DEDAK > Çamiçi - Karagöl Doğa Yürüyüşü (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan XtrmPrgrmmr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,035

XtrmPrgrmmr

Yürür de yürürüm...
Yer
İzmir
Web
xtrmprgrmmr.blogspot.com
Çamiçi - Karagöl Doğa Yürüyüşü (DEDAK)

Yol ücreti:
6YTL (Üye) - 9YTL (Misafir) - 5YTL (Ögrenci)
----
Servis Güzergahı:
1. servis: Atakent (07:15) - Karşıyaka İskele (07:30) - Manavkuyu Yolu ile Bornova Migros - Osman Kibar Meydanı (08:00)
2. servis: Üçkuyular (07:15) - İnönü Cad. yoluyla - Konak (08:00)
3. servis: Hasanağa Pehlivanoğlu (7:30) - Heykel - Şirinyer

Araçlar Bornova'da buluşacaktır.

Bu Piknik DEĞİL, Doğa Yürüyüşüdür. Lütfen, ilk kez katılacaksanız, malzeme konusunu sorunuz...

Etiketler
Ynt: DEDAK > Çamiçi - Karagöl Doğa Yürüyüşü (14 Aralık 2008)

ben daha önce gittim,yürüdüm,beğendim,geri geldim....bir sonraki yürüyüşünüze geliriz artık;)

merhaba
geziye katılmak istiyorum malzeme konusunu ve başka öğrenmek istediğim birkaç konuyu sormak istiyorumda
kime ve nasıl yardımcı olursanız sevinirim
sevgi ve saygılar

Merhabalar, Hoşgeldiniz...

Her türlü sorunuzu isterseniz buradan, isterseniz özel mesajla bana sorabilirsiniz. (Buradan sorarsanız daha iyi olur, başkalarının da kafasına takılıyor olabilir. Ancak özel mesajınıza da cevap verebilirim memnuniyetle...)

Lütfen buyrun...

Ana Sayfamız da Doğa Sporları başlığımız da ''TEKNİK EKİPMAN'' başlığımız bulunmaktadır. Bu bölümü okuyarak veya bu bölümden konu açarak sorularınızı yöneltebilirsiniz. Mutlaka size döneceğiz.Teşekkürler.

asbel' Alıntı:
merhaba
geziye katılmak istiyorum malzeme konusunu ve başka öğrenmek istediğim birkaç konuyu sormak istiyorumda
kime ve nasıl yardımcı olursanız sevinirim
sevgi ve saygılar

selamlar
ana sayfadaki ve açılımlardaki teknik ve diğer konular okundu ezberlendi
onlarda sıkıntı yok sıkntı yaşın 50 olması size sıkıntı yaratırmı mesele o

Eğer daha önce uzun mesafe yürüyüşlerini yapıyorsanız ve bir rahatsızlığınız yoksa hiç bir sıkıntı yaratmaz.Çekinmeyin lütfen, ekipman açısından trekking botunuz, sırt çantanız olsun, buyrun yürüyüşe.

çaylak olduğumuz için özelinize yazamıyoruz izin yok deniyor
her gün 6 km yürüyüş 20 km bisiklete biniyorum hafta sonları yamanlar dağında gün boyu süren
geziler yapıyorum 2 - 3 kişi hiç bir sorun yok
sadece küçük bir rahatsızlığım var by pass mahsuru varmdır bence yok sizce de yoktur umarım

Her gün yapmış olduğunuz aktiviteler sonucun da antremanlı bir yapıya sahipsiniz. Üstelik hafta sonlarında dağ yürüyüşüde yapıyorsunuz. Bu aktiviteler sırasında hiç sorun yaşamamış olduğuz anlaşılıyor mesajlarınızda, bu çok güzel :smiley:
Sizce bir sorun olmadığını da yazıyorsunuz. bana söyleyecek bir şey kalmamış oluyor istiyorsanız yürüyebilirsiniz elbette, yalnız doktorunuzla da görüşerek karar verin derim ben.
Bir şey soracağım bu yürüyüşleriniz de temponuz nasıl?

Mesaj yazabilirsiniz bana ama sanırım bu gün mesaj yazma hakkınız dolmuş.

Merhaba,

Zerrin hanım sorularınıza çok güzel cevaplar vermiş. Doktorunuza sormanız en iyisi. Sanırım doktorunuz da şu anda yaptığınız spor yoğunluğuna izin veriyorsa buna da izin verecektir.
Ayrıca DEDAK, 3 grup olarak yürür. Gittiğinizde A grubuna katılacaksınız. A grubu, yeni başlayanlar, fotoğraf çekecekler, uzun zamandır yürümeyenler ve malzemesi uygun olmayanlar içindir. Siz de ilk kez katılacağınızdan A grubunu tavsiye ederim. Eğer temposu yavaş gelirse, sonraki hafta B grubunda yürürsünüz.

Malzeme olarak 2 litre su, öğlen yiyeceğiniz yieyeceğiniz (ben tost alıyorum yanıma), terlinizi değiştirmek için yedek tisört zorunlu malzeme.
Üzerinizde tisört, ceket (ler) giyinmeniz (lahana gibi :smiley: ) daha iyi olacaktır. Trekking botunuz yoksa normal bot 1-2 yürüyüş sizi götürecektir. Sırt çantası da zorunlu. (Malzeme konusu hali hazırda malzeme bölümünde uzun uzun anlatılmış ama kendi durumunuza özel kafanıza takılan birşey olursa, memnuniyetle sorabilirsiniz.)

Selamlar...

yakın ilginize çok teşekkürler
son bir soru
konaktan araca biniş noktası neresidir

Araç, 8'de Konak İskelesi önündeki otoparktan (Karataş yönündeki Viyadük altında) kalkar. (Tam 8'de kalkar, bu nedenle 7:50 gibi orada olursnaız iyi olur.)

İzmir'deki tüm dağcılık kulüplerinin aynı yerden araçları kalkar. Orada birçok otobüs göreceksiniz, bu nedenle... DEDAK aracı üzerinde Dokuz Eylül Dağcılık Kulübü pankartı bulunur.

(Hatta övünmek gibi olmasın ama gittiğinizde Gezenbilir'den Ulaş ile konuşmuştum derseniz sohbete çok daha kolay girersiniz :smiley: :smiley: Sağlık durumunuzu, spor durumunuzu anlatırsanız, çok daha kolay yardımcı olacaklardır nasıl yürümeniz gerektiği konusunda...)

medussa1979' Alıntı:
ben daha önce gittim,yürüdüm,beğendim,geri geldim....bir sonraki yürüyüşünüze geliriz artık;)

Bu arada sana da hoşgeldin diyemedim :smiley: Kusura bakma...

Doğa Yürüyüşü bölümüne bakmışsındır. Orada yaptığın yürüyüşlerle ilgili fotoğraf ve tavsiyelerini bekleriz. Artık sen de en azından acemiler arasında tecrübeli sayılırsın :smiley: (Nasıl bir tamlamaysa :smiley: ) Doğa Yürüyüşü tarafına bekliyoruz dediğim gibi...

aman efendim ne demek hoşbulduk,acemiler arasındaki tecrübeli sıfatına yakışır tavırlar içinde emin adımlarla geliyorum...
eklerim ara ara resimlerimden de..

Haydi bakalım yarın hepinize keyifli yürüyüşler diliyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR