Ynt: Ben De Hayatıma Haram Katmaya Başladım.
whiteagle' Alıntı:
Sabır edeceksiniz ve sanırım piskolojik desteğe ihtiyacınız olabilir.
Allah yardımcınız olsun.
lanet olasıca annem sahip çıkmıyor...bir de olmadık yere kul hakkına giriyor kendi manevi hayatımı da mahvediyorum...
ama çaresizim çünkü para olmayınca ne hayatta bir yere sahip olabileceğim ne de bir ailem olacak...yaşamanın hiçbir anlamı yok ki...
bir de kötü bir değil ki herkes kötü niyetli olmuş...canım çok yanıyor ve bunalıyorum
ben büyük şirketler kuracakken ailem beni lanet olacasıca bir yerde işçi gibi çalıştırıyor...
benim yapacağım iş: kiralık akaryakıt istasyonu tutmak ve sıfır araç alım satımıydı...
-------------------------------------------------------------------
aile kuramamın nedeni? param olmadığı zaman beni ve ailemi toplumun her kesimi ezecek...
parası olmayan her zaman ezilir...
ezilen bir aile ve çocuk olduktan sonra ve parasız çaresizlik olduktan sonra aile kurmanın anlamı yok ki...
aileye ve çocuğa da yazık...para olmayınca ne olacak? çocuk ezilecek ya hırsız olacak ya da faişe olacak...faişe olmasa da kanı 5 para etmez biriyle evlenip hayatını mahvedicek...nerden biliyorum teyzem ve halam bir nevi öyle insanlarla evli...
---------------------------------------------------------------------
annem arabayı vermiyor...bir tane kırık bir clio aracım var...2007 model...ben bunla dünya'yı geziyorum...
annem arabayı vermeyeceğim dediği zaman kan beynime sıçrıyor...
çünkü iş kurmama izin vermiyor...param olmadığı için yapayalnızım...üçüncü vatandaş gibiyim..
ama arabayı alıp türkiye'den hollanda'ya kadar gittiğim zaman bir şeyleri unutuyorum...yeni insanlar ve kültürler görüyorum...bu kadar sıkıntılı olmuyorum...
---------------------------------------------------------------------------
annemle yapamıyorum...annem keçinin teki babamsa alkolik biri...
30 yaşına geldim bir yere gelemedim...
çünkü okusam da boş...ne kadar okursan oku yüksek maaş vermezler...
ancak ticarette para vardır..
-----------------------------------------------------------------------------
yol gösterirseniz sevinirim