Arama sonuçlarınız

1. miralay

Vergi Farklılıkları

Ynt: Vergi Farklılıkları arkadaşlar her birinize çok teşekkür ederim sagolun

2. miralay

Koltuk Isıtması

94 xc koltok ısıtmasını nasıl çalıştırabilirim kısaca
  3. miralay

ZJ 5.9 Büyüyor

Ynt: ZJ 5.9 Büyüyor selamlar arç gerçekten muhteşem güle güle bin beni çok etkiledi

4. miralay

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1995 5.2 V8 - Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul 02- 1994 4.0 I6 - Barış (ssbman) - Ankara 03- 1998 5.2 V8 - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 04- 1996 5.2 V8 - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 05- 1993 4.0 I6 - Kaan...
  5. miralay

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) herkese selam ,istanbul silivride oturuyorum ve ticaretle ugraşıyorum iki çocuk babasıyım bende bu aileye 1994 v8 ile yeni katıldım aranızda olmaktan çok mutluyum timur mermertürk.

6. miralay

Vergi Farklılıkları

Ynt: Vergi Farklılıkları karauzum bu bilgi için teşekkür ederim yarın sigortacıma ugrayacagım

7. miralay

Vergi Farklılıkları

selam arkadaşlar size birşey danışacağım 94 model cherokee 5.2 v8 aracımın 2010 ocak vergisinin miktarı ile ilgili kafam kaıştı net teki vergi sorgulamasında 550 tl veriyor fakat burada 97 model bir v8 in vergisinin 450 tl ye dilekçe ile düşürüldügünü söylüyorlar bu konuda bana bilgi...
  8. miralay

Bad Coolant Sensor Uyarısı?

Ynt: bad coolant sensor barış verdigin bilgi için teşekkür ederim bu aracı alalı daha 18 gün oldu tamamen acemisiyim siz arkadaşlar sayeyesinde daha iyi tanıyacagıma eminim
  9. miralay

Bad Coolant Sensor Uyarısı?

selam arkadaşlar 94 model grand cheeroke aldım atiker sıralı gazı üzerinde takılıy dı şuan çok memnunum siz agbilerime bir şey soracağım aracımda yol bilgisayarında bad colland sensor diye uyarı veriyor silivride oturuyorum bu konuda bana yardımcı olursanız size minnettar olurum teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR