TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emiRSzn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,270
Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

Tüm bu geziye fedakarlık gösterip katılan arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca Yusuf abimin hasseden sizlere karşı memnuniyetlerini bildirdiğini belirtmek isterim. Ayrıca Yusuf abimin eğer bundan sonraki göclerde aynı samimiyet katınılması halinde bi koyun sözüde var bunuda belirtmek isterim.

Etiketler

Tuğrul SADIKLAR' Alıntı:
İnanın fotoğraflar yarısını bile anlatmıyor bu gezinin. bu işe gönül verenlerin bahar aylarında bu bölgeyi gezmesini isterim,resimlerde bu denli güzel görünen bir yerin gezince insana vereceği zevki hesap edin, ama siz hesap etmeyin gelip bir gezin :smiley:

Merhaba Tuğrul bey,
Bende trabzonluyum fotoğraflarla anlatmak inan zor haklısın görmek lazım o havayı solumak lazım..Troff kurulmasına çok sevindim..Değerli insanların bir araya gelip güzel etkinlikler yapması ,Trabzonu ve karadenizin güzel yerlerini değerlerini hatırlatması ve görsel ve yazılı bunları bizimle paylasdıkları için sağolsunlar varolsunlar..Karadenize selamlar.

zapatista' Alıntı:
sedat gidin haber yapın dedi ama bizimkiler yoğun gündem yüzünden istemediler
fotoları görünce yüreğim yandı ahhh ah..
memleketimin gözünü seveyim
çok tesekkürler arkadaşlar oralara gittim sayenizde:smiley:
tamam yakaladım :D rizeden gelecek olan ekip sizmiydiniz?

Teşekkürler arkadaşlar,
Herşey çok güzel dağlar, yollar, kar, çamur size baka ne gerekki sahiden sıhat ve akçe lazım.
Az beğendiğim birkaç kare var onlarmı onlar bende saklı yazın Emir kardeşimle görüşünce kulağına fısıldarım.
Hepinizi tebrik ediyorum var olun.
Kalın sağlıcakla.

biraz önce yavuz abimle konuştum ve güzergahta bi yanlışlık yaptığımı farkettim.doğrusunu tekrar yazıyorum. TRABZON-BALIKLI YAYLASI-SİDİKSA-KADIRGA-ZİGANA-KÖSTERE-TRABZON... ve katedilen mesafe 200 km....rehberimiz Yusuf TOSUN,göç ekibi Hamit ve Mustafa GEDİKLİ(Çoban).ekip arkadaşlarımız;Tayfun Candan BİRİNCİOĞLU,Yavuz ÖZKURT,Bayram YAVUZ,ben deniz Emir SÖZEN,Tuğrul SADIKLAR,Mahmut CİVELEK,Süleyman BAYRAK,Şenol METİN,Ali DURMUŞ.... Ayrıca gezimizin başlangıç noktası olan köyün resmi web sitesindede gezimiz "BALIKLI YAYLASINDAN ZİGANAYA BİR YOL HİKAYESİ" başlığıyla yayınlandı.umarım linkini burda vermemde bir mahsur yoktur; http://www.akcaabat-acisu.com/News-file-article-sid-686.html
bu arada linkteki videoda Yavuz abimin resimlerimizden yaptığı müzik eşliğinde çok hoş bir slayt gösterisi var. tekrar tekrar bize orda yardımcı olan ve güleryüzünü bizden esirgemeyen abilerimize, kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum....herkese sevgiler...

yavuz abimin hazırladığı müzik eşliğindeki resimlerimizin slayt gösterisi
http://www.dailymotion.com/video/xda16g_nveexport-0005_animals?start=111

Bende boş durmuyorum ortak hazırlıklara devam yarın gece muhtemelen siteye eklemiş olurum sunuyu...

arkadaşlar benim bilidigim kadarıy la gezi resimleri öncelikle ofroad bölümünde bir süre kaldıktan sonra bölgeye alınıyoduu yanlışmıyımm

yasalğüç' Alıntı:
arkadaşlar benim bilidigim kadarıy la gezi resimleri öncelikle ofroad bölümünde bir süre kaldıktan sonra bölgeye alınıyoduu yanlışmıyımm
valla bilgi sahibi deilim ama bi yanlış yaptıysak yetkili biri uyarsın hemen düzeltelim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.