Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
herkese selam ,istanbul silivride oturuyorum ve ticaretle ugraşıyorum iki çocuk babasıyım bende bu aileye 1994 v8 ile yeni katıldım aranızda olmaktan çok mutluyum
timur mermertürk.
selam arkadaşlar size birşey danışacağım 94 model cherokee 5.2 v8 aracımın 2010 ocak vergisinin miktarı ile ilgili kafam kaıştı net teki vergi sorgulamasında
550 tl veriyor fakat burada 97 model bir v8 in vergisinin 450 tl ye dilekçe ile düşürüldügünü söylüyorlar bu konuda bana bilgi...
Ynt: bad coolant sensor
barış verdigin bilgi için teşekkür ederim bu aracı alalı daha 18 gün oldu tamamen acemisiyim siz arkadaşlar sayeyesinde daha iyi tanıyacagıma eminim
selam arkadaşlar 94 model grand cheeroke aldım atiker sıralı gazı üzerinde takılıy dı şuan çok memnunum siz agbilerime bir şey soracağım aracımda yol bilgisayarında bad colland sensor diye uyarı veriyor silivride oturuyorum bu konuda bana yardımcı olursanız size minnettar olurum teşekkürler