Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur
akojant diyorlar sitewsine giriyorum ne telefon numarası nede bayi adresleri var. yardımcı olursanız sevinirim.
Ynt: Defender' a Uygun Jant Bulunmuştur
Arkadaşlar selam. Bu jantları nerden alacağız bayiler nerede. Eğer bilgisi olan varsa söylerse sevinirim. İstanbul / Anadolu yakasındayım.
Ynt: 88 Model Defender
Herkese selam. Arkadaşlar beni yanlış anladı hiç bir şekilde yapılanın doğru olduğundan bahsetmedim. Elbetteki arkadaşın yaptığı yanlış ve etik değil. Ben sadece araç toplatmanın bu rakamları bulduğundan bahsettim. Çünki kendimde topladım ve burakamları buluyor. Kimse...
ayrıca fiyatların düşük yazılması artık insanların maddi olarak sıkıntıya girmelerinden kaynaklanıyor. Çünki maliyet çok yüksek sadece aracı eğer düzgün boyatayım derseniz boya maliyet 3000 tl.yi buluyor.
araç toplatan araçlar neden bi şeyler yazmıyor. herkes yorum yazıyor ama bende bir defender toplatıyorum ve bi aracın bu hale gelmesi zaten bu rakamları geçiyor.
bence bu fiyat bedava resimde görülen araca.
Ynt: Satılık 2 el ( 235 85 16) federal MT lastik
s.a. bayram bey size mesaj atmıştım olur veya olmaz diye bi cevap vermediniz. Eğer olur derseniz gelir alırım. İyi günler.
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
İSTANBUL
01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul
02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul
03 Engin Dağhan (edaghan) (1998 Discovery I 2.4 TDdI Puma)...
Ynt: Defender 110 Sw Off-Road Kırma Taş/stablize performansı
eğer aracınız askeriyaden çıkma ise bunların arka kısmında rotilli viraj demirleri var. askeriyaden çıkma olanlarda o demir yok genelde. eğer onu taktırırsanız kıç atma olayı kalkar.