Rusya Mı Güvenli Ukrayna Mı?

Ynt: Rusya Mı Güvenli Ukrayna Mı? ukrayna'ya gitmiş biri olarak...ukrayna daha güvenli... medeni insanlar saldırmazlar... ben ukrayna ya gittim...Rusya sınırından çıktım...Taaa polonya sınırına kadar bir kişi beni durdurup rüşvet istemedi. Kimse beni araçtan indirip dövmek istemedi...

13. T

Bulgaristan'da Kiralanan Bir Araç İle Yunanistan'a Gidilebilir Mi?

Bulgaristan'da kiralanan bir araç ile yunanistan'a gidilebilir mi? Yunanistan'da kiralanan bir araç ile Bulgaristan a gidilir mi? Biliyorsunuz bulgaristan schengen bölgesinde değil ya...Onun için sordum.
  14. T

Katalitik konvertör ömrü

Ynt: Katalitik Konvertör Ömrü 13 sene mi gidiyor? senede 20.000km gitse bir katalizör 260.000 km mi gidiyor? bir katalizör 500.000 km yi bulur mu?
  15. T

Çok Kederliyim Kederimi Anlatmama İzin Verin

Çok kederliyim kederimi anlatmama izin verin Burası gezi sitesi ama benim derdimi anlattığım bölüm serbest muhabbet bölümü. Çok kederliyim.Derdimi dinleyecek insanlara ihtiyacım var insanlık namı için...

16. T

Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz?

Ynt: Derdimi Anlatsam Dinler Misiniz? moralim çok bozuk...iyi insanlardan manevi destek bekliyorum
  17. T

Bu Hafta Icın Yunanıstan Gumulcıne Gezısı 1-2 Gunluk

BU HAFTA ICIN YUNANISTAN GUMULCINE GEZISI 1-2 GUNLUK. ARACIN OLACAK YA DA OTOBUSLE GIDECEGIZ. BENIM ULUSLARARASI EHLIYETIM VAR. SIGORTA VE YAKIT PARASINI YARI YARIYA ODERIZ. ORALARI AZ DA OLSA BILIYORUM.GUNLUGU 15 EURODAN ODALAR VAR KIRALAYABILIRIZ. ARACI OLAN VARSA GUZEL BIR GEZI OLUR. CEVAP...
  18. T

Ben De Hayatıma Haram Katmaya Başladım.

Ynt: Ben De Hayatıma Haram Katmaya Başladım. mesela gezginim ben... gezgin olduğum için de bu sitedeyim...ailemle de bu yüzden sorun yaşıyorum... insanlar kötü niyetli niyetli olduğu için de arkadaşım yok...uzak duruyorum...yakın durduğum an en iyisi nitelendirdiğim insanlar gözümü...

19. T

Ynt: Ben De Hayatıma Haram Katmaya Başladım. burada size anlatma nedenim ise; kendi akrabam kendi milletim hatta kendi ailem bile yalnız bırakıyor beni...ve akrabam milletim kazık attı bana...her şey menfaat olduğu için de menfaatine gelmedikleri insanla görüşmedikleri için yapayalnız kaldım...
  20. T

Ynt: Ben De Hayatıma Haram Katmaya Başladım. icrada 20 gün sonra olacak bir ferrari... internetteki piyasası 118000euro en düşük isteyen yani 315000tl... muamen bedel: 260.000tl... 2005 ferrari f430... bu araç 260.000tl çok rahat eder...ona göre de 180.000tl ye alabilirsin...ve kalır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri