Arama sonuçlarınız

1. emiRSzn

TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz çamur ve kar banyosu...

2. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz manzara...
  3. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz canavarımız terrano. pilot mahmut abi,co-pilot süleyman...

4. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz ortak sen bir kedi kadar masum uyuyorsun ;D kedi derken aslan yani ahahahhaha
  5. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz sabah kalkış ve kahvaltıyı kaçırış

6. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz kamp alanı...mahmut abiyle şenol abinin bize katıldığı gece

7. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz kendi kendime su geçişim :D başkan beni bu huyum yüzünden en kısa zamanda kovacak.hiç rahat durmuorum yahuuuu ;D
  8. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz henüz 900 metresi ziyarete açılan muhteşem ÇAL mağrasından bi kaç kare
  9. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz go go go go....

10. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz devam;

11. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz devam;
  12. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz co-pilotum,gezilerimize vizöründen bakan olağan üstü muhteşem insan TUĞRUL.iyiki varsın kardeşim ;)

13. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz hayvanlarla ilk buluşmamız
  14. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz ewt başlıyoruz ;D resimleri mümkün oldukça sıralı şekilde koymaya çalışacağım... sabah 4:30 trabzondan kalkış
  15. emiRSzn

TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması

Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması rica ederim.buarada tayfun başkanla kulaklarını çok çınlattık gezide.bana habire 5.9 al die baskı yapıo bakalım ne kadar dayanabileceğim... ;)

16. emiRSzn

Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması son gezimiz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55859.0
  17. emiRSzn

ne yazacağımı bilmiyorum,nasıl anlatacağımıda...cumartesi sabah 4 te macera başladı.hıdırnebi yaylasında tayfun başkan, yavuz abi,yusuf abi, çobanlar ve koyunlar saat 7:30 da hazır olarak bekliyordu.ufak bi kahvaltı ardından yola koyulduk. buraları bilenler için söylüyorum, güzergahımız kabaca...
  18. emiRSzn

Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması 2 günlük gezimizden biraz önce dönmüş bulunuyoruz.yorgun ve üzgünüz...keşke hiç ama hiç bitmeseydi dedirten cinsten olağanüstü bi geziydi.burda tadını kaçırmak istemiyorum.yeni bi başlığa hemen taşıyorum...hepinizi...

19. emiRSzn

Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması
  20. emiRSzn

Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması hocam şimdi baktım biraz hayran kaldım.herşey çok güzelmiş.umarım buralarada yolunuz düşer.seve seve sizi ağırlarız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR