Arama sonuçlarınız

1. ilker 06

En Sonunda Bir 4*4 Aldım

Ynt: En Sonunda Bir 4*4 Aldım hayırlı olsun çok güzel bir araç.bol karlı ve çamurlu günler. ;) ;)

2. ilker 06

Goodyear Wrangler 30x9,5x15 AT

Ynt: Goodyear Wrangler 30x9,5x15 AT kaan bey resimleri yüklerseniz bi görelim.
  3. ilker 06

1992 Model - Lada Niva Hidrolik Direksiyon - LPG'li

Ynt: 1992 Model - Lada Niva Hidrolik Direksiyon - LPG'li güzel araç ama kanımca fiyat biraz fazla geldi. :)

4. ilker 06

Satılık - 93 Model Arazi Donanımlı Defender

Ynt: Satılık - 93 Model Arazi Donanımlı Defender Özenerek yapılmış güzel bir araç.alanada satanada hayırlı olsun...
  5. ilker 06

Suzuki için ARB ön Difransiyel kilidi

Ynt: Suzuki için ARB ön Difransiyel kilidi Hayırlı satışlar Kürşad bey acaba bu kilit 1.6jlx lerdede uyumlu mu?

6. ilker 06

İşte VİTARA'm

Ynt: İşte VİTARA'm V6...nız hayırlı olsun kazasız belasız ve sorunsuz kullanırsınız inşallah.ama yakında bu V6...ları birde ben denicem.çünkü bu farkı baya merak ettim doğrusu.bende 1.6jlx var.

7. ilker 06

Suzuki Vitara Yağ Kaçağı

Ynt: Suzuki Vitara Yağ Kaçağı Öncelikle bilgiler için teşekkür ederim.Yağ seviyesi ilk aracı aldığım zaman fazlaydı ama şu an iyi durumda.Yakın zamanda ankarada ahmet ustaya bakım için gidecem. O zaman net bir bilgi alırım sanırım.
  8. ilker 06

Suzuki Vitara Yağ Kaçağı

Arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım ve bir hafta önce 93 model otomatik vites 1.6 16v jlx suziki vitara aldım.Ama çok geçmeden sıkıntılar başladı.Aracı arkadaş tavsiyesi üzerine aldım ama araç düz yolda ve özellikle yokuşlarda biraz sıkıştırınca egzost üzerine yağ akıtıyor.O da araç...
  9. ilker 06

Satılık Vitara 2.0 V6

Ynt: Satılık Vitara 2.0 V6 Güzel bir suziki alanada satanada hayırlı olsun Cenk bey....

10. ilker 06

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selam ben İlker Koçak 1981 ANKARA-NALLIHAN doğumluyum.Özel bir şirkette maden işçisiyim.Foruma uzun zamandır üyeyim ama pasif olarak takip ediyordum artık faal olarak aranıza katılmak istedim.Lada Nivam vardı yakın zamanda sattım.Şimdi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri