emiRSzn
PARS
ne yazacağımı bilmiyorum,nasıl anlatacağımıda...cumartesi sabah 4 te macera başladı.hıdırnebi yaylasında tayfun başkan, yavuz abi,yusuf abi, çobanlar ve koyunlar saat 7:30 da hazır olarak bekliyordu.ufak bi kahvaltı ardından yola koyulduk. buraları bilenler için söylüyorum, güzergahımız kabaca trabzon merkez-hıdırnebi-sidiksa-kadırga-zigana dağı-torul köstere köyü-trabzon merkezdi... ortalama 150 km yol kat ettik.bunun yaklaşık 3 te 1 i yol dışıydı ve ortalama 2000 rakımda seyrettik.maksimum 2500 rakıma ulaştık.yol dışı derken sıradan bi offroad gelmesin aklınıza.bunu şöyle anlatabilirim.beni tanıyanlar iyi bilir ben her gezide tatmin olamam ve deli gibi oynayacak yerler arar aracımı denerim, zorlarım.ama nedense bu gezide böyle bi ihtiyacım olmadı çünkü parkur a'dan z'ye adrenalin yüklüydü.6 araçlık bir ekip halindeydik.güldük,eğlendik,tırstık,balık tuttuk,çamura battık,horladık,horlandık,güldürdük,kızdırdık...köylüler tarafından çok güzel karşılandık.bize "OXFORD,OFROYD,OSFOR"cu die hitap etmeleri ayrı bi güzeldi. köy kahvesi muhabbetleri,arabalarımızın yanında resim çekilmeleri,araçları incelemeleri mükemmeldi. yaklaşık 500 tane resim çekildik oyüzden resimleri derlemem gerekiyor.ben ancak yarın resim ekleyebileceğim...böyle mükemmel bi geziye dahil olduğum için, başta kulüp başkanımız tayfun başkana, yavuz abime ve allah tarafından bize gönderilen enerji kaynağımız,güldürme makinamız yusuf abime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.daha detaylı bilgileri diğer arkadaşlarımız umarım verir...herkese sevgiler...