Arama sonuçlarınız

1. OKYANUS_33

Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011)

Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011) 2 den sonraki sayfalar veya içeriklerini nasıl görecegim :-[

2. OKYANUS_33

Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011)

Ynt: Çukurova Off-Road Kum Oyunları - Çamur Banyosu Etkinlikleri (09 Ocak 2011) slm lar herzaman derdim çamurlu günler diye ama bu hafta bunu kacırmış olsakta okuyup gördükce resimleri bire bir yaşadım herkezin eline saglık gene hakkını vervişsiniz en kötü gününüz böyle olsun süper kareler...
  3. OKYANUS_33

Çukurova Off-Road; Tarsus - Çamlıyayla Baştepe Gezisi (02 Ocak 2011)

Ynt: Çukurova Off-Road; Tarsus - Çamlıyayla Baştepe Gezisi (02 Ocak 2011) br iki daha

4. OKYANUS_33

Ynt: Çukurova Off-Road; Tarsus - Çamlıyayla Baştepe Gezisi (02 Ocak 2011)
  5. OKYANUS_33

Ynt: Çukurova Off-Road; Tarsus - Çamlıyayla Baştepe Gezisi (02 Ocak 2011) emegi gecen herkeze tşk bizlerde mersinden gelen arkadaşlar cehennem dere mıntıkasından geldik bir kac kare bende eklicem fakat hava ortam manzara herşey süperdi gidene kadar nezaman arabaları gömecez derken yollar...

6. OKYANUS_33

Ynt: Çukurova Off-Road; Tarsus - Çamlıyayla Baştepe Gezisi (02 Ocak 2011) slm larrr kançayı taktım bora takipteyim :D

7. OKYANUS_33

Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010)

Ynt: Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010) yok kardeş dogru yerdi adanadan arkadaşlara vinc var cekeriz falan yazmışsın yukarılarda ondan dedim cek benide diye Tuğrul abi gecen hafta haber verdi ama aglayarak dedim abi gelemicem silifkeye gitmiştik...
  8. OKYANUS_33

Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010)

Ynt: Çukurova Off Road Grubu; Karataş Yumurtalık Sahil Keşif Gezisi (12 Aralık 2010) boraaaa benide cekkkk
  9. OKYANUS_33

Çukurova Offroad Grubu-Tepeköy Göleti 19 Aralık 2010

Ynt: Çukurova Offroad Grubu-Tepeköy Göleti 19 Aralık 2010 slm lar sonunda kara kavuştuk yani güzel yerler konakladıgınız orman kulubesi cok kaldık o kulubede kozalak toplamak için ama iyi gidmişsiniz enkısa zamanda görüşmek üzere çamurlu günler

10. OKYANUS_33

Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi Duyurusu (12 Aralık 2010)

Ynt: Cukurova Off-Road Pazar Buluşması + Çamur Partisi Duyurusu (12 Aralık 2010) slm lar mersinde bulundugumdan gecen haftaki gezi ardından bu gezinizede gelmek isterim borada bizim buraları bir organize ederlerse zaman uyarsa gelmek isterim

11. OKYANUS_33

Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)

Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010) ya arkadaşlar süperrrrrr 2 gündür fırsatım olmuyordu bugün baktım korkunç güzel kareler tekrardan ellleriniz salık kendimizi ve arabamızı sizlerin karesinin içinde görünce gercekten cok mutlu oldum :) AYCA :)...
  12. OKYANUS_33

Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010) süper süper süper bir gündü ve herzaman bu tür faliyetlerin devamı dileği ile emegi gecen HAMDİ ABİDEN organizesini yapan herkeze konvoy başı MAHMUT ABİYE gercekten gelen ikramında sohbetinde esirgemeyen bulunan...

13. OKYANUS_33

Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010) Gercekten süper bir gündü ve herzaman bu tür faliyetlerin devamı dileği ile emegi gecen organizesini yapan gelen ikramında sohbetinde bulunan herkezin ellerine sağlık ama şunu demedende gecemicem ekip ruhu olan...
  14. OKYANUS_33

Adana; Belemedik - Kapıkaya - Varda Köprüsü Gezi Programı (05 Aralık 2010)

Ynt: Adana; Belemedik - Kapıkaya - Varda Köprüsü Gezi Programı (05 Aralık 2010) slm bu sefer bu fırsatı kacırmak istemiyorum bora arkadaşımla sanaldan görüşmelerimzi bıraktık ve bire bir bugün tanıştık ve herkezlede görüşmek sizlerle o ortamı paylaşmak için yarın bende ucuyorum çamurlu...
  15. OKYANUS_33

Mersin Aslanköy ve Yavca Gözetleme Kulesi ( 07 Kasım 2010)

Ynt: Mersin Aslanköy ve Yavca Gözetleme Kulesi ( 07 Kasım 2010) slm bir sogcaklı olarak bölgeler mıntıkalar hep bizden bu ekibe bir an önce katılmak istiyorum tek sorun av sezonunun acık olması ama sizlerle dolaşmaktan cok mutlu olurum tuna kılınç 532 5716515

16. OKYANUS_33

İlk Gün Mersin; Elvanlı, Sonraki Gün Mersin; Cehennem Deresi - Çamlıyayla Baştepe (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: İlk Gün Mersin; Elvanlı, Sonraki Gün Mersin; Cehennem Deresi - Çamlıyayla Baştepe (29-30 Mayıs slm diyecek cok bişey yok ama cok şey var bizim köylerimizi gezip görmeniz süper birde aynı konvoy içinde olmak ayrı bir gurur ve keyif verecegine inanıyorum mıntıkamız hep cehennem dere...
  17. OKYANUS_33

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamlar herkeze Tuna Kılınc Mersin 1978 dogumluyum sonyerıcsson müşteri hizmetlerinde görevliyim,Bir ayagımız köyle bağlantılı bahce işleriylede ugraşıyoum dogayı karı camuru zor olan her koşulu cok seviyorum.Herkeze çamurlu günler
  18. OKYANUS_33

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Herkeze slm lar Tuna Kılınc Suzuki Vitara 2000-5k Mersin

19. OKYANUS_33

Suzikilerin Parça Fiyatı?

Ynt: Suzikilerin Parça Fiyatı? slm lar Yaklaşık 4-5 aydır üyesi oldugum bu sıcak ortamda hep okudum ama hic cevap vermemiştim ki okuduklarımla bende 2000 model 5 kapı bir aslan parcası aldım sağdan soldan duyduklarım aman sakın gibi sözlerin tamamen varsayım yanlış bilğilendir me oldugunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR