Ben De Hayatıma Haram Katmaya Başladım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,462

turbolinea

Kamp II
Ben de hayatıma haram katmaya başladım.
Paradan dolayı çok acılar çektim...ben de ufak ufak hayatıma haram katmaya başladım...

düşündükçe çıldırasım geliyor...ama düştüğüm zaman kimse bana yardım etmedim...

bir yanlış üzerindeyim ama çok para kazanmam için çok yanlışlar yapmam lazım...çünkü düştüğüm zaman herkes tekme atıyor ama bunu tanrı inancında ise tanrıya ve kuluna karşı suçlu olmak beni mahvediyor ama lanet olasıca annem bile tutmuyor beni?

söyleyin bana ne yapayım?

Etiketler
Ynt: Ben De Hayatıma Haram Katmaya Başladım.

Sabır edeceksiniz ve sanırım piskolojik desteğe ihtiyacınız olabilir.

Allah yardımcınız olsun.

whiteagle' Alıntı:
Sabır edeceksiniz ve sanırım piskolojik desteğe ihtiyacınız olabilir.

Allah yardımcınız olsun.

lanet olasıca annem sahip çıkmıyor...bir de olmadık yere kul hakkına giriyor kendi manevi hayatımı da mahvediyorum...

ama çaresizim çünkü para olmayınca ne hayatta bir yere sahip olabileceğim ne de bir ailem olacak...yaşamanın hiçbir anlamı yok ki...

bir de kötü bir değil ki herkes kötü niyetli olmuş...canım çok yanıyor ve bunalıyorum

ben büyük şirketler kuracakken ailem beni lanet olacasıca bir yerde işçi gibi çalıştırıyor...

benim yapacağım iş: kiralık akaryakıt istasyonu tutmak ve sıfır araç alım satımıydı...

-------------------------------------------------------------------

aile kuramamın nedeni? param olmadığı zaman beni ve ailemi toplumun her kesimi ezecek...

parası olmayan her zaman ezilir...

ezilen bir aile ve çocuk olduktan sonra ve parasız çaresizlik olduktan sonra aile kurmanın anlamı yok ki...

aileye ve çocuğa da yazık...para olmayınca ne olacak? çocuk ezilecek ya hırsız olacak ya da faişe olacak...faişe olmasa da kanı 5 para etmez biriyle evlenip hayatını mahvedicek...nerden biliyorum teyzem ve halam bir nevi öyle insanlarla evli...

---------------------------------------------------------------------

annem arabayı vermiyor...bir tane kırık bir clio aracım var...2007 model...ben bunla dünya'yı geziyorum...

annem arabayı vermeyeceğim dediği zaman kan beynime sıçrıyor...

çünkü iş kurmama izin vermiyor...param olmadığı için yapayalnızım...üçüncü vatandaş gibiyim..

ama arabayı alıp türkiye'den hollanda'ya kadar gittiğim zaman bir şeyleri unutuyorum...yeni insanlar ve kültürler görüyorum...bu kadar sıkıntılı olmuyorum...

---------------------------------------------------------------------------

annemle yapamıyorum...annem keçinin teki babamsa alkolik biri...

30 yaşına geldim bir yere gelemedim...

çünkü okusam da boş...ne kadar okursan oku yüksek maaş vermezler...

ancak ticarette para vardır..

-----------------------------------------------------------------------------

yol gösterirseniz sevinirim

Turbo arkadaş uçmuş yine. Bakalım bu konunun sonu nereye varacak. Yanlış hatırlamıyorsam dünyayı nasıl dolaştın diye sorduğumda arabam var, maaşım var diyordum, ucuza gezebiliyorum diyordun. Demek Hollanda'ya Clio ile gittin, daha önce Clio olduğundan bahsetmemiştin. Nick'inden dolayı 1.3 Turbo Dizel Linea ile gittiğini düşünmüştüm. Clio için triptik çıkartabildiğine göre ruhsat senin üzerine olmalı, annen neden ruhsatı senin üzerine olan arabayı vermiyor ki? Neyse konuyu saptırmayayım, bence sorun senin çok gezmende. Şayet birkaç sene dünyayı gezmeyip para biriktirirsen 1-2 araba alacak paran olur, bununla birkaç 2. el araba alıp satarak sermayeni çoğaltırsın, sonra yüksek adette ucuza sıfır araba alıp satar paranı iyice çoğaltırsın. Bununla da akaryakıt istasyonu kiralarsın. Bu dediklerimi yapman 5 sene sürer. 5 yıl sonra planın yürüyüp yürümediğini buradan yazarsın. Sağlıcakla...

nkurtkaya' Alıntı:
Turbo arkadaş uçmuş yine. Bakalım bu konunun sonu nereye varacak. Yanlış hatırlamıyorsam dünyayı nasıl dolaştın diye sorduğumda arabam var, maaşım var diyordum, ucuza gezebiliyorum diyordun. Demek Hollanda'ya Clio ile gittin, daha önce Clio olduğundan bahsetmemiştin. Nick'inden dolayı 1.3 Turbo Dizel Linea ile gittiğini düşünmüştüm. Clio için triptik çıkartabildiğine göre ruhsat senin üzerine olmalı, annen neden ruhsatı senin üzerine olan arabayı vermiyor ki? Neyse konuyu saptırmayayım, bence sorun senin çok gezmende. Şayet birkaç sene dünyayı gezmeyip para biriktirirsen 1-2 araba alacak paran olur, bununla birkaç 2. el araba alıp satarak sermayeni çoğaltırsın, sonra yüksek adette ucuza sıfır araba alıp satar paranı iyice çoğaltırsın. Bununla da akaryakıt istasyonu kiralarsın. Bu dediklerimi yapman 5 sene sürer. 5 yıl sonra planın yürüyüp yürümediğini buradan yazarsın. Sağlıcakla...

2.elde satacağın araçta para kazanamazsın....

icrada mesela teklif veriyorum biten rakamlar:

20.000tl ye satacağım bir araç yine 20.000tl lere bitiyor... hatta geçiyor...

19000tl bittiği zaman bile kar bırakmaz...git gel uğraş satması için vs...300-500 tl ile büyük bir şirket kuramazsın...eleman masraflarını çıkaramazsın...

bunun çaresi şu: 150.000tl üstü araçlara gireceksin...ona göre ev arsa vs. de mevcut...ve bunun yanında sıfır araç da alım satım yapacaksın...

ayrıca akaryakıt istasyonu kiralayıp çalıştırmak istiyorum ama bunun için de çok para lazım...en basit günde 2 ton satan bir akaryakıt istasyonu bile günde 1400 tl para brüt kar yapıyor...(para olmayınca nasıl yapıcam? ancak 30 sene sonra işe başlayacak duruma gelebilirim bir ihtimal...30 sene sonra da hayatta bu kadar canlı kanlı olamam...hayat kısa...)

clio benim üzerime eğer istersen beraber gideriz...schengen vizem var...kapasitesiz bir insan değilim...vize evraklarıma kadar kendim hazırlıyorum...

şu lanet olasıca ailemle sorunlarım var...ve kendi milletimden nefret ediyorum...çünkü ufak bir güvendiğin zaman etmedikleri kötülük kalmıyor parasal anlamda...kendi milletime de kırgınım...çünkü kötü çok fazla...

icrada 20 gün sonra olacak bir ferrari...

internetteki piyasası 118000euro en düşük isteyen yani 315000tl...

muamen bedel: 260.000tl...

2005 ferrari f430...

bu araç 260.000tl çok rahat eder...ona göre de 180.000tl ye alabilirsin...ve kalır da...130.000tl açılış rakamı...

geçen modenası vardı bunun 2004 modeldi muammen bedeli 200.000tl idi 120.000tl ye ilk satışta satılmadığını söylemiştlerdi...

her lüks aracı da ucuz alamıyorsun ama rakam yükseldikça kar oranın ve rakibin az...

kar etme olasılığın daha fazla....

benim kendi milletime kırgınlığım ise kötünün fazla olması...en az yarısı kötü niyetli ve bana kötülük ettiler...
ben iyi yurdaşımı neden sevmeyeyim?
ama kötüyü sevmiyorum bana kötülük ettiler...onların yüzünden kötü duruma düştüm...

adsız.JPG

burada size anlatma nedenim ise;

kendi akrabam kendi milletim hatta kendi ailem bile yalnız bırakıyor beni...ve akrabam milletim kazık attı bana...her şey menfaat olduğu için de menfaatine gelmedikleri insanla görüşmedikleri için yapayalnız kaldım.

ağlamaktan üzülmekten de başka çarem yok...çünkü her şey para bu hayatta.

mesela gezginim ben...
gezgin olduğum için de bu sitedeyim...ailemle de bu yüzden sorun yaşıyorum...

insanlar kötü niyetli niyetli olduğu için de arkadaşım yok...uzak duruyorum...yakın durduğum an en iyisi nitelendirdiğim insanlar gözümü oyuyor...basit bir sözden bile...zaten paranı güvendiğin an çalacaklar...

size sığınmaktan başka çarem yok..çünkü akıl akıldan üstündür...

hollanda'ya arabayla gideceğim...Tr plakalı bir araçla gitmek ayrı bir hava katıyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR