Arama sonuçlarınız

1. asbel

Yeni Başlayanlara Yürüyüş Parkuru Tavsiyesi?

Ynt: Yeni Başlayanlara Yürüyüş Parkuru Tavsiyesi? bence super cıvıl cıvıl ve janjanlı olursa dikkat dağılır sadece bilgiler ön planda

2. asbel

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba ben izmirden hüseyin herkese sevgi ve saygılar
  3. asbel

DEDAK > Çamiçi - Karagöl Doğa Yürüyüşü (14 Aralık 2008)

Ynt: DEDAK > Çamiçi - Karagöl Doğa Yürüyüşü (14 Aralık 2008) yakın ilginize çok teşekkürler son bir soru konaktan araca biniş noktası neresidir

4. asbel

Ynt: DEDAK > Çamiçi - Karagöl Doğa Yürüyüşü (14 Aralık 2008) çaylak olduğumuz için özelinize yazamıyoruz izin yok deniyor her gün 6 km yürüyüş 20 km bisiklete biniyorum hafta sonları yamanlar dağında gün boyu süren geziler yapıyorum 2 - 3 kişi hiç bir sorun yok sadece küçük bir...
  5. asbel

Ynt: DEDAK > Çamiçi - Karagöl Doğa Yürüyüşü (14 Aralık 2008) selamlar ana sayfadaki ve açılımlardaki teknik ve diğer konular okundu ezberlendi onlarda sıkıntı yok sıkntı yaşın 50 olması size sıkıntı yaratırmı mesele o

6. asbel

Ynt: DEDAK > Çamiçi - Karagöl Doğa Yürüyüşü (14 Aralık 2008) merhaba geziye katılmak istiyorum malzeme konusunu ve başka öğrenmek istediğim birkaç konuyu sormak istiyorumda kime ve nasıl yardımcı olursanız sevinirim sevgi ve saygılar

7. asbel

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu merhaba yürümeyi çok severim hadi beraber gezelim izmir karataştan hüseyin
  8. asbel

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba herkese sevgi ve saygılar hadi gezelim ne duruyoruz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri