Arama sonuçlarınız

1. emiRSzn

TROFF - Yamaç Paraşütü Gezisi (06 Haziran 2010)

bu hafta yine ilginç bişey yapalım dedik ve yamaç paraşütü eğitimine seyirci olarak katıldık:))) ama daha çok onlar bizi seyretti:))) yerimizde durmadık, duramadık.gaza geldik ve olan oldu.gün sonunda hasar tespit raporumuzda ön diferansiyel,ön ve arka tampon,egsoz,amortisör,ufak tefek sıyrıklar...

2. emiRSzn

TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz yaa çok içimden geldi şimdi yazmak istedim. troff a katıldığımdan beri neredeyse her hafta sonu iyi kötü biyerlere gittik ama bu koyunlarla olan gezimiz bambaşkaydı. o koyunların çan sesleri hala kulaklarımda çınlıyo, o derenin sesi keza...
  3. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz inşallah bigün bize katılırsın ve o dağları tepeleri yakından görürsün....

4. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz tamam başkan.ama şu araba işini bi halletmem lazım...dert oldu bana...
  5. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz teşekkürler kardeşim.çok hasar yok bende tampon patladı sadece ama süleymanın bi youn bakıma girmesi gerekio sanırım :D

6. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz ahahahhahahahhahahahha

7. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz en büyük başkan bizim başkan..... ;D başkanım bu arada ifsat daki arkadaşlarla katıldığımız son gezide biraz yaramazlık yaptık.ltf bize kızma ::) çok bişey olmadı yaa sadece benim arabanın arka tamponu düştü,süleymanın arabasının...
  8. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz keşke önceden buradan bildirseydik.ozaman birlikte olabilirdik.neyse bidahaki sefere inşallah...
  9. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz eveeeettt sonunda olan oldu :) türkiyenin en güçlü yerel basınına sahip olan trabzonda basın mensuplarınında ilgisini çektik... hepsine candan teşekkürler... http://www.karadenizgazete.com.tr/haberler-2130-Manset.html

10. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz rizeden gelecek bi ekip beklioduk son anda pert oldu olay.gezi boyunca onlar adına üzüldük onun için sordum ;)

11. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz ellerine sağlık yücesan.gerçekten müzik çok isabetli olmuş.heryerde paylaşıorum şimdi ;) teşekkürler.
  12. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz bunu sizmi yaptınız????

13. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz valla bilgi sahibi deilim ama bi yanlış yaptıysak yetkili biri uyarsın hemen düzeltelim...
  14. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz oh oh oh kolay gelsin... :D
  15. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz yavuz abimin hazırladığı müzik eşliğindeki resimlerimizin slayt gösterisi http://www.dailymotion.com/video/xda16g_nveexport-0005_animals?start=111

16. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz biraz önce yavuz abimle konuştum ve güzergahta bi yanlışlık yaptığımı farkettim.doğrusunu tekrar yazıyorum. TRABZON-BALIKLI YAYLASI-SİDİKSA-KADIRGA-ZİGANA-KÖSTERE-TRABZON... ve katedilen mesafe 200 km....rehberimiz Yusuf TOSUN,göç ekibi...
  17. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz tamam yakaladım :D rizeden gelecek olan ekip sizmiydiniz?
  18. emiRSzn

TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması

Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması onlar yüzüme bakamıo zaten ;D

19. emiRSzn

TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması

Ynt: TROFF...Trabzon Sürmene Soğuksu Yaylası Karla Kaplı Yolları Açma Çalışması ortak bana biraz zaman ver ltf baskı yapma.psikolojimi bozma noolurrr ???
  20. emiRSzn

Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz teşekkürler. her zaman seni aramızda görmek isteriz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR