TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan general lee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 93
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,194
Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması

2 günlük gezimizden biraz önce dönmüş bulunuyoruz.yorgun ve üzgünüz...keşke hiç ama hiç bitmeseydi dedirten cinsten olağanüstü bi geziydi.burda tadını kaçırmak istemiyorum.yeni bi başlığa hemen taşıyorum...hepinizi sevgiler...

Etiketler

Teşekkürler Emir... Forumda sadece ilgilendiğim konulara zaman harcayabiliyorum çoğu zaman. Dolayısı ile yeni konuları genelde kaçırıyorum...Bu tür bilgilendirmeler çok verimli... Teşekkürler....

Alfonse' Alıntı:
Teşekkürler Emir... Forumda sadece ilgilendiğim konulara zaman harcayabiliyorum çoğu zaman. Dolayısı ile yeni konuları genelde kaçırıyorum...Bu tür bilgilendirmeler çok verimli... Teşekkürler....
rica ederim.buarada tayfun başkanla kulaklarını çok çınlattık gezide.bana habire 5.9 al die baskı yapıo bakalım ne kadar dayanabileceğim... ;)

emiRSzn' Alıntı:
rica ederim.buarada tayfun başkanla kulaklarını çok çınlattık gezide.bana habire 5.9 al die baskı yapıo bakalım ne kadar dayanabileceğim... ;)
5.2 yetrde artar bile... 230 hp neyine yetmiyormuş başkanında 5.9 baskısı yapıyor.... ;D

Temizi bulunursa 4.0 dahi idealdir....

Bu tür baskılara dayanmaya çalışma, bazen teslimiyetçi olmak gerekir ;D
Sal gitsin kendini gazlara... JeeP iyidir... Serde gençlik varken Grand' a bin... ;D

İleride ne anlatacaksın torunlarına. "Benim bi Terios' um var dı... Off kuzucuklarım off"' mu diceksin...
Ama,
Grand Cherokee ile yaşarsan, hem ömrün uzun olur, hem torunlarına anlatacak gerçekten fiyakalı ;D hikayelerin olur, hem torunların sağa sola benim dedem 230 beygir V8 makinaya biniyormuş diye arkadaşlarına hava atar ;D, hemde JeeP evladiyelik olduğu için yeni nesillere devrolur...

Yanlış anlama, Teriosta süper, ama çok şık bi basamaktır bence.....

Sonuçta,
Sen Başkanının sözünden çıkma derim ;D

Bu yorumlara katılıyorum ama 0,7 sorun etmeye gerek yok ha 5,2 ha 5,9 ;D ;D, bir copilot olarak kafamı tavana ve cama çarpmaktan bunaldım kafam sorun değilde resim çekerken şekilden şekile girmekten yoruldum, sonuç olarak Emir büyük bi araç alda rahat edelim ortak ya.

Tuğrul SADIKLAR' Alıntı:
Bu yorumlara katılıyorum ama 0,7 sorun etmeye gerek yok ha 5,2 ha 5,9 ;D ;D, bir copilot olarak kafamı tavana ve cama çarpmaktan bunaldım kafam sorun değilde resim çekerken şekilden şekile girmekten yoruldum, sonuç olarak Emir büyük bi araç alda rahat edelim ortak ya.
ortak bana biraz zaman ver ltf baskı yapma.psikolojimi bozma noolurrr ???

Baskı derken ortak? Tayfun abiden bana sıra gelmez o konuda ;D

Merhaba arkadaşlar,
Emir kardeşimizin arabası için bir dönem birileri birşey demişti hani ilk başlarda hatırlarsınız değilmi?
Ben de birşey demiştim gördünüzmü Emir kardeş beni haklı çıkardı ve haklı çıkartmaya devam edecek.
Herşey daha güzel olacak teşekkürler UŞAKLAR bin yaşayın sevenleriniz ve sevdiklerinizle birlikte.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
Emir kardeşimizin arabası için bir dönem birileri birşey demişti hani ilk başlarda hatırlarsınız değilmi?
Ben de birşey demiştim gördünüzmü Emir kardeş beni haklı çıkardı ve haklı çıkartmaya devam edecek.
Herşey daha güzel olacak teşekkürler UŞAKLAR bin yaşayın sevenleriniz ve sevdiklerinizle birlikte.
Kalın sağlıcakla.
onlar yüzüme bakamıo zaten ;D

Bakamayacaklar, bir söz var <<atlar aynı, jokeyler farklı>> demekki iş sadece at la olmaz nalbant ve jokey de lazımmış değilmi?
Arada sorarım ben olsam << ne lazımmış?>> diye.Abi tavsiyesi önce hatırlat ardından sor unuturma.
Kalın sağlıcakla.

Emir kardeşimiz dayanamadı sonunda 5.9 aldı Allahtan hayırlı sürüşler bol çamurlu günler diliyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR