Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 4. Bölüm Duyurusu (Rize)
öncelikle programın ingilizce seçeneği olduğunu biliyorum.yani türkçe ingilizce seçeneği d smarttan siz belirliyorsunuz.
.....tanışma faslı konusunda tamamen size katılıyorum.programın süresi zaten çok kısıtlı.bu kısıtlı sürede...
2011 ve 2012 sezonunda basına yansıyan faaliyetlerimiz.....
troff olarak yaptığımız sporu toplumsal faydaya dönüştürme çabası içerisindeyiz... bizce en doğru şeyi yapmamız bazen toplumda israf ya da savurganlık olarak nitelendirilebilir. bunun da farkında olmak asli vatandaşlık görevimizdir...
Ynt: offroad nedir?
zaman ayırıp okuduğunuz için çok ama çok teşekkür ederim.paranoya konusunda size tamamen katılıyorum.araba kendi halindeyken dakika başı kaput açmak ya da arabanın altına yatmak hoş değil.hem diğer arkadaşlar açısından sıkıcı hemde kendi açımızdan alacağımız keyifi...
offroad un tanımı arazi aracıyla zor koşullarda yol almak gibi görünse de offroad aslında bi yaşam biçimidir. günlük hayatta sıkıştığın kutunun dışındaki özgür kişiliğinin bi nevi dışa vurumudur. haaaa herkeste böyle midir? tabiiki hayır... genelde insanların bu işi sevmesinin ilk sebebi...