2002 Suzuki Vitara 2.0 Hdi Jlx Kullanan Var mı?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HooK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,247

HooK

Ana Kamp
Yer
DÜZCE
Merhaba suzikici arkadaşlar;
ben forumu geocaching sporunu araştırırken keşfettim ve vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum.
Bu arada da bir süredir bütçeme uygun bir vitara arayışı içindeyim ve forumda vitara ve offroad ile ilğili başka hiç bir yerde buulunamıycak paylaşımlar olması foruma olan ilgimi iki kat artırdı.emeği geçen herkesi tebrik ederim.
Gelelim sadete konundan anlaşılacağı gibi 2002 model dizel bir vitara buldum almayı düşünüyorum fakat forumda ve ilgili açılan bölümlerde bu model araç hakkında yazılanlar biraz kafa karıştırıcı.
Acaba forum üyeleri arasında halen hazırda 2001-2002-2003 model 2.0 dizel vitara kullanan arkadaş var mı? varsa bu arkadaşlar bu araç hakkında birebir düşüncelerini ve görüşlerini paylaşabilirler mi diye soracaktım.(forum içinde genelde kullanan değilde araştıran arkadaşların görüşleri var gibi geldi bana yada ben bulamadım.)
ilginize teşekkürler

Etiketler

Ynt: 2002 Suzuki Vitara 2.0 Hdi Jlx Kullanan Var mı?..

Dizel almaktan vazgeçtim,bende benzinli araç bakıyorum :smiley:
Grand oto dan battal usta ile görüştüm bu konuyu hararet yaptırmazsan motor çok sorun yaşatmaz dedi şanzımanında sorunlu bir şanzıman olmadığını söyledi.yine grand oto nun 2. el araç satışıyla ilgilenen armağan bey zor satıldığını kendisinin bu modeli alıp satmadığını söyledi.Sonuç olarak benzinli almak en iyisi sanırım

dizellerin üzerinde ne motoru var bilen varmı problem yaşanırmı parçası kolay bulunurmu kullanan bilgisi olan varsa bilgilerini bizle paylaşsın

dizelin üzerinde peugeout partner ve 406 modellerinde kullanılan motor var forumdan competus arkadaşımız kendisi peugeout tüylüoğlu satış müdürü onunla özelden bu konuyu görüştük bu motorun parça problemi olmadığını parça ihtiyacı olduğunda kendisinin yardımcı olabileceğini söylemişti bana ( bu vesile ile kendisine bir kez daha teşekkür ederim)

Bir ara bu aracımı almadan önce bende ilgilenmiştim. Araçda kronik bir code hatası olduğunu durup dururken kapıları kilitlediğini, müzik sistemini devre dışı bıraktığı bilgilerinide edinmiştim. Zira aynı paraya benzinli alıp LPG takıldığında kullanım maliyetide daha ucuza gelmektedir.
Bilginize İlhami...

valla Hasan Bey aslında ben de öyle düşünmüştüm ama genede cesaret edemedim benim fikrimi türkiyede duyduklarımdan çok yine forumdan bir arkadaş yabancı bir forum sitesinde bu araç hakkındaki kullanıcıların görüşleri olan bir linki atmıştı o yabancı forumda ki kullanıcı görüşleri beni vazgeçirdi çok fazla kullanıcı görüşü vardı ve ben memnun olan kimseye rastlamadım malesef ufak tefek te olsa bir çok sıkıntıdan bahsediyorlardı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.