TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emiRSzn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,270
Ynt: TROFF-Koyunlar Eşliğinde Olağanüstü Geçen Gezimiz

emiRSzn' Alıntı:
teşekkürler kardeşim.çok hasar yok bende tampon patladı sadece ama süleymanın bi youn bakıma girmesi gerekio sanırım :D

emirim canım benim kolay gelsin;
yükseltme kiti olarak sanıyorum beraber alcaz az bekle ebay den felan fiyat bakıyorum orjinal takacaz sevgili alfons ile görüştüm muhtemelen de Tarkan bey ile çalışacaz büyük ihtimal .

Etiketler

tayfun61' Alıntı:
emirim canım benim kolay gelsin;
yükseltme kiti olarak sanıyorum beraber alcaz az bekle ebay den felan fiyat bakıyorum orjinal takacaz sevgili alfons ile görüştüm muhtemelen de Tarkan bey ile çalışacaz büyük ihtimal .
tamam başkan.ama şu araba işini bi halletmem lazım...dert oldu bana...

TSK tankları satışa çıkartmış onlardan alalım ;D yükseltme kiti lastik derdimiz olmaz ;D ;D ;D

payalaşımınız için çok teşekkürler.Yolunuz hep açık olsun,anlatımınız ve fotograflarınız ile sanki ben de yanınızdaydım,mis gibi havayı kokladım ,ayrıca anacığımın memleketinin tepelerini dağlarını gördüm. :smiley:

necil' Alıntı:
payalaşımınız için çok teşekkürler.Yolunuz hep açık olsun,anlatımınız ve fotograflarınız ile sanki ben de yanınızdaydım,mis gibi havayı kokladım ,ayrıca anacığımın memleketinin tepelerini dağlarını gördüm. :smiley:
inşallah bigün bize katılırsın ve o dağları tepeleri yakından görürsün....

yaa çok içimden geldi şimdi yazmak istedim. troff a katıldığımdan beri neredeyse her hafta sonu iyi kötü biyerlere gittik ama bu koyunlarla olan gezimiz bambaşkaydı. o koyunların çan sesleri hala kulaklarımda çınlıyo, o derenin sesi keza aynı...çobanın yüz ifadesi hala gözümün önünde.çobanlık başlı başına bi hayat felsefesiymiş onu öğrendim.biz arabalarda kilolarca erzakla gezerken adam aynı yolu çantasında yarım ekmekle geçirdi.ona yemek vermek istedik kabul etmedi, bi de üstüne ekmeğini bize vermeye çalıştı aç kalmayalım die.koyunların yanından geçerken çok gaza basmayın hayvanlar ürkmesin die uyardı bizi. önce hayvanlarını sağlam bi yerde yatırdı sonra kendisi çam dallarını yere serip üzerinde kıvrılıp uyudu... adamın dişi ağırdı bizden pense istedi.o kadar soğukkanlıydı..bu arada adam 60 ın üzerindeydi. yüzündeki her kırışıklığın sanki bi anlamı vardı.hiç somurtmadı hep tebessüm etti.ama hiç kahkahada atmadı...tam bunu düşünürken descartesin sözü geldi aklıma,kelimesi kelimesine hatırlamasamda şöyle bişeydi;"büyük neşeler donuk ve ciddidir,kahkahalı neşelerse ufak ve geçicidir"... şahsım adına bundan sonra gezilerimde bu konulara daha çok ağırlık vereceğim. başkanımıza tekrar tekrar teşekkür ediorum böyle bir gezi organize ettiği için....sevgilerle....

emiRSzn' Alıntı:
inşallah bigün bize katılırsın ve o dağları tepeleri yakından görürsün....

Yazın o taraflara gelirsem muhakkak hatırnızı sormaya güzel bir çayınızı içmeye uğrarım,tüm mutlu ve sağlıklı günler sizleri kuşatsın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.