Satılık - 93 Model Arazi Donanımlı Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,441

foremost

Zirve
Yer
adana
arkadaşlar özenle yaptırdığım aracımı satıyorum full donanımlı ayrıntılar linkte

LPG İŞLİ FULL DONANIM YENİ RENGİ PARLEMENT MAVİSİ -GRİ OLDU BOYASI FİYATI DÜŞÜRDÜM TOPLAMDA MAL ETTİĞİM FİYATIN

ALTINDA

ARAÇTA DEĞİŞENLER

DEBRİYAJ ÜST ALT MERKEZ

DEBRİYAJ BASKI BALATA

DEBRİYAJ ANA MERKEZ

FİREN MERKEZİ

FREN DİSKLERİ VE BALATALARI (ÖN)

VATİLATÖR KAYIŞI VE VANTİLATÖR 6 KANATLI İLE DEĞİŞTİ

LPG BEYİNİ YENİLENDİ

DEFENDER KONSOL (İNGİLTEREDEN GELDİ)

ALPINE TEYP MP3 USB

MIDLAND ALAN 48 TELSİZ

AYRICA ALACAK OLAN ARKADAŞLARA REVİZYONDAN SONRA TAKILMAYAN PARÇALARIDA VERECEĞİM ARTI HİDROLIK DREKSİYON İÇİN KASNAK VE BRAKET VAR ELİMDE ONLARI YANIN DA VERECEĞİM HAYIRLI SATIŞLAR DİLERİM

TAKAS DEĞERİNDE ARAÇLARLA OLABİLİR

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-yeni-toplandi-93-defender-29298728/detay

[attachment=1]

292987287oc.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık - 93 Model Arazi Donanımlı Defender

Göktuğ, ne yaptınız? Osmaniye de gezi oldu mu, katıldınız mı?
Yayladaydım, takip edemedim de...

Özenerek yapılmış güzel bir araç.alanada satanada hayırlı olsun...

ilginize teşekkürler arkadaşlar hayırlısı umarım aile içinde kalır bende arasıra fotolarına bakarım ;D

arkadaşlar ilan günceldir büyük emeklerle meydana getirdim yaşamayan bilemez umarım aile içinde kalır gezenbilir arkadaşlara özel bir fiyat vereceğim teşekkürler

yayla 5 086.jpg

yayla 5 064.jpg

yayla 5 089.jpg

güncel fiyat 25 bine çektim bilginiz olsun mal ettiğim fiyatın inanın altında bilen bilir hayırlı günler

DSC_1164_[800x600].jpg

güncel araç orjinal kapalı kasadır sonradan kapatma değildir emliyette sinyal bozucu araç olarak kullanılmıştır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

SON KONULAR

Geri