Arama sonuçlarınız

1. HooK

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

2. HooK

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Çok güzel bir organizasyon oldu başta Serkan Bey olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  3. HooK

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) 1- Selma ve Behiçefe ( İstanbul / Binek araç ) 2- Yüksel Uysal (İst.Anadolu / Willys yada XJ) 3- Levent Baştepe (İst.Anadolu / Vitara ) 4- Alfonse...

4. HooK

Vitara'yı Sürekli 4L Konumunda Kullanmak?..

Ynt: Vitara'yı Sürekli 4L Konumunda Kullanmak?.. arkadaşlar bende geçen hafta ilk suzuki vitaramı aldım bu bilgi benim içinde çok faydalı oldu teşekkürler
  5. HooK

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz ? « Yanıtla #418 : 03 Nisan 2009, 20:16:00 » Bu mesajı alıntı ile cevaplaAlıntı 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami...

6. HooK

Sıra Dışı Paletli Kar Aracı

Gezenbilir ailesine yakışacak bir araç sanırım belki ciddi olarak ilgilenecek arkadaşlar olabilir. http://www.sahibinden.com/paletli_kar_araciWQQaXQQ5926649WQQpXQQdisplayitem

7. HooK

2005 G.Vitara 2.0 - Benzinli - Otomatik - 3 Kapı ?..

Ynt: 2005 G.Vitara 2.0 - Benzinli - Otomatik - 3 Kapı ?.. slm bu aracı bende görmüş ve aramıştım araç komple boyalıymış sanırım ağır hasar görmüş.
  8. HooK

2002 Suzuki Vitara 2.0 Hdi Jlx Kullanan Var mı?..

Ynt: 2002 Suzuki Vitara 2.0 Hdi Jlx Kullanan Var mı?.. valla Hasan Bey aslında ben de öyle düşünmüştüm ama genede cesaret edemedim benim fikrimi türkiyede duyduklarımdan çok yine forumdan bir arkadaş yabancı bir forum sitesinde bu araç hakkındaki kullanıcıların görüşleri olan bir linki atmıştı...
  9. HooK

Ynt: 2002 Suzuki Vitara 2.0 Hdi Jlx Kullanan Var mı?.. dizelin üzerinde peugeout partner ve 406 modellerinde kullanılan motor var forumdan competus arkadaşımız kendisi peugeout tüylüoğlu satış müdürü onunla özelden bu konuyu görüştük bu motorun parça problemi olmadığını parça ihtiyacı olduğunda...

10. HooK

Ynt: 2002 Suzuki Vitara 2.0 Hdi Jlx Kullanan Var mı?.. Dizel almaktan vazgeçtim,bende benzinli araç bakıyorum :) Grand oto dan battal usta ile görüştüm bu konuyu hararet yaptırmazsan motor çok sorun yaşatmaz dedi şanzımanında sorunlu bir şanzıman olmadığını söyledi.yine grand oto nun 2. el araç...

11. HooK

Gezenbilir Düzce Grubu

Ynt: Gezenbilir Düzce Grubu Ad - Soyad: Koral Babacan Doğum Tarihi ve Yeri: 1971 - Tokat Memleket: Tokat Semt: Kalıcı Konutlar/Düzce-Merkez İlgi Alanı: Off-road,karavan,Doğa sporları
  12. HooK

2000 Model ve Üzeri 1.6 5 Kapı Vitara Arıyorum

2000 model ve üzeri 1.6 5 kapı tercihen lpgli vitara arıyorum. İstanbul ,düzce, Ankara civarı olması tercih sebebidir.

13. HooK

Merhaba suzikici arkadaşlar; ben forumu geocaching sporunu araştırırken keşfettim ve vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum. Bu arada da bir süredir bütçeme uygun bir vitara arayışı içindeyim ve forumda vitara ve offroad ile ilğili başka hiç bir yerde buulunamıycak paylaşımlar olması foruma...
  14. HooK

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese merhaba, ismim koral doğayı ve doğa sporlarını seven fakat koşuşturmadalardan dolayı henüz işi çok fazla pratiğe dökemiyenlerdenim. Umarım en kısa zamanda benim de sizinle paylaşacak birşeylerim olur. Herkese sevgiler..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri