Arama sonuçlarınız

1. T

ZJ Bilgisayar Bağlantı Portu

Ynt: ZJ Bilgisayar Bağlantı Portu Bilmem işe yararmı yerini tesbit etmek isteyen arkadaşlara. Alarmcı direksiyon altında biyerden kablolarla uğraşıyordu. Tuv de de eleman fren vs kontrol yapmak için elindeki ölçü aletini, ön yolcu koltuğunun ayağımızı uzattığımız tarafta biyere bağlamıştı...

2. T

Yakıt - 96 5.2 v8 gc

Ynt: Yakıt - 96 5.2 v8 gc İstanbul - Yozgat arası ~700 km. Ben bu yolu hep 3 depo lpg ile alıyorum. İstanbula gittiğimde baktırmam gerekiyor o zaman çünkü Yozgatta bu işten anlamazlar sanırım. LPG yi maslak atiker çevrede yaptırmıştım. Onun için bi problem yokur diye düşünüyordum ama galiba...
  3. T

Yakıt - 96 5.2 v8 gc

Merhabalar. 96 model 5.2 v8 Grand cherokee sahibiyim. Arkadaşım geçengün aynısından denemiş ve ş.içi 300 krş yaktım dedi. Halbuki ben ş.içi 600 civarı yaktığını düşünüyorum oda lpg ile. Ş.arasıda 280krş ( ki ben 2.000 deviri geçmeden kullanmaya özen gösterdiğim durumlarda yani basa basa değil...

4. T

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 02- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 03- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 04- 1993 4.0 I6 - ZJ - Kaan Akyolcular (Templar) -...
  5. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu :) Teşekkürler.

6. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba öncelikle herkese selamlar ve herkesin Kurban Bayramını kutlarım. Ben Tufan. 22 yaşında evli bir öğrenciyim. Bozok Ünv. Makina Bölümünü okumaktayım. Gizliden gizliden uzunca süredir forumu takip etmekte fakat üye olmamaktayım. Nedense bu gece...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR