Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011)
slm lar
herzaman derdim çamurlu günler diye ama bu hafta bunu kacırmış olsakta okuyup gördükce resimleri bire bir yaşadım herkezin eline saglık gene hakkını vervişsiniz en kötü gününüz böyle olsun süper kareler...
Ynt: Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010)
yok kardeş dogru yerdi adanadan arkadaşlara vinc var cekeriz falan yazmışsın yukarılarda ondan dedim cek benide diye
Tuğrul abi gecen hafta haber verdi ama aglayarak dedim abi gelemicem silifkeye gitmiştik...
Ynt: Çukurova Offroad Grubu-Tepeköy Göleti 19 Aralık 2010
slm lar sonunda kara kavuştuk yani güzel yerler konakladıgınız orman kulubesi cok kaldık o kulubede kozalak toplamak için ama iyi gidmişsiniz enkısa zamanda görüşmek üzere
çamurlu günler
Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi Duyurusu (12 Aralık 2010)
slm lar mersinde bulundugumdan gecen haftaki gezi ardından bu gezinizede gelmek isterim borada bizim buraları bir organize ederlerse zaman uyarsa gelmek isterim
Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)
ya arkadaşlar süperrrrrr 2 gündür fırsatım olmuyordu bugün baktım korkunç güzel kareler tekrardan ellleriniz salık kendimizi ve arabamızı sizlerin karesinin içinde görünce gercekten cok mutlu oldum :) AYCA :)...
Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)
süper süper süper bir gündü ve herzaman bu tür faliyetlerin devamı dileği ile emegi gecen HAMDİ ABİDEN organizesini yapan herkeze konvoy başı MAHMUT ABİYE gercekten gelen ikramında sohbetinde esirgemeyen bulunan...
Gercekten süper bir gündü ve herzaman bu tür faliyetlerin devamı dileği ile emegi gecen organizesini yapan gelen ikramında sohbetinde bulunan herkezin ellerine sağlık ama şunu demedende gecemicem ekip ruhu olan...
Ynt: Adana; Belemedik - Kapıkaya - Varda Köprüsü Gezi Programı (05 Aralık 2010)
slm
bu sefer bu fırsatı kacırmak istemiyorum bora arkadaşımla sanaldan görüşmelerimzi bıraktık ve bire bir bugün tanıştık ve herkezlede görüşmek sizlerle o ortamı paylaşmak için yarın bende ucuyorum
çamurlu...
Ynt: Mersin Aslanköy ve Yavca Gözetleme Kulesi ( 07 Kasım 2010)
slm
bir sogcaklı olarak bölgeler mıntıkalar hep bizden bu ekibe bir an önce katılmak istiyorum tek sorun av sezonunun acık olması ama sizlerle dolaşmaktan cok mutlu olurum
tuna kılınç
532 5716515
Ynt: İlk Gün Mersin; Elvanlı, Sonraki Gün Mersin; Cehennem Deresi - Çamlıyayla Baştepe (29-30 Mayıs
slm
diyecek cok bişey yok ama cok şey var bizim köylerimizi gezip görmeniz süper birde aynı konvoy içinde olmak ayrı bir gurur ve keyif verecegine inanıyorum mıntıkamız hep cehennem dere...
Ynt: Suzikilerin Parça Fiyatı?
slm lar
Yaklaşık 4-5 aydır üyesi oldugum bu sıcak ortamda hep okudum ama hic cevap vermemiştim ki okuduklarımla bende 2000 model 5 kapı bir aslan parcası aldım sağdan soldan duyduklarım aman sakın gibi sözlerin tamamen varsayım yanlış bilğilendir me oldugunu...